Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Imali neki zvanicni broj gledaoca? Mozda Real da vam dodje bilo bi puno ?? kuknjava Salim se , nemam namjeru da provociram ali kakvih je jucer papaka bilo u obiljezjima Sarajeva , HZ tacno za suzu pustitKobe Bryant je napisao/la:37500 - jug (3500 - 1100) = 35100EmirTM87 je napisao/la:33.000?![]()
![]()
Sta reci, koju posluku porati?
i recimo da je na zapad jos moglo stati prema jugu 2500 i sve skupa jos jedno na zapadu po coskovima i dole 1000
to je oko 31.500
Rizzla je napisao/la:Imali neki zvanicni broj gledaoca? Mozda Real da vam dodje bilo bi puno ?? kuknjava Salim se , nemam namjeru da provociram ali kakvih je jucer papaka bilo u obiljezjima Sarajeva , HZ tacno za suzu pustitKobe Bryant je napisao/la:37500 - jug (3500 - 1100) = 35100EmirTM87 je napisao/la:33.000?![]()
![]()
Sta reci, koju posluku porati?
i recimo da je na zapad jos moglo stati prema jugu 2500 i sve skupa jos jedno na zapadu po coskovima i dole 1000
to je oko 31.500![]()
fakat ne bacam kosti ali min. 15000 sabana pravih koji do ove utakmice Sarajevo nisu pratili ni na teletextu btw gledajte snimak na Fejsu mozda izjednacite hahahaha
A ko ste vi ? ili ti ?Rooney88 je napisao/la:@Rizzla
Ne ofiraj nas hljeba ti vise.
I ja nekad komentarišem Barsu, al su nam nedostižni ko mi konama. Šta će hebaji ga.rammstein je napisao/la:ZNAO SAM DA SAM VIDOVIT![]()
sinoc kazem , citiram:
"Ujutro priča na forumu kako su Švabe igrale sa pola snage i onoliko koliko im je trebalo, a da smo mi to iskoristili"
I evo ga počelo je![]()
Ja znam da političke partije plaćaju web agente da narodu ispiraju mozak, ali nisam znao, kunema se, da to rade i klubovi
amstaff je napisao/la:Vala baš... KAD SI GLADAN NISI SVOJ
Počeli su lupati kako je ona ubleha od Zolotića bolja od Cimija![]()
![]()
![]()
do tadaistok65 je napisao/la:šta je likusa, nešto nije jasno...biće ti puno jasnije kad čuješ iduće ljeto za koju je lovu prodat Cimi. To je lova vašeg god buđeta, samo polako
Do tada gledaj kako momak jede vezni red Borussije koji vrijedi kao nasa citava liga , al' ne mozete vi to prihvatitilikusa je napisao/la:do tadaistok65 je napisao/la:šta je likusa, nešto nije jasno...biće ti puno jasnije kad čuješ iduće ljeto za koju je lovu prodat Cimi. To je lova vašeg god buđeta, samo polako