Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

nvidia
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la nvidia » 21 feb 2015, 13:09

Vicenza - Crotone 1 kv. 2.10

Domacin 5. na tabeli, dok su gosti zadnji. Vicenza em sto je generalno u dosta boljoj formi od gostiju, em sto i kuci igraju dobro gdje imaju 4 pobjede i 1 remi u zadnjih 5 meceva. U prvom dijelu sezone bilo je bez golova. Cini mi se da po ovoj kvoti valja probati :problem:
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 feb 2015, 13:31

breša-peruđa 1. kvota 2,5, pogledao zadnja tri meca kući breše i zadnja tri meca peruđe u gostima. daj bože da bude 1, al et odigrao sam zbog kvote
nema potpisa

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 feb 2015, 13:39

Watford-Norwich 3+ 1,85

top 4 ekipe po efikasnosti, njihovi posljednji medjusobni susreti su jako efikasni, Watford u zadnjih 9, 7 overa sa dosta golova, Norwich vani ima prosjek 2,6 golova. Ugl meni je ovdje over uzet. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 21 feb 2015, 13:53

Cordoba - Valencia (P.P.) @ 2.05 - Valencia je na četvrtoj poziciji i pokušava doći do mjesta koje vodi u Ligu prvaka, a kako bi to uspjeli, ovakve utakmice moraju pobjeđivati. Dakle, Cordoba je zadnja na ljestvici, u posljednje četiri utakmice imaju četiri poraza, a u prvom dijelu sezone Valencia ih je pobijedila 3-0.
Lokeren - Mouscron Peruwelz 1 @ 1.40 - Mouscron ne zna za pobjedu zadnjih osam utakmica, dakle dva i pol mjeseca. Zadnju pobjedu na gostujućem terenu ostvarili su 2.11, dakle prije tri i pol mjeseca.
Bastia - Lille manje od 2,5 gola @ 1.45 - objasnih izbor na drugoj temi.
Heracles - Utrecht 3+ @ 1.50 - u zadnjih 6 međusobnih susreta su 5 puta išli ovako, Utrecht u gostima osam puta u zadnjih devet utakmica, a Heracles doma devet puta u zadnjih jedanaest susreta.
Airbus - Port Talbot 1 @ 1.45 - da zaokružim na pet događaja, a čini mi se izgledno. Također, ovo:
slika
Ulog 5, dobitak (eventualni) 40. :kafa:

Killer9
Kontakt:

Post Postao/la Killer9 » 21 feb 2015, 14:00

Danas mi se cini ovo kao dosta izgledno:
Lokomotiva-Hajduk 1 @ 2.72
Zadnja izmjena: Killer9, dana/u 21 feb 2015, 17:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 21 feb 2015, 14:04

Crystal P - Arsenal 2 @1.85 - Arsenal je Arsenal, čak i s toliko ozljeda.
Lokomotiva - Hajduk 3+ @1.65 - Ovdje očekujem prolaz do poluvremena, efikasne ekipe.
Schalke - Werder X2 @1.65 - Werder u najboljoj formi u drugom dijelu prvenstva, sve četiri pobjede.
Freiburg - Hoffenheim oba daju gol @1.50 - Zadnjih pet međusobnih: dva puta 3:3, jednom 2:1 i 5:3, te 1:1.
Moreirense - Benfica 2 @1.40 - Svakom pobjedom sve su bliže naslovu prvaka.

Na 5 je dobitak 45. :geek:

Ima brdo dobrih parova danas, ja sam odigrao ova dva listića, nadam se dobitna. Još sam uplatio jedan sa svih deset parova i jedan narodni na 1KM, tek tako za dušu :D

I singl na 1KM, tek tako bezveze, probat ću Airbus - Port Talbot tr1:0 @ 9.55.

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 21 feb 2015, 14:10

Pokupljeno s foruma :mrgreen:
slika

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 21 feb 2015, 14:15

Ael Limassol-Omonia 1.
Kiparska prva liga,radi se o mecu 21 predzadnjeg prvenstenog kola.Nakon 22 kola liga se dijeli na ligu za prvaka i ligu za opstanak.Prvih 6 ekipa igra ligu za prvaka,od 7-12 mjesta ligu za opstanak.
Ael je trenutno sedmi sa 2 boda zaostatka za 6 Ermisom,u zadnjem kolu ima relativno lako gostovanje gdje racunaju na sigurne bodove.Fakticki im je danas kljucna utakmica,rival Omonia je na 4 poziciji i vec je obezbijedila plej-of.
Bodovi se prenose u drugu fazu,tako da ne mislim da ce Omonija pustiti ovu utakmicu daleko od toga.
Ali AEL u zadnje vrijeme kuci igra odlicno,3 zadnje utakmice je dobio.
I u medjusobnim duelima sa Omonijom tri zadnja puta je dobio pred svojim navijacima.
Nadam se da ce se tradicija nastaviti i danas!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 feb 2015, 14:26

Jedan zanimljiv par

Newport - Morecambe 1/2

http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=OU7tGc57

http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=8j7hEMUB

http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=pjkV8xHa

Dosad tri puta medjusobno igrali i sva tri puta prelazi 1/2 i 2/1 dolazili i uvijek Morecambe izlazio kao pobjednik na kraju :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 feb 2015, 14:37

C.Palace-Arsenal 2
Cordoba-Valencia 2
Psg-Tolouse 1
Man.City-Newcastle 1
Chelsea-Burnley h1
Barcelona-Malaga 1 i 3+
Koeficijent 13,37.
Sretno :)
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

NBAtips
Kontakt:

Post Postao/la NBAtips » 21 feb 2015, 14:38

Kao sto mi se iz nicknamea moze zakljuciti, registrovao sam se ovdje da postavljam NBA parove i to cu poceti od veceras. Sad evo nekoliko parova fudbala, i imam poprilično dobar osjecaj pa ko hoce nek isprati.

Swansea - Man United h2
Aston Villa - Stoke vise od 2,5 gola
Sunderland - WBa 1
Freiburg - Hoffenheim vise od 2,5
Schalke - Bremen 1

Eto, fina je kvota na mobu sam pa sam ovako napisao, sretno

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 21 feb 2015, 14:41

Wil 1900-Winterthur oba daju i 3+ 2.05

Da probamo nastaviti ovaj sjajan niz od jučer, svu pažnju danas i dobar dio banke posvetio sam ovim bakračima iz švicarske cvajte, prve dvije utakmice u sezoni nisu došle oba daju a kako je riječ o vrlo ofanzivnim ekipama gdje je obrana u drugom planu očekujem da danas ispoštuju sa golovima, obje ekipe će ga dati nadam se i za očekivati je da padnu bar tri gola, u singlu imam ispraćeno i golijade 6+ i 7+ te oba prelaza.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 21 feb 2015, 14:51

Stirling-Brechin 2
rADI SE O MECU 3 Skotske lige,mec izmedju zadnje ekipe na tabeli Stirlinga koji je sa 13 bodova maltene vec otpisan i 5 na tabeli Brechina koji se bori za mjesto koje vodi u Baraz a to je 4 pozicija.
Stirling u zadnjih 10 utakmica ima samo sedam poraza,dva nerijesena ishoda i jednu pobjedu.Nadam se da Brechin nece propustiti ovakvu priliku za tri boda u gostima.
Prosle sezone u utakmici ovih rivala Brechin je dobio 5-0 Stirling u gostima.Neka sada bude i 1-0 ,bilo bi dovoljno :mrgreen:
Malo ovo radi na pocetku teksta ispade bezveze,ne zamjerite bitno da Brechin dobije!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 21 feb 2015, 14:58

Cliftonv - Ballymena over 2.5 @1.40
- pisao sam o golovima u Sjevernoj Irskoj, velika vecina tekmi ide over 2.5, cak neke i preko 3-4 gola, nadam se da su bas ove dvije tekme te koje ce ici preko
" onclick="window.open(this.href);return false;
Glenavon - Crusaders over 2.5 @1.45
AirbusBr - Port Talbot 1 @1.45
- bolja pozicija na tablici, dolje vidite zadnje utakmice kao domacine, gost (tko god bio) nije pobjedio od davne 2007. vjerujem da ce se tradicija nastaviti i ovdje, uz to je Airbus druga najbolja ekipa kod kuce, dok su gosti najlosija momcad lige u gostima (sto se tice tog njihovog playoffa)
Paderborn(sš)-Bayern 2 @1.30
- Bavarski stroj, zadnju tekmu u Bundesligi 8:0 protiv HSV-a, u ligi prvaka nisu pobjedili Shakhtar ali su bili bolji od Ukrajinaca, te vjerujem da ce u uzvratu uvaliti par komada. Danas Bayern izlazi u punom sastavu i vjerujem da ce opet biti jako raspolozeni i zabiti nekoliko golova
Halep - Pliskova 1 @1.35
- bit ce jako zanimljivo finale, gust za gledat. Iskreno mozda Halep i nije toliki favorit kao sto kvota govori ali ja joj dajem malu prednost i ajmo reci navijam za nju u ovom mecu, to je neki razlog zbog cega sam ju i odigrao.
Atl.Madrid - Almeria 1 @1.20
- zadnje kolo su kiksali, zele li drzati prikljucak za Realom i Barcom, moraju ovo dobiti. Od 6 utakmica ove godine kod kuce, jedino ih je Barca dobila, ostalih 5 su dobili sve s 2 gola razlike, osim zadnje protiv Reala 4:0. Sve osim pobjede Atletika je veliko iznenadnje

kv. 6.16

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 21 feb 2015, 15:26

slika

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 21 feb 2015, 15:26

Mislim da šalke danas nece kiksati i da se mora iskupiti za malo losije rezultate od ocekivanih, na drugoj strani je Bremen ekipa koja je najbolje krenula u drugi dio sezone ai sumnjam da mogu odrzati taj nivo i danas i mislim da je krajnje vrijeme da Salke slavi pobjedu, iako chupa moting nije u nekoj zavidnoj cak sta vise uzasnoj je formi mislim da bas on danas donosi prevagu sa omaldincem u napadu Platteom koji igra veoma brz fudbal bez peglanja lopte, brzo se otkirva i nije sebican.

Bayern je valjda pm2 jer sve ostalo je nelogicno mada kada vidim da je tu Alonso, odmah vidim usporen Bayern 30posto, iako nema Maria u strartnoj, Robert ce nas sigurno da zabije go i udje u malo bolju formu kakva se ocekuje od njega.

Takodjer se slazem sa kolegom jopaa7 u vezi ovih overa na peve dvije utakmice.

SRETNO !!!

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 21 feb 2015, 15:28

Ja cesto igram da favorit ne prima go a evo sada sam vidio na wwin da se moze igrati i samo koja ce ekipa postici go,kvota da ce samo Bayern postici go je 1.75,to cu isto pokusati i sa PSG-om..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 21 feb 2015, 15:39

vozdra bio na planini sad upao u kucu

ko moze stici:
DUNKERQUE – KADETTEN 1 @ 1.30
JYP-ACADEMY – KIEKKO VANTAA over 4.5 @ 1.40
Semper Fidelis

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 feb 2015, 15:41

newport-morecambe 1/2 prelaz ako su tri zadnje sto ne bi i cetvrti prelaz bio onako na marku poslusat ove strucnjake

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 feb 2015, 15:45

tajger je napisao/la:newport-morecambe 1/2 prelaz ako su tri zadnje sto ne bi i cetvrti prelaz bio onako na marku poslusat ove strucnjake
Ni u premieru ni WWinu ga nema :D
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.