Konama je zadnjih nekoliko kola sudija donio 5-6 bodova, pregledaj naše utakmice pa ćeš vidjeti koliko su nama uzeli bodova. Onda uzmi u obzir da si se selio čitavu sezonu i razne turbulencije sa navijačima, tako da je ovo veliki uspjeh. U Evropi dogurati što dalje i sledeću sezonu napasti titulu. Moramo iduću sezonu biti svi na istoj strani a ne da budemo seljaci i da vrijeđamo jedni druge.FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:21Mi se ni sa trećim ni četvrtim mjestom ne možemo zadovoljiti ako samo budžet gledaš. Svaka čast konama kad u onakvoj situaciji u kakvoj su opet izbore treće mjesto ali za nas je sve ispod drugog mjesta (ali ne na -20 od Zrinjskog nego ravnopravna borba za titulu) neuspjeh. Govorim samo gledajući na budžet i koliko se para troši. Znači da moramo dovoditi adekvatna pojačanja a ne fušeraj. Ova sezona mora Mirviću prvom biti velika lekcija i nadam se da će se nešto konkretnije uraditi u ovom prelaznom roku a prvi korak je tjeranje zalizanog jer on nema kapacitet za ono što nama treba.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ja vas nigdje ovdje nisam vidio dok zalizani nije dosao. Mi nemamo potrebe da izlazimo uvijek smo tu bili
Denkovic je igracina za ovu ligu, spominjao sam ga na ovoj temi prije 2 godine.
Inače, treba dovesti 2 nova stopera a ne samo 1.
Inače, treba dovesti 2 nova stopera a ne samo 1.
-
- Kontakt:
Imamo ocajne stopere,Trako,Anicic dovidjenja prijatno,Martinovicu bi isto dao otkaz,Serbecic posto ima jak ugovor dao bi jos jednu sansu. Vecu promaju nazad nisam vidio od kad nas pratim. Probat ovog Konrada dovest isto.
Vau dobili 25k vise kesha.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:06Jel se radujes sto nismo na 3 mjestu,sto smo primili 4 komada,sto ce prosijaci dobit vise para od nas za plasman?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Djeco moja, morate da shvatite da broj godina na forumu vas ne cini navijacima. Ima nas starijih koji smo tek dosli na forum, a vi ocito to ne mozete da progutate.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:29Ja vas nigdje ovdje nisam vidio dok zalizani nije dosao. Mi nemamo potrebe da izlazimo uvijek smo tu bili
Na kraju meni je samo zao sto nas rastavlja jedan covjek, a svi hocemo najbolje nasem Sarajevu.
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 28 maj 2023, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Uglavnom su ispred nas,sta pricat dalje kad je ovdje normala primit 4 komada od Igmana itd
Cestitam, i zvanicno ste od Sarajeva napravili mahalsku FK Vrbanjusu, na steroidima.
A ovi pojedinci koji navijaju za FK Mirvic, FK Varesanovic, FK Alimanovic...i vi se napustite kurca, svaki put kada se toboze zapitate protiv cega se bore Hz.
A ovi pojedinci koji navijaju za FK Mirvic, FK Varesanovic, FK Alimanovic...i vi se napustite kurca, svaki put kada se toboze zapitate protiv cega se bore Hz.
- FKS -
Sad sa tekme, ovo je odigrano sa 50% onako non salantno. Prvo pogotovo, trening utakmica, na prijateljskoj se vise oznoje. Drugo opet bez nekog zanimanja za utakmicu, non stop lopta ide nazad, rekao bih, daj da odigramo kako bilo i da se zavrsi.
Ja imam dva vidjenja ovoga, ili smo smo rekli da cemo se skloniti za bobe iduce sezone ili smo odigrali za dvicu na kladari, ili je oboje!
Ja imam dva vidjenja ovoga, ili smo smo rekli da cemo se skloniti za bobe iduce sezone ili smo odigrali za dvicu na kladari, ili je oboje!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Prvo ne ide nekog da nazivas djetetom kad pojma nemas ni koliko mi je godina.pjankesarajevo je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:34Djeco moja, morate da shvatite da broj godina na forumu vas ne cini navijacima. Ima nas starijih koji smo tek dosli na forum, a vi ocito to ne mozete da progutate.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:29Ja vas nigdje ovdje nisam vidio dok zalizani nije dosao. Mi nemamo potrebe da izlazimo uvijek smo tu bili
Na kraju meni je samo zao sto nas rastavlja jedan covjek, a svi hocemo najbolje nasem Sarajevu.
-
- Kontakt:
Pa nebitno koliko ti je godina, kad ovakve postove pises. Ponasate se ko djeca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:37Prvo ne ide nekog da nazivas djetetom kad pojma nemas ni koliko mi je godina.pjankesarajevo je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:34Djeco moja, morate da shvatite da broj godina na forumu vas ne cini navijacima. Ima nas starijih koji smo tek dosli na forum, a vi ocito to ne mozete da progutate.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:29
Ja vas nigdje ovdje nisam vidio dok zalizani nije dosao. Mi nemamo potrebe da izlazimo uvijek smo tu bili
Najbitnije je da smo izborili Evropu. Imamo solidnu ekipu kod koje treba još malo korigovati odbranu i mislim da se imamo čemu nadati u predstojećim kvalifikacijama.
,Riba smrdi od glave do repa tj. najveci krivac je Mirvic pa onda dalje. Nisu sami sebe Ajlah i zalizani postavili na pozicije gdje jesu..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Istog sam misljenja. Nadam se da ce se ovi ostali i HZ malo dozvat i da cemo svi zajedno u narednu sezonu.
Zeljo ima na okupu 15 igraca 2.5 godine, trener 1,5 godinu, pun stadion (svaka cast, i niko nama to nebeani da imamo)FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:21Mi se ni sa trećim ni četvrtim mjestom ne možemo zadovoljiti ako samo budžet gledaš. Svaka čast konama kad u onakvoj situaciji u kakvoj su opet izbore treće mjesto ali za nas je sve ispod drugog mjesta (ali ne na -20 od Zrinjskog nego ravnopravna borba za titulu) neuspjeh. Govorim samo gledajući na budžet i koliko se para troši. Znači da moramo dovoditi adekvatna pojačanja a ne fušeraj. Ova sezona mora Mirviću prvom biti velika lekcija i nadam se da će se nešto konkretnije uraditi u ovom prelaznom roku a prvi korak je tjeranje zalizanog jer on nema kapacitet za ono što nama treba.
Mi ostali bez evrope prosle godine u zadnjim kolikma bili u bankrotu do 12 kola cinimi se, pokusali da uzvucemo prvenstvo i na penale izgubili evropu..
Posto kad se desio bankrot ostali smo sa igracima koji su jedva ove godine izborili opstanak (mi ih pustili) dokaz da su skart
Zamjenili ekipu, dobili teren koji nam je sigurno oduzeo 2 go mjesto i finale u kupu..
Zelju pogurao sudija u 2 najvaznije utakmice velez posusje i to je to..sto je glavni razlog sto su izborili evropu..
Sb je takodje mnogo manje ulozio nego zeljo i nije bio guran od strane sudija (nesjecam se nijedne njihove utakmice da je sudija pogrijesio u njihovu korist)
Takodje pobjeda zelje nad zrinjskim je napravila tu razliku i to je to.
Ovaj zeljo sledece godine nece bit 7
FK SARAJEVO CE SE BORIT SA ZRINJSKIM DO ZADNJEG KOLA ZA TITULU..
Sad dalice ne sportski elementi VICO PILAV GIGOVIC ODRADIT NEKE STVARI DA TITULU UZME ZRINJSKI VIDJECEMO
HZ PITARI TREBAJU DA POKAZU SLEDECU SEZONU DA SU NAJBROJNI ILI DA PRIZNAMO DA SU TO CMAREVI
Hvala kur..cu pa se i ova nocna mora zavrsi. Utakmicu nema potrebe komentarisati, ali....
Poslije svega sto se izdesavalo puna šaka brade... OVO vise ne smijemo nikad dopustiti ni na terenu, ni na tribinama , ni u klubu...
OK, izborena evropa al isto i ko da nije ( nema onog u zraku da se osjeti ), ako ništa trebali su da odigraju pošteno pa da ovu prćiju od kluba demoliraju i da pokazu da im je STALO do što boljeg mjesta na tabeli. Ali nisu, što, kako i zbog čega

Pojačati se moramo ( odbrana pod hitno ), mentalitet promjeniti moramo ( i igrači i navijači )...
Mirza je uradio strasnu stvar, iskreno... al sad hajde fino sa sincem i gradite karijere na drugim mjestima.... Mi moramo da tezimo profesionalcima ako hocemo neki rezultat, ili suprotno od svega sto sad imamo.
Mirva, ako imas gram mozga Ayla od 20:00 sati ne smije biti u gradu a kamo li zaposlenik kluba. Hoćemo da budemo bolji, da kmamo bolju ligu, rezultate i igraće.... Krenimo od sebe
Volim te Sarajevo, i sretno nam svima u Evropi
Poslije svega sto se izdesavalo puna šaka brade... OVO vise ne smijemo nikad dopustiti ni na terenu, ni na tribinama , ni u klubu...
OK, izborena evropa al isto i ko da nije ( nema onog u zraku da se osjeti ), ako ništa trebali su da odigraju pošteno pa da ovu prćiju od kluba demoliraju i da pokazu da im je STALO do što boljeg mjesta na tabeli. Ali nisu, što, kako i zbog čega
Pojačati se moramo ( odbrana pod hitno ), mentalitet promjeniti moramo ( i igrači i navijači )...
Mirza je uradio strasnu stvar, iskreno... al sad hajde fino sa sincem i gradite karijere na drugim mjestima.... Mi moramo da tezimo profesionalcima ako hocemo neki rezultat, ili suprotno od svega sto sad imamo.
Mirva, ako imas gram mozga Ayla od 20:00 sati ne smije biti u gradu a kamo li zaposlenik kluba. Hoćemo da budemo bolji, da kmamo bolju ligu, rezultate i igraće.... Krenimo od sebe
Volim te Sarajevo, i sretno nam svima u Evropi
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Jedino ako bi Ayla sredila salove, gostovanja, majice i transparente?pjankesarajevo je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:40Istog sam misljenja. Nadam se da ce se ovi ostali i HZ malo dozvat i da cemo svi zajedno u narednu sezonu.
Mozes li srediti taj svoj prijedlog?
- FKS -
Vi navijate za Mirzu i Ajlu, zbog njih ste okrenuli leđa klubu. Morate skontati da je Mirvić glavni, ne možete vi odčučivati ko će biti na kojoj poziciji. Čovjek sutra može klub prodati, mi se za to ne pitamo. Treba čovjeku pružiti punu podršku jer će čovjek napraviti nešto.
Prije pocetka prvenstva CILJ JE BIO EVROPA.
Posle prvog djela i imenovanje zalizane koke, I JAVNOG SUKoba (hz ayla celo zalizak) u najtezem trenutku uz dodatnu otezavajucu okolnost 300 dana pravljenja travnjaka, AYLA JE IZASLA I REKLA NECEMO SE POVUC DO KRAJA PRVENSTVA AKO NE IZBORIMO EVROPU IMA TE RAZLOG DA PROTESTVUJETE..
Posle prvog djela i imenovanje zalizane koke, I JAVNOG SUKoba (hz ayla celo zalizak) u najtezem trenutku uz dodatnu otezavajucu okolnost 300 dana pravljenja travnjaka, AYLA JE IZASLA I REKLA NECEMO SE POVUC DO KRAJA PRVENSTVA AKO NE IZBORIMO EVROPU IMA TE RAZLOG DA PROTESTVUJETE..
Ti si osoba sa podanickim mentalitetom pusaca k. Od tebe se i ne ocekuje nista drugo nego da jednu osobu, bilo koja da je to, stavis iznad imena, ugleda i istorije kluba.fks74 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:45Vi navijate za Mirzu i Ajlu, zbog njih ste okrenuli leđa klubu. Morate skontati da je Mirvić glavni, ne možete vi odčučivati ko će biti na kojoj poziciji. Čovjek sutra može klub prodati, mi se za to ne pitamo. Treba čovjeku pružiti punu podršku jer će čovjek napraviti nešto.
Navijac FK Mirvic.
Napravit ce nesto. Sprdacinu ko sto je napravio u ove dvije sezone, gdje je po sezoni ulaganje bilo 10 miliona, jedva se Evropa izborila. Prvi put ni to.
Bravo ulagac nas.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Aduka87, Arhitekt, Bistrik, Bosniacum Lilium, Confiance, dime, galia95, Google Adsense [Bot], Haksss, HariTz, HordasFks, hz35, IgmanskiVukovi, Jadnimi, johntravolta123, jurisicduska, Kaunas, Kyle88, Lecler, r3m1, USB i 198 gostiju.