FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gojko 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke na vecerasnjoj predstavi, kako na terenu tako i na tribinama. Dosla je velika Borussia i nije bila bolji protivnik ni u jednom trenutku. Mislim da onaj drugi gol gostiju je nemoguce prezaliti, jer je remi ovdje realan rezultat.
U revansu Sarajevo sa ovakvom igrom sigurno moze postici 2 gola, ali je pitanje kako ce funkcionisati igra u odbrani.
U revansu Sarajevo sa ovakvom igrom sigurno moze postici 2 gola, ali je pitanje kako ce funkcionisati igra u odbrani.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A bgm meni on jedna od slabijih karika, kod prvog gola izleti, kod drugog gola nije ispucao, zakasni se vratiti i Hrgota zabi..DdIiNnOo je napisao/la:
Emir Spahic ima svog nasljednika , Dupovac je odigrao kao da ima stotine ovakvih meceva , znacipoziv odmah u repku , bez razmisljanja , sto vjerujem da ce i u sljeditiCimirot isto tako , al za mene Dupovac je klasa i nadam se da ce otici iz ove nase lige i napredovati jos vise
![]()
![]()
![]()
![]()
Bgm los
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nece ih ni Bayern ovako igracki nadigrati kao sto je Sarajevo na momente, svaka cast.
Veliki je potencijal u ovoj ekipi. Ali golovi su opet glupo primljeni. Nema zabusavanja u defanzivi kod top ekipa, treba uvijek pretrcati tih ekstra desetak metara i minimizovati rizik, iako situacija ne izgleda opasna..

DEJO YEBEM TI BOGA I KO TE DOVEDE SMRDO JEDAN!!! NIKAD GA NISAM VOLIO,AL BAŠ NIKAD
Bravo momci,sjajna utakmica,sjajna atmosfera
Ako smo morali primiti gol,nek smo primili greskom Bandovica,valjda ce uprava napokon skontati da je on kar.ina od golmana i da ako hocemo nesto vise u evropi MORAMO imati boljeg golmana
A Safet ga htio pozvati u repku
CIMIROT

Ako smo morali primiti gol,nek smo primili greskom Bandovica,valjda ce uprava napokon skontati da je on kar.ina od golmana i da ako hocemo nesto vise u evropi MORAMO imati boljeg golmana
A Safet ga htio pozvati u repku

CIMIROT

Sarajevo!
Dupovac, Tatko, Cimi, fantasticni danas!

Dupovac, Tatko, Cimi, fantasticni danas!

Je li neko gledao na njemačkom kanalu?
Šta vele Njemci?? 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ouf koje izlijetanje.Alucard je napisao/la:Jbem ti led koji provala....čuj trube na tribini...sa stadiona se čuje melodija kao da u blizini ima koncert ili neki teferič....kao da smo u Čevljanovićima dok cajke ubiše...![]()
![]()

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Bem ti golmana i sve, još sam pod utiskom.
Joj Dejaneee pa neću ti ovo halalit nikad

Joj Dejaneee pa neću ti ovo halalit nikad

Mozda je problem i u ostatku odbrane , al koliko puta je hladnokrvno intervenisao , iznio loptu itd itd ..... Meni se pravo svidio , samo opet kazem ako "hocemo" da napreduje , obavezno neka ide u jacu ligu od nasetuzlak1987 je napisao/la:A bgm meni on jedna od slabijih karika, kod prvog gola izleti, kod drugog gola nije ispucao, zakasni se vratiti i Hrgota zabi..DdIiNnOo je napisao/la:
Emir Spahic ima svog nasljednika , Dupovac je odigrao kao da ima stotine ovakvih meceva , znacipoziv odmah u repku , bez razmisljanja , sto vjerujem da ce i u sljeditiCimirot isto tako , al za mene Dupovac je klasa i nadam se da ce otici iz ove nase lige i napredovati jos vise
![]()
![]()
![]()
![]()
Bgm los

Čelik do bagro
-
- Kontakt:
Vele Švabe da ih je Sarajevo iznenadilo i da su oni još neuigrani i zato ovako slabo odigrali. Kažu da su sretno pobijedili.
Cimirot i Radovac
Uzeti sredinu terena takvoj ekipi, respect
Nista ovoj ekipi ne fali, samo da ne bude prodaje talentovanih igraca Hajduku i Dinamu(nista protiv susjeda
, mrzim i Teplice i Bursaspore). Nadam se da ce ovaj vlasnik da promijeni tu politiku koja gusi nas klupski fudbal godinama..

Sarajevo zaslužilo mnogo više, bundesligaši su mogli gore proći i trebali su.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Bandovic je uzas, odron od golmana. Nadam se da ce ga otpustiti. Lik je nesposoban.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Dupovac jedan od lošiji, razumijem da neki imaju simpatije prema njema, ali je kod dva gola loše reagovao. Cimirot, Radovac i Hare fantastični. Miloš uz Bandovića večeras neprepoznatljiv. Svaka čast, veliki je ovo napredak i korak naprijed, pojedini nisu ni svjesni da je jedan klub iz naše države peljao Švabu veći dio utakmice. Svaka čast još jednom, svi smo uz vas

Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 21 avg 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Dobro je nismo se osramotili za nešto više treba više snage a ne samo za 70 minuta. Sa srećom u Švabiji
Biscione je napisao/la:Sarajevo me dosta pozitivno iznenadilo. Svaka čast na igri i borbenosti (jedino im je golman kanta). Razlika između BH fudbala i vrhunskog svjetskog fudbala nikad nije bila manja, da smo imali više sreće sa žrijebom već ove godine smo mogli gledati Sarajevo u Europa ligi.
Razlika nikad manja između Evrope i Sarajeva, ostali u BiH ne mogu se nosit sa igrom Sarajeva, realno.
Svabe pune pohvala za Sarajevo i za atmosferu. Komentator je Stojceva prodao, uvjeren sam. Covjek je cijelu utakmicu govorio da treba paziti na broj 7 da je jako opasan i kad god dobije loptu govori *opet taj srbin Stojcev*Vedad87 je napisao/la:Je li neko gledao na njemačkom kanalu?Šta vele Njemci??

Bili su jako korektni i igraci posle utakmice sa izjavama. Da se uopste nisu iznenadi li igrom Sarajeva jer znaju da su jaki.
Komentator takodje u par navrata spomenuo da je Sarajevo dosta bolja ekipa bila od Borusije i da jedva ceka uzvrat u Gladbahu. Isto je rekao da je Sarajevo zasluzilo nerijeseno.
Sve u svemu, puni pohvala za ekipu a i za atmosferu. Cijelim tokom utakmice je spominjao Horde zla.
Sarajevo

Cestitke Sarajevu izgubili su od bolje ekipe. Pored Cimirota bi ja pozvao u reprezentaciju prije Duljevica i Dupovca. Isto tako steta da Tatomirovic i Stojcev nemaju drzavljanstva. Tatomirovic mislim da je najbolji defanzivac lige i vidi se zasto. Sve u svemu super.

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, jasmin10, JavierBosnia, juka55, mosarajvosa83, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, rimljanin90 i 63 gosta.