FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

collector
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la collector » 22 avg 2014, 12:20

ponosan na nase momke, ostaje zal barem za remijem jer smo ga zasluzili, al tako je to u europi, sve greske se placaju, mi smo jos zeleni po tom pitanju i bitno da nastavimo sa radom i kontinuitetom i rezultati ce sami doci !!

sto se tribina tice, bilo je raje koliko je bilo po meni oko 25 hiljada pa i malo vise sigurno do 28 !!

necu izdvaja nikog od igraca odigrali su najbolje sto mogu a poziv Cimirotu je jasna naznaka da smo na dobrom putu i zasluzio ga je !!

sto se tice ovih pordjenja sa nekim igracima zelje to nas ne treba interesovati jer spisak selektora sve govori :)

Horde prekucale dovoljno je reci !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 avg 2014, 12:20

amypitar je napisao/la:Ja bi zamolio navijace Sarajeva,da puste Manijake i da se ostave glupih komentare nasih kona,i da prestanu odgovarati,koliko je bilo gledalaca :facepalm: .Oni vise nemaju sta komentarisati,osim koliko vam je na kojoj utakmici bilo raje,koliko cemo utrpati drugim ekipama golova,koliko ce te imati bodova itd.itd. :?: Komentari im se svode da je Borussija imala laksi,tezi trening. :D I to pisu navijaci kluba, koji muku muci da dobiju Unis u Vogosci. :urnebes:
Toliko smo ispred njih, da kone polagano postaju sa komentarima simapticni,jednostavno su toliko mali,da oni koliko se god trudili,vise ne mogu nikoga ni isprovocirati. :urnebes:
Dobro ih UNIS napatio prica se , sastavila se ekipa UNISa onako momci iz kladinonice izletili obukli se da odigraju samo :D

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 avg 2014, 12:23

joj sta smo dozivjeli da nas nasi najvveci suparnici zezaju sto smo izgubili od borusije 1 razlike i to u utakmici za koju trener borusije kaze da su imali srece....dok oni isti dan igraju sa unisom koja je njima muka ljudi oni nemogu da sami sebi da priznaju da je gojko odigrao sinoc maestralno .a mi ako nastavimo ovim tempom napredovati gojko iduce godine ide za najmanje 5 mil
Samo Sarajevo

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 22 avg 2014, 12:31

Svaka čast momcima na onakvoj partiji sinoć šta reći više sve je ispričano tako da se nema šta dodati. Bandović, Bilbija i Okić najgori, dok su Cimirot, Tatomirović, Puzigaća najbolji. Dženo je morao ubaciti Kovačevića umjesto Radovca prije, odmah poslije one šanse Johnsona, Radovac nema snage.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 22 avg 2014, 12:37

Dupovac (23)
Kovacevic (20)
Cimirot (21)
Mihojevic (18)
Radovac (18)
Handzic (19)
Duljevic (20)
Bekic (22)
Bilbija (23)

:bow:
Ti si opet šampion !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 avg 2014, 12:37

Kad ce biti predstavljanje Bekica? :mrgreen:
04.10.2009 !!

TUFEK
Kontakt:

Post Postao/la TUFEK » 22 avg 2014, 12:42

VanBasten je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Svaka čast, dobri ste sinoć bili, ali ja se ne mogu oteti dojmu da su ovi iz borusije odrađivali jedan jači trening, ako nije bio trening ispadaju ove godine iz lige..
Mi ćemo s vama da odradimo jedan lakši trening.
Vidjet ćeš ti kakav ćemo trening imati s vama

TUFEK
Kontakt:

Post Postao/la TUFEK » 22 avg 2014, 12:47

Rizzla je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:33.000? :shock: :shock:

Sta reci, koju posluku porati?
ŠTTA ĆE NJEMCI, TREBAJU VAS PITATIA KOLIKO JE BILO...

Ne seri majke ti , na stranu sve nije vas 33000 bilo sto se i vidi , ali hajde uzivajte u ovome ako vas ko pita recite da vas je bilo 50000
Mirni skretničari :silent:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 22 avg 2014, 12:50

Rizzla je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:33.000? :shock: :shock:

Sta reci, koju posluku porati?
37500 - jug (3500 - 1100) = 35100

i recimo da je na zapad jos moglo stati prema jugu 2500 i sve skupa jos jedno na zapadu po coskovima i dole 1000

to je oko 31.500 :bow:
Imali neki zvanicni broj gledaoca? Mozda Real da vam dodje bilo bi puno ?? kuknjava Salim se , nemam namjeru da provociram ali kakvih je jucer papaka bilo u obiljezjima Sarajeva , HZ tacno za suzu pustit :urnebes: :urnebes: fakat ne bacam kosti ali min. 15000 sabana pravih koji do ove utakmice Sarajevo nisu pratili ni na teletextu btw gledajte snimak na Fejsu mozda izjednacite hahahaha
Bilo je diaspore i ljudi sa strane , a to je normalno za ovo doba godine i znacaj i atraktivnost utakmice.
Doslo mi je da izmlatim ove iznad mene sa svabskim naglaskom porjeklom Boga pita odakle koji su za svaku sansu Borusije govorili sad ce gol , pa sam ih posalo u PM pa su se malo dozvali , jbote neznaju kako se kaze crna boja , hoce ovaj jedna da naruci neke tene od drugoga :facepalm:

Ma eto zvanocno nezvanocno , posto sam arhitekta i vidio sam orginalni projekat rekonstrukcije i znam da je onih prvih stolica (bez naslona) na Kosevu bilo 19000 , pa pdaci kapaciteta se krecu od 35000-37500 , pa mozemo otprilike reci da je bilo oko 30000 sigurno ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2014, 12:54

Sve sto se dogodi 2X dogodit ce se i 3x. Znaci 2x ste izgubili na Koševu sa golom razlike a jucer i treci put. U gostima 2x slavili sa 3:1 valjda ce te i treci put :bih: :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 22 avg 2014, 12:56

Ibrakadabra, očekujem ovih dana golmana, i ispisnicu Deji Bandoviću, ne volim ga još od Kukesija!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 avg 2014, 13:03

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Niste valjda ono napisali "Wellcome to Sarajevo" :tokralju:

Kako god, svaka cast, kapa do poda. I igracima i navijacima. Mada bi lijepo bilo onakvo navijati vidjeti i u PL, ne samo na evropskim tekmama al nema veze :hmmmmm:
Hellcome to Sarajevo.
Ah, moja greska. Tek kasnije kad sam pogledao sliku iz drugog ugla sam primijetio da je "H" ;)

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 22 avg 2014, 13:06

Opet im Dženo daje fore go prednosti, osladilo mu se :P

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 avg 2014, 13:08

Bandovic vas je kostao nerjesenog rezultata, uz manje greske odbrane, jos da je malo vise srece bilo u realizaciji napada mozda bi bilo 3:2 za vas.

Ovako u revansu vas ceka jos teza utakmica, svabe su kuci jos jace ali za nadati se jos jednom iznenađenju.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 22 avg 2014, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 avg 2014, 13:10

Uz Cimirota odlično su odigrali i Puzigaća, Dupovac, Duljević, Radovac i Tatomirović.
Solidnu partiju su pružili Velkoski i Džemo.
Ni ostali nisu bili loši sem Bandovića al ovi su se baš pokazali.

Cimirot i Radovac će biti (već jesu) strašni igrači dok će i Dupovac ako nastavi ovim tempom daleko dogurati.
Sve u svemu, nadigrala se Borusija, hvala bordo divovima na odličnoj utakmici a sad nastavit gazit u ligi da se što prije napravi bodovna prednost u odnosu na ostale.

Ponos države! :tokralju:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 avg 2014, 13:15

Posjeta sinoć :tokralju:

Cimirotu čestitke za poziv u repku. Vala je zaslužio, nevjerovatno igra. Sada će mu se cijena povećati još više zato što je u repci, posebno ako dobije minutažu. Potaviti klauzulu od 1 500 000 eura minimalno ispod ove cijene ne treba pristati.

Uživancija je gledati ovako jako Sarajevo, ali ja mislim da ćemo do kraja slijedeće sezone ostati ja mislim bez minimalno 3 igrača koji će otići za lovu jer nećemo biti toliko moćni da zadržimo glavne igrače tipa Cimirota, Radovca, Dupovca, već sada pljušte ponude za naše najbolje igraće, ali još odoljevamo tim ponudama.
Nakon pregledanog snimaka tekme da kažem šta mislim:

Bilbija - trčao i riknuo je u 75 minuti i više nije mogao, a vala nije ni mogao ništa između stopera Borusije da napravi šta ozbiljno. Niti smrdi niti miriše :roll:
Velkoski- 2 asistencije vrlo dobar :thumbup:
Okić - ništa nije uradio u napadu, ali u odbrani je bio solidan. Niti smdi niti miriše :roll:
Stojčev - znala je Borusija da nama dosta zavisi igra od noge pa su ga kvalitetno zatvorili i nije mogao više, ali borio se je trčao pokušavao koliko može da proigrava i veže igru i na kraju umro u 75 minuti da više nije mogao normalno lopte da primi
Radovac - kakav je ovo potencijal sa 18 godina. Uskoro novi Cimirot. Kapa dole majstore :bow:
Cimirot - šta reći koju poruku poslati kome. Konto sam poslije Saida neću zadugo više vidjeti orginal majstora, ali izgleda da sam se zahebao. Ali kako je samo spreman to je prosto nevjerovatno. Igrač utakmice :bow: :bow: :bow:
Duljević - trenutno među 6 najboljih igrača Sarajeva ogroman potencijal i pokazao još jednom da je majstor, rutinerski zabija. Posebno se sada vidi koliko ga je Olimpic i Gracić kočio u karijeri na vrijeme se je spasio.
Kovačević - za onoliko vremena koliko je igrao odradio je korektno svoju minutažu za nešto više nije imao minutažu, ali vidi se da u njemu ima talenta
Puzigaća - dao gol i oduzeo loptu kod našeg drugog gola. Trčao, borio se, nije griješio, igrao i u napadu i u odbrani odlično. Pored Cimija igrač utakmice.
Džemo - konto sam dohakat će nam, ali sam se zahebao. Džemo odigrao vrlo dobru utakmicu očito je ovo igrač za velikih utakmica. Ali je u napadu ograničen sa znanjem samo zna centaršut u kazneni i ništa više.
Tatomirović - gdje su oni što su stavljali Mitrevskog ispred njega, neka ih je stid. I ako je on pa skoro dodao onome žući loptu kod prvog gola Borusije, ali nije imao namjeru morao je onome crnji izbiti loptu da ga on ne zabije. Sve u svemu bravo care tako se igra za Sarajevo :tokralju:
Dupovac - imao je jedno 3 greškice, ostalo odigrao rutinerski jedan od naših najvrednijeh igrača :thumbup:
Protić - :lol: kuknjava šta je ono. Razmišljao sam ili se je podlegao atmosferi i težini utakmice pa nije tračao i ako je ušao s klupe i ljudi su ga prolazi kao da nepostoji, ili je jednostavno ubleha od igrača ili je to zbog brade koju je obrijao kao što Vedad komentator na FACE TV kaže glatko se obrijao :lol: :wtf: :thumbdown:
BANDOVIĆ - vidim mnogi sada pljuju po njemu, a jedino to pravo imaju navijači FKS i niko više. Ali hajmo krenuti redom.

Sarajevo - Kukesi, nije Dejo jedini krivac za ispadanje. Melun kriv 50%, 25% Husref (nije odredio ko će izvesti penal) u revanšu, a Dejo kriv za gol u Albaniji na prvoj utakmici. Znači ovdje je samo djelimični krivac.

Sarajevo - Atromitos da izgubili smo na Koševu radi njegove greške, ali ipak smo prošli i ja sam nakon prolaza zaboravio na ovu njegovu grešku kao da se nije desila.

Sarajevo - Borusija - moći ćemo ga pljuvati tek poslije revanša u Njemačkoj, ako rezultat u Švabiji bude 1-2, 0-1 za Sarajevo , 2-2, 3-3, a do tada nemamo toliko veliko pravo da ga pljujemo, Jer šta ako u Švabiji bude 2-0 za Borusiju onda nam je džaba i Dejina greška, ali shvatam ja svi smo željeli da ostanemo neporaženi da bi se mogli malo hvaliti i da bi u istoriji bilo zapisano da smo igrali neriješeno protiv Borusije na Hasetu. Vidim mnogi su zaboravili kako je penale branio protiv Viteza u kupu prošle sezone, kako nam je bod spašavao u Mostaru protiv Veleža itd. itd., ali ranije sam govorio treba nam bolji rezervni golman. Ali naravno treba i priznati ono je amaterska greška golmana koja se ne bi smijela dogoditi ni golmanima koji brane za naše juniore i kadete. I za kraj svako ko kaže da je Borusija igrala pod ručnom laže i to je dušman. Vidjelo se zadnjih desetak minuta da su se i oni umorili, poslije utakmice na facama igrača Borusije se je dao primjetiti umor, a mokri su bili dresovi kao Marijanova kosa :lol:

Ništa sada u Bijeljinu da na onom pašnjaku uzmemo 3 boda, da ostanemo prvi na tabeli i da se vratimo našoj surovoj realnosti PLBiH. Izvinjavam se na dužem postu :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 avg 2014, 13:34

I Amer Bekic krilo. :hmmmmm:
Treba nam ljudi napadac,za golmana glupo je vise i pisati.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 22 avg 2014, 13:39

amypitar je napisao/la:I Amer Bekic krilo. :hmmmmm:
Treba nam ljudi napadac,za golmana glupo je vise i pisati.
Bekic je napadac .
Ti si opet šampion !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2014, 13:41

ODMAH SUTRA NOVOG GOLMANA POTPISATI. Ovaj kloc ne zasluzuje vise da nosi dres FKS.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 avg 2014, 13:45

pitic je napisao/la:
Sarajevo - Kukesi, nije Dejo jedini krivac za ispadanje. Melun kriv 50%, 25% Husref (nije odredio ko će izvesti penal) u revanšu, a Dejo kriv za gol u Albaniji na prvoj utakmici. Znači ovdje je samo djelimični krivac.
Da si igrao protiv Barcelone ne moze ti krivac biti neko ko je promasio penal, a kamoli protiv Kukesija koga si morao napuniti.

Penale ne masa neko ko ne zna igrati nego ko ima muda da ih suta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.