FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma vala sve ovo oko kluba bez hordi je **** obicni. Džaba sve pare,pobjede i evropa bez njih.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ExchangeOffice
Bojkotasi jedva docekali los rezultat.
Cinjenica da se Evropa uzela, sto je bio glavni cilj.
Sad odmor i onda napasti grupe konferencije.
Zar je potreban takav seljakluk i vrijeđanje ? Jesam li te ja uvrijedio nekako ? Očito je da ste neki izgubili lični interes pa ste protiv ljudi koji ulažu svoj novac bez kojeg bi bili u dugovima do guše i možda bi sada mi bili umjesto Slobode. Nemojte čovjeku praviti probleme i čovjek će nešto napraviti.Hajdeee je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:52Ti si osoba sa podanickim mentalitetom pusaca k. Od tebe se i ne ocekuje nista drugo nego da jednu osobu, bilo koja da je to, stavis iznad imena, ugleda i istorije kluba.fks74 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:45Vi navijate za Mirzu i Ajlu, zbog njih ste okrenuli leđa klubu. Morate skontati da je Mirvić glavni, ne možete vi odčučivati ko će biti na kojoj poziciji. Čovjek sutra može klub prodati, mi se za to ne pitamo. Treba čovjeku pružiti punu podršku jer će čovjek napraviti nešto.
Navijac FK Mirvic.
Napravit ce nesto. Sprdacinu ko sto je napravio u ove dvije sezone, gdje je po sezoni ulaganje bilo 10 miliona, jedva se Evropa izborila. Prvi put ni to.
Bravo ulagac nas.
Hordi je bilo, ali na istoku i zapadu. Opet da kazem, njih 20 iz UNFKS vuce konce i bore se protiv Mirze i Ajle iz nekih njima poznatih razloga. A mi cekamo da se to nesto sto oni govore da ce desiti, desi, pa da nam onda kazu jesmo vam rekli. Tako nekako to sve izgleda. Helem, moje licno misljenje je da je Ajla sramota za klub, i nije mi jasno zasto je Mirvic drzi !!! Mirza je amater samo takav, ali dok reda pobjede meni ne smeta, kad reda poraze kao Dudic, smeta mi !!!! Idem da gledam klub i da bodrim klub i smetaju mi samo rezultati, ako nevaljaju naravno, a ne sta je rekao Mirza 2003 godine itd... itd..
U novi boj ...
- napoleon72
- Kontakt:
Ekipe koje su poslije rata zabile Sarajevu 4+ komada na Kosevu:
Besiktas
Atalanta
Igman Konjic
Nayebem se mile majke svakom clanu uprave, strucnog staba i svakom igracu koji je ucestovao u ovom danas.
Besiktas
Atalanta
Igman Konjic
Nayebem se mile majke svakom clanu uprave, strucnog staba i svakom igracu koji je ucestovao u ovom danas.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Realno, kao navijač kluba osjećam se prevarenim nakon ove utakmice danas. Odigrati kao na terminu, bez kapi znoja, energije, želje, da ti se ljudi smiju na stadionu na 4:2 za goste čuješ ole -ole nakon Besimovog dodavanja sa Šahinovićem.
Mamiš djecu po školama da dođu na stadion i dođu ti, nisi u stanju prići im na zapad podijeliti dresove, majice ,lopte, uslikati se sa njima. Pozdraviti publiku, pokazati neku hemiju.
Ovo se moralo puno bolje na kraju utakmice odraditi, barem ovu sezonu kad su ti ljudi dolazili na skoro sve dijelove Bosne gdje si igrao domaće utakmice.
Hvalio sam marketing do sada, ali izgleda da samo FB marketing fercera, ovo ostalo bez duše sve nešto... I onda se mi nešto šprdamo sa Manijacima. Daleko smo mi od njih u tom segmentu još
Mamiš djecu po školama da dođu na stadion i dođu ti, nisi u stanju prići im na zapad podijeliti dresove, majice ,lopte, uslikati se sa njima. Pozdraviti publiku, pokazati neku hemiju.
Ovo se moralo puno bolje na kraju utakmice odraditi, barem ovu sezonu kad su ti ljudi dolazili na skoro sve dijelove Bosne gdje si igrao domaće utakmice.
Hvalio sam marketing do sada, ali izgleda da samo FB marketing fercera, ovo ostalo bez duše sve nešto... I onda se mi nešto šprdamo sa Manijacima. Daleko smo mi od njih u tom segmentu još
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 28 maj 2023, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj Bože da mi do drugog pretkola doguramo. Sanjati o nekim grupnim fazama je neozbiljno.ExchangeOffice je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:57Bojkotasi jedva docekali los rezultat.
Iduću sezonu sa manje muka do Europe. Minimum ćemo 3. završiti, eventualno ako se otvori prilika 2.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sarajevo bas briljira na Kosevu kako smo se vratili pred fanaticima sa istoka i zapada. U gostima sve pobjede osim u BL, a kuci sve nazor. Dovoljno 

-
- Kontakt:
Gdje su pojedini debili koji su ovih zadnji dana tražili da Mirza ostane a? Fuj gadite mi se svi kako vas nije sramota ba jel? Branite debila koji NIJE izborio evropu nego mu je Zrinjski spasio narkomansko dupe. Ljudi koji će reći "prodato" unqprijed, ukoliko je naštimano ko je drugi nego vaša starleta i zalizani naštimao? Ne smijete protiv srca kluba, kakav ego moraš imati da staviš sebe Amerikanca koji je jedva čuo za FK Sarajevo ispred ljudi koji putuju evropom i na kraju krajeva umiru za ovaj grb i klub.
Kakve ba grupne faze, o cemu pricate ljudi
Pokusati dobaciti do treceg pretkola, pa da bar ugostimo nekoga zanimljivog i malo napunimo stadion i odemo na kakvo dobro gostovanje.
Ko nam moze doci u drugom pretkolu dje je ona lista?

Pokusati dobaciti do treceg pretkola, pa da bar ugostimo nekoga zanimljivog i malo napunimo stadion i odemo na kakvo dobro gostovanje.
Ko nam moze doci u drugom pretkolu dje je ona lista?
Bez sjevera smo 0 i tako će ostat dok se ne vrati
Nazalost neozbiljno je naredne sezone ocekivati borbu za titulu sa narkomanom na klupi
Bog Bosna i Bošnjaci
Sve u svemu lijepo je bilo, momci su ispraceni aplauzom kao i igraci gostujuceg tima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne smeta to ovim pusikurcima, ni namjestanje, ni pustanje, ni brukanje! Yebo ti Igman Mirvicu sve sto imas..napoleon72 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:59Ekipe koje su poslije rata zabile Sarajevu 4+ komada na Kosevu:
Besiktas
Atalanta
Igman Konjic
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Džaba i pare i igraci skupi kad nema tog. Džaba papak Mirvic ne konta to. Misli moze dovesti 10 Vrancica i osvojiti titulu. Bez hordi nema sanse.
Ovo je danas uzasno bilo. Pa Mirza nije ustao drugo poluvrijeme nikako
FC United Of Manchester !
Pustili ne pustili mislim da je sramota primiti četiri gola od Igmana na Koševu fuj
Aj namještene utakmice a pola raje na istoku na konta da je.
Europa eto nas

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni je samo smiješno koliko se mi čudimo, a 2019. pustili Husiću za opstanka u ligi 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, laznokrilo, Proximic i 32 gosta.