Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
J*** begicu i komplet savezu i disciplinskoj komisiji svu familiju ustasko balijsko cetnicku 6 bodova oduzet i gol razlika i novcana kazna i suspenzija igraca IAKO JE SVE PLACENO ZA 2 DANA majku vam J*** usta samo kaznjavate one koji nemaju nikakvu VEZU **** vam siroki i borac i sarajevo djecu i frano jelic i SDA I HDZ I SNSD.
POPISAM SE PO REPREZENTACIJI I PROSINECKOM **** VAM BILINO POLJE MRTVE
TAKODJER POPISAM SVE MEDIJE SARAJEVSKE POCEVSKI OD SDA FAKTORA DO SPORT 1 ZELJINOG I OVAJ SPORSPORT PITARSKI PORTAL
TAKODJER UNAPRED I KALJANCA POSEREM PO ONOJ SIBICARSKOJ GLAVUSI UNAPRIJED JER JE VEC PO ZADATKU RASPOREDJEN KAO I SVI NJEGOVI PRETHODNICI NA CELIKOVE UTAKMICE DA SUDE U KORIST PROTIVNIKA.
POPISAM SE PO REPREZENTACIJI I PROSINECKOM **** VAM BILINO POLJE MRTVE
TAKODJER POPISAM SVE MEDIJE SARAJEVSKE POCEVSKI OD SDA FAKTORA DO SPORT 1 ZELJINOG I OVAJ SPORSPORT PITARSKI PORTAL
TAKODJER UNAPRED I KALJANCA POSEREM PO ONOJ SIBICARSKOJ GLAVUSI UNAPRIJED JER JE VEC PO ZADATKU RASPOREDJEN KAO I SVI NJEGOVI PRETHODNICI NA CELIKOVE UTAKMICE DA SUDE U KORIST PROTIVNIKA.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kako zeljkan moze igrati ligu, duzan Amaru 400 000? 
- mohikanac12
- Kontakt:
Šta je ovom dečku @avenija? Momak, sve ok?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Nemoj srat ba hiljade nastimanih utakmica hiljade nacionalistickih uvreda prekida utakmica oni nasli kaznit jos dodatno celik pored svih kazni iako je dug platio J*** li vam majku sarajevsku svima od portala do sudija i onoj dvojici cetnika i ustasa sto u talu stite siroki i borac i vamo odabrane bosnjacke klubove. Pobjedis Zvijezdu na terenu i oni ti oduzmu i te bodove dok drugi stimaju utakmice. POKRADE TE UBICA JELIC NARAVNO NEMA KAZNE OD SAVEZA KRIMINALNOG I BEGICA I USTASA I CETNIKA BALIJA IZ DISCIPLINSKE KOMISIJE.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- mohikanac12
- Kontakt:
Unistili ste ćelika. kuknjava kuknjava kuknjavaavenija je napisao/la: ↑21 nov 2019, 16:48Nemoj srat ba hiljade nastimanih utakmica hiljade nacionalistickih uvreda prekida utakmica oni nasli kaznit jos dodatno celik pored svih kazni iako je dug platio **** li vam majku sarajevsku svima od portala do sudija i onoj dvojici cetnika i ustasa sto u talu stite siroki i borac i vamo odabrane bosnjacke klubove. Pobjedis Zvijezdu na terenu i oni ti oduzmu i te bodove dok drugi stimaju utakmice. POKRADE TE UBICA JELIC NARAVNO NEMA KAZNE OD SAVEZA KRIMINALNOG I BEGICA I USTASA I CETNIKA BALIJA IZ DISCIPLINSKE KOMISIJE.
Kako su vam ga pitari zabili do jaja.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
prica simpatizer kluba koji je na mala vrata ostao u ligi, a sada kada taj isti klub treba da plati dugovanja, kuku majko, dreka i jauk! i druga stvar, ako vec uvlacis u politiku u sve ovo, zar niste upravo vi, simpatizeri i navijaci celika na sva zvona zvonili pred prosle izbore kako da se glasa ne bi li vasem klubu "svanulo"!? znaci, imali ste u glavama opciju koja ako pobijedi, rijesice vam statut, i sl... naravno da jeste!avenija je napisao/la: ↑21 nov 2019, 14:22ja sam isto cuo posto je dodik vlasnik borca da ce predloziti promjenu imena u igokea laktasi..ne znam je li istina ali ako mu je sin igor glavni finansijer a sestric direktor borca vrlo je moguce. Volio bi da nije istina zbog iskrenih navijaca Borca koji su ostali dosljedni bojkotu i nisu se vratili na prvo suskanje para iz prointera i budzeta RS.
e sad, razlika izmedju borca i celika je ta sto nigdje nisi mogao da nadjes da navijaci borca pozivaju da se glasa za ovog ili ne glasa za onog!
i vec kad spominjes prvo suskanje para... turskog "investitora" se docekali kao da je bog sisao sa neba, posjeta vam je bila odlicna, vecina se primila kao somovi i na kraju?! nista! i ovaj ubleha, je l' da???
prema tome, nemoj drugima pokusavati da prikacis nekakvu etiketu praveci se da si u isto vrijeme "bolji, ljepsi, ispravniji".
Celiku je na naplatu doslo uzimanje boda protiv kriminalne hobotnice FK Sarajeva u Zenici, kao i medijska halabuka nakon meca na Kosevu gdje su perfidno pokradeni... mogli su samo sutiti i nista se od ovog ne bi desilo, ali ovako je proradio inat u pitarskom savezu, kod Begica, Dzemidzica, Prolica, Delica i ostalih pitara i naravno da su kaznjeni....
Naravno. Ko se njima zamjeri nece mu biti dobro. Zato ce rodjeni biti dobri domacini i pripazice bezemljase.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
ja se nadam da ne zanemarujete cinjenicu da je klub bio duzan i imao rok nesto da isplati i to nije uradio...
jeste je8eno kada te tako oprzi, ali i drugi su dobijali po usima zarad takvih i slicnih stvari tako da ne vidim nikakvu zavjeru. sustina je da nikad nijedan nece biti objektivan kada se njegovom klubu nesto slicno desi.
jeste je8eno kada te tako oprzi, ali i drugi su dobijali po usima zarad takvih i slicnih stvari tako da ne vidim nikakvu zavjeru. sustina je da nikad nijedan nece biti objektivan kada se njegovom klubu nesto slicno desi.
Kakvu klopku vama spremamo niste ni svjesni....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zasto su zeljkanu progledali kroz prste, nisu Petrovicu na vrijeme uplatili dug.vlakanje je napisao/la: ↑21 nov 2019, 17:12ja se nadam da ne zanemarujete cinjenicu da je klub bio duzan i imao rok nesto da isplati i to nije uradio...
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne mozes to napisat, pa gdje ces to.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako nisi do sad naučio da je Sarajevo krivo jer su klubovi dužni?vlakanje je napisao/la: ↑21 nov 2019, 17:12ja se nadam da ne zanemarujete cinjenicu da je klub bio duzan i imao rok nesto da isplati i to nije uradio...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
klub fks ili grad/kanton? 
Pa realno tu su svi sa nama, ako zanemarimo po nekih 7-8 miliona duga.....bare-bare
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo se ti smij i Slavku ste jos smijesni...
- mohikanac12
- Kontakt:
Kakva je klopka? Daj nam malu pomoc.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sta je ba Zenicani,dje zapelo u pm....Izbacise Borca jer ne platise,da bi vi ostali...Tada je bilo pisanje i treba da plate,zasluzeno,duzni bogu i narodu...Mi smo Celik,liga ce se prosiriti za nas,mi ne mozemo ispasti blabla.....Sta je sada...sada psujete i Sarajevo,i ligu,i savez,i drzavu niko ne valja....Bjelosvjetska zavjera protiv Celika,ma da naravno.....
Ja svatam da nije posteno,Zeljo je duzan milione,Sloboda,Sarajevo dvije plate kaska ljudima,ali nije Celiku,Slobodi,Borcu krivo Sarajevo,ljudi uredjen klub,i kada kasni ne tuze,ne eksponiraju u medijima,sute i dogovore se...Celik u ovom slucaju je haos neuredjen i yebe ga ko stigne....krade ko stigne,niko vam nije kriv osim vas samih...I nama niko nije kriv za 6 mil duga,8 izgubljenih finala kupa i td......
Ja svatam da nije posteno,Zeljo je duzan milione,Sloboda,Sarajevo dvije plate kaska ljudima,ali nije Celiku,Slobodi,Borcu krivo Sarajevo,ljudi uredjen klub,i kada kasni ne tuze,ne eksponiraju u medijima,sute i dogovore se...Celik u ovom slucaju je haos neuredjen i yebe ga ko stigne....krade ko stigne,niko vam nije kriv osim vas samih...I nama niko nije kriv za 6 mil duga,8 izgubljenih finala kupa i td......
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Šta fali što je Husref pri kraju mandata, pa i Brko je odlazio i vracao se 3 puta.
A vala od Husrefa boljeg nećete naći.....
A vala od Husrefa boljeg nećete naći.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.