vjerovatno ne a i nemamo neke aktivnosti trebali bi podici ovaj malo ako zna neko nesto nek opali pa da malo diskutujemo
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Neće biti foruma na novoj stranici, a mišljenja smo da je ovaj dovoljan i veoma kvalitetan, gdje se može vršiti konverzacija (diskusija).
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
realno i jeste tako sretan rad Stambi fino izgleda nadam se da ces imati o cemu dobrom pisati
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa da imamo svoj forum sigurno bi nqs puno vise pisalo ivdje nas nema par samo da diskutujemo i to svako par dana odgovor
Vidim napustili Nuspahic i Cibra. Je li to istina?
- NebeskaSila96
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Razlog?
Još je mlad momak. Šteta bi bilo.
Cibra je realno onako. Prosjek neki. Korektan je kad nemaš drugog napadača. Ali nije neko s kim se ide na vrh tabele.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ne znam razlog,samo sam čuo da je završio karijeru.ASD je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:41Razlog?
Cibra je realno onako. Prosjek neki. Korektan je kad nemaš drugog napadača. Ali nije neko s kim se ide na vrh tabele.
Sve u svemu očekivano,prije par dana je diplomirao a on je u godinama da se od fudbala neće obogatiti a poslije svega se mora živjet.Tako da po meni i nije neko iznenadjenje.
- ASD
- Kontakt:
Šteta. U fudbalu je dugo i to je realno njegov život.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:48Ne znam razlog,samo sam čuo da je završio karijeru.
Sve u svemu očekivano,prije par dana je diplomirao a on je u godinama da se od fudbala neće obogatiti a poslije svega se mora živjet.Tako da po meni i nije neko iznenadjenje.
Žao mi uvijek bude kad takvi igrači završavaju karijeru. U ovoj ligi prepoznatljivi.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sretno Anesu. Sigurno momak planira urediti svoj zivot. Diplomirao. Naci sebi normalan posao zeniti se zivjeti.normalnim zivotom jer nema kod nas kruha od nogometa. Zelim mu svu srecu. I do sad su nas svi napustili. Kad ce doci neki igrac. Kad pocne sezona
Nuspahic sve najbolje. Svaka mu čast što je uz nogomet završio i fakultet i obezbjedio sebi bolji život.
Cibra se po meni nije nešto pokazao tako da i nije neka šteta
Cibra se po meni nije nešto pokazao tako da i nije neka šteta
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nuspahic je zavrsio fax i okrenut ce se sebi i realno vrijeme je puno je on dao Jedinstvu a mi ako pare imamo lako zamjenu nademo, ja za Cibrom ne zalim on je realno po meni kvalitet za Prve lige i nista vise. U narednim danima bice jasnija prica oko klubaASD je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:41Razlog?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
trebamo se malo aktivirati ako neko zna nesto, neka napise vjeruj kad krene od nas 5-6 brzo zazivi samo nemamo mi o cemu pisati i to nas zeza nadam se da ce ubrzo stici neke lijepe vjesti pa da cemo imati pisatinebeskasila je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:15
Pa da imamo svoj forum sigurno bi nqs puno vise pisalo ivdje nas nema par samo da diskutujemo i to svako par dana odgovor
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
sad kad nam treba napadac bas bi nam sjeo ovaj Anel Husic iz Buducnosti momak o kome su ovih dana pricali da je na probi u Radnickom iz Nisa mada ce on vjerovatno u PL ovo je moja zelja nista ne znam, a bas je zeznuto za spica jedna od pozicija sa najmanjim trzistem
sta vi braco kazete jel vama zapao ko za oko
sta vi braco kazete jel vama zapao ko za oko
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nama treba na svakoj poziciji igrac. Napadac nam Milos Galin. Kalibar za druge lige.
Je li trenira onaj Argetinac iz Veleža
Nisam ga vidio na fotografijama
Nisam ga vidio na fotografijama
Jeste, i sutra novo pojačanje u ekipi Bojan Kremenović Metalleghe 
Je li taj Kremenovic već igrao kod nas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.