FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj Hrgota je rodjen pod sretnom zvijezdom. Nevjerovatno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
super igrate al je odbrana no comment...
Pod hitno. Jesil vidio, on ne zna gdje stoji, gdje a se baca, stoji u golu...revan je napisao/la:Sarajevo treba novog golmana. Četiri prilike od toga tri gola.
Trebat ce vam penal u Njemackoj.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tako ti to ide, po ovome što vidim, što pratim preko bet-a smo bolja ekipa ali ovi su veća ekipa i oni će ni iz čega dati 3 gola 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Žalosno i velika šteta jer Sarajevo igra odlično. Uzalud sve kad ti svaki udarac u okvir gola znači i lopta na centar.muamerc je napisao/la:Pod hitno. Jesil vidio, on ne zna gdje stoji, gdje a se baca, stoji u golu...revan je napisao/la:Sarajevo treba novog golmana. Četiri prilike od toga tri gola.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Razlika u fizičkoj spremnosti se baš sad osjeti, od 70. minute. Inače svaka čast Sarajlijama.
prvu smo na Kosevu izgubili 0-1 (Haugesund), drugu 1-2 (Atromitos) a evo treću 2-3 (M'gladbach)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
7: 1 u kornerima 

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
i jos rodjen u bosniCartman je napisao/la:Ovaj Hrgota je rodjen pod sretnom zvijezdom. Nevjerovatno.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Borusija sa pola snage..Sarajevo palo od 70 

Šteta možda je moglo i bolje da nije bilo katastrofalnog Bandovića
Sarajevo

Steta. Odlicna borba i igra. Razlozi poraza neiskustvo i fizicka sprema.
nije ni Stojčev bio puno boljiJanez je napisao/la:Šteta možda je moglo i bolje da nije bilo katastrofalnog Bandovića![]()
![]()
![]()
Sarajevo
![]()
imam osjećaj da će on riješiti revanš

15.10.2013.
Fantasticna predstava Sarajeva, fali tu bolja fizicka sprema ali dogodine ce grupna faza doci na Kosevo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbem ti led koji provala....čuj trube na tribini...sa stadiona se čuje melodija kao da u blizini ima koncert ili neki teferič....kao da smo u Čevljanovićima dok cajke ubiše...
anyway, svaka čast igračima Sarajeva na požrtvovanosti i pokazanoj igri. Dobro su se nosili sa BM i nesretno izgubili, mislim da su u potpunosti zaslužili X. Svakako!

anyway, svaka čast igračima Sarajeva na požrtvovanosti i pokazanoj igri. Dobro su se nosili sa BM i nesretno izgubili, mislim da su u potpunosti zaslužili X. Svakako!
Svaka čast Sarajevu, vidi se da su jako spremni. Nikad nisam bio sigurniji da će neki tim uzeti ligu kao što će Sarajevu našu.
- Ultras1921
- Kontakt:
Bravo za borbenost! Odlicni u prvom, bez snage u drugom poluvremenu. Bandovic levatski, al slicno je i njihov golman kod prvog gola reagovao(ja mislim da je Puzigaca iz ofsajda go dao) Njemci igrali koliko im je bilo potrebno
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Nadajmo se cudu u Njemackoj,ali ovo veceras je bilo odlicno,kako smo im drzali vezu sve do neke 70 min,Radovac
,Bandovic je klada i to bi trebalo svima biti jasno 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!