Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Po vama narode tri najsigurnija kosarkasa za vcrs??
- harisbokii
- Kontakt:
DeRozan vise, ne igra Lowry koji sut vise inace derozan je uvijek oko 16,17p kada igra Lowry.baltazar17 je napisao/la:Po vama narode tri najsigurnija kosarkasa za vcrs??
Bledsoe ispod u uzasnoj je formi i nakon allstara je samo jednom presao granicu, sam finiks je u rezultatskoj krizi nakon allstara.
Cp preko jer definitivno je prava zvijer otkako nema Griffina samo jednom je otišao ispod granice, sam trener je izjavio da ce ga prekomandovati vise u napad pa cak i kada se vrati griffin
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
hyde u pizdu materino 0:0 na poluvremenu + imaju igraca vise od 50. minute a zavrsti ce 1:0 

Da je penal uletio bilo bi veselje, ali i ovako nije loše drago mi je zbog TevezaJanez je napisao/la:AS Roma -Juventus
Sa malo većim ulogom idemo na:
CRVENI----DA
PENAL----DA
Žutih kartona preko----DA
A možda na drugom oprobati:
Ljajić gol
Tevez gol
Ove sezone su najbolji strijelci svojih ekipa sa po 8 odnosno 14 golova pa neka se nađe zašto da ne.
A može i druga kombinacija:
Gervinho ( ispravka umjesto Destro-a)
Morata gol ( 6 golova ove sezone)
Toliko od mene sretno svima sa tiketima večeras.

Nadam se da je neko nešto odabrao i uspio da dobije.

Sta da kazem vise.Prolazili i prelazi i sve,al nije to to.Nisam uklopio onako kako sam zelio.bambus je napisao/la:Roma-Juventus X 3,20
Ocekujem tvrdu tekmu.
Celta-Elche x2 2,40 ; ck2 2,30
Ocekujem iznenadjenje uz crveni karton.
Ingolstadt-1860 München x2 2,40 ; prelaz 1/2 2/1
Svi trpaju na domacina,a gost nije taraba.Bore se za opstanak a domacini za prvo mjesto.Nekako me vuce na X ,1:1 rezultat uz vodstvo domacina na poluvremenu.A sa druge strane kad pogledam Munchen je ekipa koja je ove sezone dominirala u prelazima,tako da cu i to pokusat na sicu.Pa sta bude.
M. Haifa-Netanya X 3,50
Ovo igram cisto jer domacini nemaju kuci niti jedan remi.Pa red je vala.![]()
Belenenses-Ferreira pikX
Tvrda utakmica i realno remi na kraju ili na poluvremenu.![]()
Esbjerg-Aalborg ps1 1,90 ; prelaz 1/2 2/1
Ludi danci,ocekujem golove uz mogucnost jednog od ova gore dva prelaza.
Newells Old Boys-Velez Sarsfield zx2 2,40
Ocekujem golijadu.![]()
Winterthur-Schaffhausen ps1 1,60
Ocekujem golijadu,ali izabrao sam nekako najsigurniju opciju.Ali mislim da ce doci i PM3 ; zx2 ; 5+ mozda cak 2/1 ...Pa da vidimo.
Trabzonspor-Karabukspor zx2 1,65 ; 2/1
Svi trpaju na Trabzona,moze kiksat a i ne mora.Ocekujem da ce gost postici gol,a i Trabzon barem 2.Uz mogucnost prelaza.
Hyde-Solihull zx2 1,50 ; 5+ ; 1/2
Igram 3+ na golove jer mislim da je to poklon dana.Uz to pokusat 5+ i prelaz.![]()
Sretno !
!
-
- Kontakt:
Golden State D.Green (11.5) 2 1,85
fixator je napisao/la:evo jedno duplanje za danas

Semper Fidelis
- Motokultivator
- Kontakt:
Evo laganice na prvu onako....
18.5/DeRozan VISE
14.5/Johnson MANJE
15.5/Lopez B MANJE
14.5/Williams D MANJE
24.5/Curry S. MANJE
21.5/Thompson K VISE
15.5/Deng L MANJE
19.5/Wade D VISE
18.5/Bledsoe E VISE
14.5/Markieff Morris MANJE
18.5/Crawford Jam MANJE
19.5/Martin K VISE
19.5/Paul C MANJE
17.5/Wiggins A MANJE
19.5/Ellis M MANJE
16.5/Nowitzki D VISE
17.5/Evans T MANJE
18.5/DeRozan VISE
14.5/Johnson MANJE
15.5/Lopez B MANJE
14.5/Williams D MANJE
24.5/Curry S. MANJE
21.5/Thompson K VISE
15.5/Deng L MANJE
19.5/Wade D VISE
18.5/Bledsoe E VISE
14.5/Markieff Morris MANJE
18.5/Crawford Jam MANJE
19.5/Martin K VISE
19.5/Paul C MANJE
17.5/Wiggins A MANJE
19.5/Ellis M MANJE
16.5/Nowitzki D VISE
17.5/Evans T MANJE
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Curry vise...baltazar17 je napisao/la:Po vama narode tri najsigurnija kosarkasa za vcrs??
Golden tip 2
dragic manje (samo iz razloga sto igra protiv "svojih")
Kindže, kindže...
Ne ihraju za 76-erse Covington i Richardson, najefikasniji igraci uz Noela kako je otisam MCW. Hendikep na Toronto je 9,5. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Wiggins (-16,5+) VIŠE
Nikola Pekovic (ankle) and Kevin Martin (illness) are both questionable to play on Monday against the Clippers.
ovo još nije 100% ali ako ne igraju onda Wigginsa preko
Nikola Pekovic (ankle) and Kevin Martin (illness) are both questionable to play on Monday against the Clippers.
E Bledsoe manje od 18,5 - sve vec analizirano i objasnjeno.
K.Thompson manje od 22,5 - sinoc je vukao vukao i GS je gubio po 25 razlike dok je on vukao, ispucao bezbroj lopti i slabo sta da je pogodio, tako da mislim da ce veceras Curry drzat sve u svojim rukama, a da ce Klay malo stati sa sutevima, sinoc je opalio oko 25 lopti sto je bas previse, pogodio 9, veceras mislim da nece sutnuti vise od 13-14 puta sto je za undera vrlo izgledno.
S. Curry over 24,5 - opet ce veceras on igrati glavnu ulogu na terenu, sinoc je bio odlican, povukao kada su gubili 25 razlike od Bostona te veceras mislim da ce od samog pocetka Steph uzeti sve u svoje ruke.
Za DeRozana nemojte se puno zaletat jer igra lose u poslednje vrijeme, ima uzasne lose suterske procente, vade ga malo slobodna a jos uz to veceras je vrlo moguc i blow out, tako da mislim iskreno da je mnogo sigurniji over Currya.
K.Thompson manje od 22,5 - sinoc je vukao vukao i GS je gubio po 25 razlike dok je on vukao, ispucao bezbroj lopti i slabo sta da je pogodio, tako da mislim da ce veceras Curry drzat sve u svojim rukama, a da ce Klay malo stati sa sutevima, sinoc je opalio oko 25 lopti sto je bas previse, pogodio 9, veceras mislim da nece sutnuti vise od 13-14 puta sto je za undera vrlo izgledno.
S. Curry over 24,5 - opet ce veceras on igrati glavnu ulogu na terenu, sinoc je bio odlican, povukao kada su gubili 25 razlike od Bostona te veceras mislim da ce od samog pocetka Steph uzeti sve u svoje ruke.
Za DeRozana nemojte se puno zaletat jer igra lose u poslednje vrijeme, ima uzasne lose suterske procente, vade ga malo slobodna a jos uz to veceras je vrlo moguc i blow out, tako da mislim iskreno da je mnogo sigurniji over Currya.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Steve Kerr said he would like to get Draymond Green some rest after playing 44 minutes on Sunday, but added tonight's matchup probably won't allow itSempreJuve je napisao/la:Golden State D.Green (11.5) 2 1,85
In other words, it looks like Green will play, but it might only be 30-33 minutes. To be clear it's all a guessing game right now, but owners in standard leagues should start Green as of right now. If you're in DFS, steering clear of Dray makes the most sense.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Kevin Martin (illness) and Nikola Pekovic (ankle) will not play against the Clippers on Monday.
znaci onda
wiggins preko 17.5
minnesota manje od 100.5
znaci onda
wiggins preko 17.5
minnesota manje od 100.5
Torebko-Beck
Tip: Over 20,50
14:30
Cherbourg
bet365
Ovdje margina po meni promasena za 2 gema,i ocigledno da je torebko previse podcjenjen u ovom mecu. Gledao sam ga par puta,igrac dobrog servisa,za ove dvoranske uvjete,s druge strane Beck,vec na zalasku karijere,u zadnje vrijeme nize lose rezultate,ovdje ocekujem tijesan mec,i barem 1 tie break,pa zasto ne i pobjedu Torebka na manji ulog.
Tip: Over 20,50
14:30
Cherbourg
bet365
Ovdje margina po meni promasena za 2 gema,i ocigledno da je torebko previse podcjenjen u ovom mecu. Gledao sam ga par puta,igrac dobrog servisa,za ove dvoranske uvjete,s druge strane Beck,vec na zalasku karijere,u zadnje vrijeme nize lose rezultate,ovdje ocekujem tijesan mec,i barem 1 tie break,pa zasto ne i pobjedu Torebka na manji ulog.
jopaa7 je napisao/la:Wiggins (-16,5) VIŠE
Moj listic za danas:
HULL-SUNDERLAND (F.T.) 1 2.3
BOURNEMOUTH-WOLVES (d/n) 1 1.8
AALEN-HOFFENHEIM (d/n) 1 1.7
ASTON VILLA-W.B.A. (d/n) 1 2
ROTHERHAM-CARDIFF (d/n) 1 1.95
HULL-SUNDERLAND (F.T.) 1 2.3
BOURNEMOUTH-WOLVES (d/n) 1 1.8
AALEN-HOFFENHEIM (d/n) 1 1.7
ASTON VILLA-W.B.A. (d/n) 1 2
ROTHERHAM-CARDIFF (d/n) 1 1.95
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
-
- Kontakt:
Evo jedan cisto na osjecaj
Southampton- C.Palace - 1 red je da ovu dobiju nakon tri meca bez pobjede i da se osvete Palacu za izbacivanje iz kupa
G. Pelle - daje go , odavno nije zabio pa imam neki osjecaj da ce veceras
Lokomotiv M. - Rubin prolaz Lok. da se ima pratit na tvu
Boulogne- St.Etiene prolaz st.e oni kroz kup zele do evrope
Middlesborough- Millwal 1 trebalo bi da je sigurica..
Kv. 12 i kusur
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Southampton- C.Palace - 1 red je da ovu dobiju nakon tri meca bez pobjede i da se osvete Palacu za izbacivanje iz kupa
G. Pelle - daje go , odavno nije zabio pa imam neki osjecaj da ce veceras
Lokomotiv M. - Rubin prolaz Lok. da se ima pratit na tvu
Boulogne- St.Etiene prolaz st.e oni kroz kup zele do evrope
Middlesborough- Millwal 1 trebalo bi da je sigurica..
Kv. 12 i kusur
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Chicago - Washington 2 2,30
Kvota na ovaj mec je u velikom padu, neke kladionice nisu u toku pa su ostavile malo vecu kvotu za mec. Chicago je u strasnim problemima, domacinu se povrijedio pored Rosea i drugi glavni igrac Butler koji ce biti dosta van terena. Ostali su samo na Gasolu a on veceras ide u reket Washingtona gdje su oni ubjedljivo najjaca ekipa u NBA ligi.
Chicago u ovom sastavu sa igracima koji nisu napadacki orjentisani sem Gasola sigurno ce imati velikih problema. Primjera radi Butler i Rose kombinovano u prosjeku 40 poena, a nece biti ni Taj Gibsona koji dodaje jos 10 poena.
Ni gostima ne cvjetaju ruze, imali su 6 poraza zaredom i onda proslo kolo su prekinuli protiv Detroita. Vratio se Bradley Beal i to mnogo znaci za goste. Mislim da ovde mogu zaustaviti Gasola i ne vidim nikog drugog iz Bullsa da moze odigrati partiju zivota. Washington ovo mora iskoristiti, Bullsi im bjeze samo 3 pobjede i evo im prilike da to smanje. Ocekujem Wall i Beal da ce ovo odraditi profesionalno, realno da ih niko iz Bullsa ne moze sacuvati nocas.
Dodat i ATLANTA-HOUSTON -1 @1,25
Harden suspendiran z protiv Atlante zbog udaranja Lebrona u nezgodno mjesto na prošloj utakmici
Kvota na ovaj mec je u velikom padu, neke kladionice nisu u toku pa su ostavile malo vecu kvotu za mec. Chicago je u strasnim problemima, domacinu se povrijedio pored Rosea i drugi glavni igrac Butler koji ce biti dosta van terena. Ostali su samo na Gasolu a on veceras ide u reket Washingtona gdje su oni ubjedljivo najjaca ekipa u NBA ligi.
Chicago u ovom sastavu sa igracima koji nisu napadacki orjentisani sem Gasola sigurno ce imati velikih problema. Primjera radi Butler i Rose kombinovano u prosjeku 40 poena, a nece biti ni Taj Gibsona koji dodaje jos 10 poena.
Ni gostima ne cvjetaju ruze, imali su 6 poraza zaredom i onda proslo kolo su prekinuli protiv Detroita. Vratio se Bradley Beal i to mnogo znaci za goste. Mislim da ovde mogu zaustaviti Gasola i ne vidim nikog drugog iz Bullsa da moze odigrati partiju zivota. Washington ovo mora iskoristiti, Bullsi im bjeze samo 3 pobjede i evo im prilike da to smanje. Ocekujem Wall i Beal da ce ovo odraditi profesionalno, realno da ih niko iz Bullsa ne moze sacuvati nocas.
Dodat i ATLANTA-HOUSTON -1 @1,25
Harden suspendiran z protiv Atlante zbog udaranja Lebrona u nezgodno mjesto na prošloj utakmici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.