Mogu ti samo reći da si i bezobrazan postao u zadnje vrijeme, tvoja mržnja prema Juventusu prelazi granice normalnog, smiri se malo čovječeAdmir_Sa je napisao/la:ne mogu da vjerujem, i kao sad ce ljudi povjerovati u ovo. ne pada jabuka daleko od stabla, kakav klub koji simpatišu takvi i navijaci123456 je napisao/la:
Takodje Savez je na svojoj zadnjoj sjednoci donio odluku da tim La Vecchia Signora nije povrijedio niti jedan clan pravilnika.Odluka je bila jos teza jer je tim clana nasega Saveza indirektno bio upleten u sve ovo.To jeste svojim neodigranom utakmicom La Vecchia Signora je bez borbe obezbjedio FC Premier baraz za drugu ligu.
Obrazlozenje:Tim La Vecchia Signora nije povrijedio niti jedan clan pravilnika ss.ba lige.Svojim neodigravanjem su samo nanijeli sebi stetu.Ovakve stvari se nazalost desavaju i tokom sezone a i u KUP-u i jedina kazna za to je nula bodova i registrovana utakmica 3:0.Savez je odluku donio drzeci se pravilnika ss.ba lige.
ma mnogo razloga zbog koji se može zaključiti da ovdje nije došlo do namjernog izostajanja, pratim topic Juventusa i znam da ramirala nije bilo nekoliko dana, isto tako znam da je ramiral opominjao gojzericu da odigra utakmice par puta, ali isti je nakupio 3 minusa u nizu, vjerovatno ne želi više igrati ovu ligu. A evo i sarajevo1984 piše da je zaboravio, a kako je ovo 3 put ove sezone da ova ekipa pravi sluzbeni rezultat mislim da je jasno da se ne radi o nekakvom namjernom ne tipovanju.