FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 01 avg 2016, 17:49

trebali smo iskoristi paniku kod Sirokog nakon drugog naseg gola i uzeti sva tri boda. Djelovali su totalno pogubljeno ali ona druga izmjena ih je vratila u igru.
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 avg 2016, 17:54

nismo mogli napadat' citavo drugo pol, ekipa je izgubila snagu sto je sasvim normalno, nemoguce je napadat' u takvom ritmu citavih 45 min! dok su mogli, igrali su tako, da je bogotoac zabio onu sansu, bile bi tri bobe vjerovatno, ali sta da se radi, dobar je bod obzirom da smo gubili 2-0, ipak smo igrali u gostima protiv kluba koji godinama igra evropska takmicenja, da ne pricam da dole imamo 8 poraza i 6 remija, bez pobjede

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ovisnik » 01 avg 2016, 18:02

Glupo je reći da sam nezadovoljan bodom nakon 2:0,al mislim da smo morali krenuti na sva tri boda,imali smo psihološku prednost i 40 minuta da zabijemo gol a mi smo stali i bjesumočno se dodavali između đide i koste,ovaj široki više nije ekipa od prije,general je odstupio i nema više para,svaku šansu za bodove treba iskoristiti,liga je ujednačenog kvaliteta i biće puno "iznenađenja",inače čini mi se da smo prošle sezone bili kompaktniji i da smo se bolje branili i stojali na terenu,protivnici nam lako stvaraju šanse,kosta i đida su dosta visoki i tromi,tako da bi ja volio vidjeti harisa umjesto jednog od njih dvojice, iako sada imamo širi roster,nisam siguran da možemo do trofeja ove godine.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 avg 2016, 19:05

Sad pogledam ove golove sa meca..pa kod oba gola krivac je bio Efendic..dobro kod prvog gola ima i krivice Pirije,ali Efendic je amaterski ispao dva puta..

Smije li kod nas uprava angazovat boljeg desnog beka ili je Efendic nezamjenjiv??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 avg 2016, 19:34

”Sigurno jedno slabo prvo poluvrijeme i mene i čitave ekipe. Mislim da nije bio nijedan pojedinac koji je odigrao dobro prvo poluvrijeme u susretu sa Širokobriježanima. Ali drugo poluvrijeme smo odigrali i više nego dobro i malo nas je dijelilo od situacije da odnesemo sva tri boda sa Pecare. S druge strane, biću iskren, nakon katastrofalno odigranog prvog poluvremenam ekipa je u cjelosti pokazala da ima karakter, što je ustvari i najvažnije”, rekao je Subić za Radio televiziju Slon.

”Što se tiče kluba i igrača odlično sam prihvaćen kao da sam tu već nekoliko godina. Dosta dobrih igrača je u Slobodi. To će ova sezona i pokazati kao što je pokazala i prošla. Uzmemo li u obzir sva pojačanja, dok uhvatimo ritam sve će biti u redu. Nakon dvije utakmice Sloboda ima četiri osvojena boda i prva je na tabeli. Ni to nije loše”, dodao je Subić.

”Vitez je nezgodna ekipa. Ja inače ne volim da najavljujem postizanje nekih nerealnih ciljeva. Na nama je da dođemo i odigramo dobru utakmicu. Mi ćemo svakako ići na pobjedu. Šta će da bude nakon devedeset minuta to ćemo da vidimo. Jedno je sigurno a to je da ćemo ići na pobjedu”, zaključio je novi lijevi bek tuzlanske Slobode.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 01 avg 2016, 21:15

tuzlak1987 je napisao/la:
Pa Deda nije nikakvo mjerilo, covjek je obicni alkoholicar ..

Ako se pamte dobre partije Pirica onda treba pamtiti i niz kikseva prosle sezone. Ima najmanje posla od svih golmana uz golmana Zrinjskog. Mogu se kladiti i da je u ligi procentualno najslabiji u omjeru sutevi/golovi.

Isto tako nije bio na pocetku priprema, isao da se ugovara. Pa se misteriozno vratio, znaci nista od transfera. A ugovor istice ..
Care nemoj tako o Dedi ziv bio, mene ne zanima da li pije ili ne. Ja ti govorim da zna svoj posao. Uvijek smo imali dobre golmane.
A sto se tice Pirije, niko ne kaze da je najbolji na terenu i ja bih volio kad golman ne bi bio najbolji jer to znaci da smo bolji od ostalih, ali kazem da je dobro sto igra dok traje prijelazni rok pa i postoji jos uvijek mogucnost da ode. Da se razumijemo, poslije onakve partije Bobica protiv Olimpica i njegovih odbrana u Velezu i ja sam za to da Bobic brani, ali eto ako postoji mogucnost da se ko proda i da u klub napokon od igraca nekog dodju pare, sto da ne.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 00:42

Bilo bi super sad Borgija i djecu vratit, nismo se tri godine evo za opstanak borili, :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 00:46

Heller je napisao/la:Bilo bi super sad Borgija i djecu vratit, nismo se tri godine evo za opstanak borili, :mrgreen:
Divkovic-Efendic-Gojkovic-Salihovic-Borogovac-Omerovic-Jusufovic-Prses-Music Grashoppers2- Ribic- Bekic Am

I moja familija ce doci na Tusanj

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 00:51

Heller je napisao/la:Bilo bi super sad Borgija i djecu vratit, nismo se tri godine evo za opstanak borili, :mrgreen:
Divkovic-Efendic-Gojkovic-Salihovic-Borogovac-Omerovic-Jusufovic-Prses-Music Grashoppers2- Ribic- Bekic Am

Čak čevorica s ovog spiska se profesionaln bave fudbalom, od toga dvojica jedva :mrgreen:
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 00:52

Heller je napisao/la:

Čak čevorica s ovog spiska se profesionaln bave fudbalom, od toga dvojica jedva :mrgreen:
Trener Buco

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 00:54

Salih Šabović precjednik, Adem tim menađer, joksim skaut
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 01:03

Heller je napisao/la:Salih Šabović precjednik, Adem tim menađer, joksim skaut
Muharemagic predsjednik skupstine, Tinjic Mirsad podpredsjednik kluba :salut:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 01:15

Fule glasnogovornik
Nullius in verba

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 avg 2016, 02:16

vas dvojica ste ubjedljivo najveci licemjeri i klosariiiii na ovom forumu

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 avg 2016, 02:39

Chinaglia je napisao/la:vas dvojica ste ubjedljivo najveci licemjeri i klosariiiii na ovom forumu
:mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2016, 08:31

:urnebes: :urnebes: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 02 avg 2016, 09:49

Esselamu. aleykum

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2016, 09:55

vozdrica :mrgreen:
nego da priupitam nesto. zeba je dobio 5 utakmica jelde? kad se vraca? odradio je uzvrat protiv radnika i sad u ovoj sezoni 4 kola?
nikako da slozim

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 avg 2016, 09:57

Sariel je napisao/la:vozdrica :mrgreen:
nego da priupitam nesto. zeba je dobio 5 utakmica jelde? kad se vraca? odradio je uzvrat protiv radnika i sad u ovoj sezoni 4 kola?
nikako da slozim
Zrinjski, Radnik, Olimpic, Siroki i Vitez. Vraca se protiv Zelje.
Jedan grad, jedna ljubav!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2016, 09:58

a bio je i zrinjski? poslije kupa jel? aa ko da je prije godiu dana bilo :crazy: :lol:
taman na zelju yupi :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.