Zec majstor kakav crni Mehidic, moramo gurati te momke koje mozemo unovciti ljudi

Govedarica se mora sabrat malo

Strasne dvije postave imamo,sto bi rekao vrli strateg ,jednu domacu jednu gostujucu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Slozio bi se sa vecim dijelom tvog tekstaGifron je napisao/la:Imamo dvije strasne postave. Husref ce biti na slatkim mukama svaku utakmicu za prvih 11. Uglavnom danas:
Piric/Eric - Odlicno oba branila, Sloga je imala pred kraj prvog i drugog dijela nekoliko solidnih prilika, ali su ova dvojica odlicno branili.
Kostic - Standardno dobar, jak u duelu, iako je igrao malo opreznije i cuvao se neke povrede.
Mehmedagic - Solidna igra, par nesigurnih pasova jedino kada je mozda trebao izbiti loptu
Subic - Zvijer od igraca, igrao prvo poluvrijeme krilo, brz prodoran, dobar centarsut ( samo nam je falio spic da to pospremi u gol ), drugo poluvrijeme igrao na beku, malo mu je zafalilo kondicije zadnjih 20 minuta, ali ce biti veliko pojacanja na bilo kojoj od ove dvije pozicije
Skahic - Jak u duelu, prodoran, samo je dosta grijesio sa pasovima i nije bas isao prema naprijed, vise se drzao iza lopte
Lazevski - Jak u duelu, siguran, ima odlican osjecaj za kretnju saigraca i imao je par veoma finih pasova u prostor
Fatic - Dosta nesiguran, puno gresaka i nije me dojmio nesto posebno
Grahovac - To ce da bude igracina ako bude ovako nastavio, svih 90' je trcao, trudio se + majstorska asistencija za Zeca ( Kada je usao Hadzic presao na desno krilo i nastavio da dominira )
Hadzic - Nije se nesto posebno isticao na terenu kada je usao
Govedarica - Standardno, previse komplikovanja, kasnih pasova, zabij glavu u pod i driblaj, izborio je penal i pogodio, a inace po meni najgori igrac danas na terenu
Zeba - Standarno dobar
Zec - Igracina, brz, prodoran, ima osjecaj za gol i prostor, isto svih 90' trcao i trudio se
Todorovic - Nista posebno, 10-tak minuta samo igrao
Nek i on napreduje kao Efendić i niko sretniji od nasDoeTz je napisao/la:Mehidic novi Efendic![]()
¨Pravda za Mehidica
![]()
Obojica su igraliBeduin je napisao/la:Jel ko od proslogodisnjih slobodasa igrao za Simin Han, Hamzabegovic, Salihovic...?
Prses izgleda nece nigdje, kako je nastavio, umjesto da igra u SH i tako bude blizu Slobode i Azmira, imali bi fin tim a i on bi igrao u prvih 11.
Hamzabegovic je branio, Salihovic na stoperu, Fejzic (iz ere Smajila Karica) drugi stoper, igrao Almir Halilovic na krilu, zatim mali Mesa (prosao nas omladinski pogon), s klupe usao Sejfo (malac iz doma, nekad davno kao kadet dao dva gola protiv Rudara iz Ugljevika u prijateljskoj)......to sam ja zapazioBeduin je napisao/la:Jel ko od proslogodisnjih slobodasa igrao za Simin Han, Hamzabegovic, Salihovic...?
Prses izgleda nece nigdje, kako je nastavio, umjesto da igra u SH i tako bude blizu Slobode i Azmira, imali bi fin tim a i on bi igrao u prvih 11.
Ma Zebi je malo pukao film kad mu je svirao onaj offside, pa se i on vise zajebavao na kraju nego sto je igrao.Pozitiva je napisao/la: Slozio bi se sa vecim dijelom tvog teksta![]()
Samo bi jos naglasio sramotan pristup igri u oba poluvremena. Prije svih Zeba se ponasao onako bas papanski. Ne svidja mi se to nikako.
Zec, Piric, Subic, Grahovac![]()
![]()
![]()
Skahic, Zeba (zbog amaterskog pristupa), Govedarica, Fatic![]()
![]()
![]()
Ostali srednja zalost.
SARS je napisao/la:Ljudi mene zanima kakav je Borogovac bio hahahahahaha
Dijelim i podržavam vaše mišljenje uvaženi kolega. A, bogami, ako se ovo sve uigra i uklopi kako treba, zašto ne i sanjati neki trofej ove godine? Imamo više prava se nadati ove sezone nego prošle što smo, realno.DoeTz je napisao/la:Misljenja sam da cemo konacno dobit Siroki na Pecari i osvetit im se za onaj poraz kuci od prosle sezone.
Dva naaajjjvvveeeca licemjera i klosara na ovom forumu,definitivno.Rimes87 je napisao/la:SARS je napisao/la:Ljudi mene zanima kakav je Borogovac bio hahahahahaha![]()
![]()
![]()
oplakah mati mila!
Dijelim i podržavam vaše mišljenje uvaženi kolega. A, bogami, ako se ovo sve uigra i uklopi kako treba, zašto ne i sanjati neki trofej ove godine? Imamo više prava se nadati ove sezone nego prošle što smo, realno.DoeTz je napisao/la:Misljenja sam da cemo konacno dobit Siroki na Pecari i osvetit im se za onaj poraz kuci od prosle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], tuzlanskinacin i 9 gostiju.