FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Predivna noc, mnogi mogu da nam zavide!
PS sutra ce nas mediji razapet ali nema veze. Sa sjevera ide huk, uvijek s nama Edin Vuk!
PS sutra ce nas mediji razapet ali nema veze. Sa sjevera ide huk, uvijek s nama Edin Vuk!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nema šanse da bi Zenica dopustila da jedan sarajevski klub ostvaruje uspjehe u njihovom gradu. Ja mislim rat bi na ulicama bio. Zamisli 10.000 Horda dolazi u Zenicu. Odmah bi ih Robijaši dočekali. Novi rat bi izbio. Nisi svjestan koliko u Zenici mrze Sarajevo. Bio i vidio, svojim očima nisam mogao vjerovati.VGS je napisao/la:Igra li bi u Zenici
Sarajevo ako krene napadacki i gore bojim se porazu vise od jednog gola razlike. Nazalost mislim da je Sarajevo danas prokockalo svoju sansu. Ali svakako nije se osramotilo. Treba odigrati mudro. Ja jedini problem vidim ovdje da Sarajevo ne zna igrati defanzivno nego se uvijek nadigrava pa protiv koga god igrali. U svakom slucaju treba krenuti sa Duljevicem umjesto Krste ili BIlbije isto kao i u Grckoj. Nikako krenuti sa Krstom i Bilbijom istovremeno u prvih 11 jer onda gubimo skoro sigurno i to jako brzo. Oni ce biti bar 30% jaci gore a i sada znaju sve mane i vrline Sarajeva. Ne treba srljati nikako. Sarajevo je vec svoj cilj ispunilo. Treba otici gore u nadi da primimo cim manje golova.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2014, 00:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Ponosan!
Imamo sjajnu generaciju, to vec odavno tvrdim, da od 80-tih FKSarajevo nije ovako igralo.
Prodato je svih 30,000 ulaznica, pa cak je i kasnije pusteno par hiljada jos na zapad. Po pravilima uefe nesmijemo pustiti 36,000, mada je recimo na istoku bio bukvalno covjek na covjeku.
Horde
svaka cast! Istok i zapad
Atmosfera za pamcenje, na momente se sve treslo.... naslutih da ce se o ovome pricati godinama....
O igracima nesto kasnije, 10 im je svima od mene, deji mozda 9
A sad poslije velike borusije ide velika obarska!
Imamo sjajnu generaciju, to vec odavno tvrdim, da od 80-tih FKSarajevo nije ovako igralo.
Prodato je svih 30,000 ulaznica, pa cak je i kasnije pusteno par hiljada jos na zapad. Po pravilima uefe nesmijemo pustiti 36,000, mada je recimo na istoku bio bukvalno covjek na covjeku.
Horde
O igracima nesto kasnije, 10 im je svima od mene, deji mozda 9
A sad poslije velike borusije ide velika obarska!
Caeruleus je napisao/la:Nema šanse da bi Zenica dopustila da jedan sarajevski klub ostvaruje uspjehe u njihovom gradu. Ja mislim rat bi na ulicama bio. Zamisli 10.000 Horda dolazi u Zenicu. Odmah bi ih Robijaši dočekali. Novi rat bi izbio. Nisi svjestan koliko u Zenici mrze Sarajevo. Bio i vidio, svojim očima nisam mogao vjerovati.VGS je napisao/la:Igra li bi u Zenici
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://youtu.be/lVDDZgpSFbE@exhabilon vidi dobro pa me onda kritikuj molim te **** te gool u pitanju je jesasm li čorav ili nisam hahahaha.Obratu dobro pažnju kod ponavljanja drugog gola Borusije i to prvo ponavljanje evo opet gledam i frajer diže zastavicu.
Sarajevo ljubavi moja!
Imal neki golman u PL BiH od kojeg bi bilo koristi u evro-takmicenjima?
Nazalost SA jos nije u mogucnosti dovesti npr: burića,fejzića,šehića.....
Nazalost SA jos nije u mogucnosti dovesti npr: burića,fejzića,šehića.....
Nek ste zvizdali Bandovicu,mislim pojedini su ali culo je se,zato sto je prilikom produzenja ugovora momak postavljao neke uslove itd.,a evo ove godine vec u dvije utakmice EL dvaput ukopava Sarajevo i to strasno lose procjene leta lopte,a da ne spominjem ono igranje stopera sa loptom koje se ponavlja sto je protiv Kuksija bilo tragicno..
Hvala brate , hvala ti veliko ne znam ja to zaustavitihz033 je napisao/la:U pravu je sekač, jeste sudija digao zastavicu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sarajevo ljubavi moja!
Ali je zadržao u zraku ni pola sekunde, tako da...hz033 je napisao/la:U pravu je sekač, jeste sudija digao zastavicu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ma covjek navijac Borussije pa mu drago bilosekac je napisao/la:http://youtu.be/lVDDZgpSFbE@exhabilon vidi dobro pa me onda kritikuj molim te **** te gool u pitanju je jesasm li čorav ili nisam hahahaha.Obratu dobro pažnju kod ponavljanja drugog gola Borusije i to prvo ponavljanje evo opet gledam i frajer diže zastavicu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ma joj bilo prošlo, j.ebo sudiju i zastavicu...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma ok, gol jeste regularan, nije lopta izašla, ali ......iritira činjenica da je podigao zastavu*p!p!t@* je napisao/la:Ali je zadržao u zraku ni pola sekunde, tako da...hz033 je napisao/la:U pravu je sekač, jeste sudija digao zastavicu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...
Sretan i tuzan,cudan osjecaj
Otisao na utakmicu bez ikakvih ocekivanja,hladno cisto da uzivam u noci kad moj klub igra sa jednim takvim protivnikom iz jedne takve lige,ljepota...i onda gledam taj isti moj tim koji 100x puta manje vrijedi kako na terenu pokazuje ako ne bolju igru onda ne sigurno ni losiju,i gledam i nevjerujem da gubimo i pored takve igre,definitivno je ponestalo snage pred kraj ali ko da im sta kaze,nevjerujem da smo se jucer bukvalno patili sa Gabelom i pusili na Kosevu,i danas odigramo ovako sa nekom ekipom iz Bundes lige.Kakav je ovo napredak ljudi moji,kakav se ovdje posao radi,neznam sta da napisem,ponosam sam nenormalno,a opet tuzan sto smo izgubili na neku nasu gresku...ali sve u svemu
I ako je tacno ovo za Bekica,to je prava stvar koja me pravo obradovala,mi u rosteru nemamo zamjenskog napadaca,i definitivno treba da imamo nekoga na klupi koji ce ulaziti s vremena na vrijeme(aBd da i bude bolji od ovih) ,trenutno je malo cudno gledati klupu kad ti treba rezultat a ti nemas spica da ubacis nego moras nesto sa rotacijom mijenjati
A kako sad razmisljati o Obarskoj nakon ovakve utakmice
Otisao na utakmicu bez ikakvih ocekivanja,hladno cisto da uzivam u noci kad moj klub igra sa jednim takvim protivnikom iz jedne takve lige,ljepota...i onda gledam taj isti moj tim koji 100x puta manje vrijedi kako na terenu pokazuje ako ne bolju igru onda ne sigurno ni losiju,i gledam i nevjerujem da gubimo i pored takve igre,definitivno je ponestalo snage pred kraj ali ko da im sta kaze,nevjerujem da smo se jucer bukvalno patili sa Gabelom i pusili na Kosevu,i danas odigramo ovako sa nekom ekipom iz Bundes lige.Kakav je ovo napredak ljudi moji,kakav se ovdje posao radi,neznam sta da napisem,ponosam sam nenormalno,a opet tuzan sto smo izgubili na neku nasu gresku...ali sve u svemu
I ako je tacno ovo za Bekica,to je prava stvar koja me pravo obradovala,mi u rosteru nemamo zamjenskog napadaca,i definitivno treba da imamo nekoga na klupi koji ce ulaziti s vremena na vrijeme(aBd da i bude bolji od ovih) ,trenutno je malo cudno gledati klupu kad ti treba rezultat a ti nemas spica da ubacis nego moras nesto sa rotacijom mijenjati
A kako sad razmisljati o Obarskoj nakon ovakve utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hvala drug ja sam to vidio rekoh poludio Boga mi!A majku svoju **** držao je , možda dva tri sekunda i spustiexbabilon je napisao/la:Ma covjek navijac Borussije pa mu drago bilosekac je napisao/la:http://youtu.be/lVDDZgpSFbE@exhabilon vidi dobro pa me onda kritikuj molim te **** te gool u pitanju je jesasm li čorav ili nisam hahahaha.Obratu dobro pažnju kod ponavljanja drugog gola Borusije i to prvo ponavljanje evo opet gledam i frajer diže zastavicu.Izvini, fakat nisi corav, cak naprotiv...
ali vidi gdje lopta kad on drži podignutu zastavu ma mu mu ušljivu e sad mogu da serendam je li sudijska greška ili nije + Bandović i kompletna odbrana zj.dvojica igrača u 16-ercu.
Sarajevo ljubavi moja!
Pa dobro malo se zaje'bunio čovjek. Pomislio je da je ovaj u offsideu garant, a onda se i sam garib skontao da je to 0% moguće s obzirom koliko je lopta letjela.hz033 je napisao/la:Ma ok, gol jeste regularan, nije lopta izašla, ali ......iritira činjenica da je podigao zastavu*p!p!t@* je napisao/la:Ali je zadržao u zraku ni pola sekunde, tako da...hz033 je napisao/la:U pravu je sekač, jeste sudija digao zastavicu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jer je očigledno da niko živ ne može da skonta šta mu se vrzmalo po glavi u datom trenutku.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 22 avg 2014, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
U drugom pol prije gola Hrgote za 3-2 bila je jedna kontra nakon kornera Sarajeva Johnson po desnoj ali je lopta presla gol tada se vidjelo da Sarajevo pada u tempu i sam u sebi kazem daj zamjeni nekoga da malo osvjezi zadnju liniju mislio sam u glavi Bilbija da ide van Kovacevic unutra,a Krste na napadaca nije proslo ni 2min Hrgota zabi..Mozda se to nista nije moglo sprijeciti jer su imali jos 1-2 sanse ali kazem nervira me ponekad sto Uscuplic taktizira sa izmjenama ko Van Gal ,a ekipa pada fizicki..Protić umalo usra na kraju ko Spahic sa Emenikeom
Trenutno korisnika/ca: Kenozoik, rimljanin90 i 25 gostiju.