FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam jesam li jedini koji ne svrsava na ove klipove navijanja iz evrope? 60% ovih na sjeveru nisu Hz niti navijaci Sarajeva.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Sad odgledah na face kompletnu tekmu. Krste ubacio loptu ko rukom..za 1-1. Kasnije za 2-3 Krste asistira Dulji.
Generalno, nisam mogao vjerovati da smo stvorili toliki broj šansi i polušansi.
Generalno, nisam mogao vjerovati da smo stvorili toliki broj šansi i polušansi.
Znaju to oni samo nemogu da svare al bolje za nas jer svaki mjesec više zaostaju za namafranklampard8 je napisao/la:Do tada gledaj kako momak jede vezni red Borussije koji vrijedi kao nasa citava liga , al' ne mozete vi to prihvatitilikusa je napisao/la:do tadaistok65 je napisao/la:šta je likusa, nešto nije jasno...biće ti puno jasnije kad čuješ iduće ljeto za koju je lovu prodat Cimi. To je lova vašeg god buđeta, samo polako

Pa ko su onda da nisu svemirciSarajlijc@ je napisao/la:Ne znam jesam li jedini koji ne svrsava na ove klipove navijanja iz evrope? 60% ovih na sjeveru nisu Hz niti navijaci Sarajeva.

SRETAN BROJ - 1725
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dijaspora, raja sa strane itd...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- PatrickBateman
- Kontakt:
bjezi ba, nije ovo dobro za moje srce i moje oci.High je napisao/la:[youtube][/youtube]kanarinac je napisao/la:dajte nam snimke navijanja od sinoc ajde
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dijasporci, pozeri, sminkercici...pitic je napisao/la:Pa ko su onda da nisu svemirciSarajlijc@ je napisao/la:Ne znam jesam li jedini koji ne svrsava na ove klipove navijanja iz evrope? 60% ovih na sjeveru nisu Hz niti navijaci Sarajeva.![]()
ili navijači drugih klubova
![]()
Šta ćeš to im je životna želja da se sutra mogu hvaliti i pokazivati slike ko je uspio uhvatiti koju fotku. Ma neka ih neka ostavljaju lovu svi su dobrodošli na Sjever ako će navijati naravno i ako ne znaju pola pjesamaSarajlijc@ je napisao/la:Dijasporci, pozeri, sminkercici...pitic je napisao/la:Pa ko su onda da nisu svemirciSarajlijc@ je napisao/la:Ne znam jesam li jedini koji ne svrsava na ove klipove navijanja iz evrope? 60% ovih na sjeveru nisu Hz niti navijaci Sarajeva.![]()
ili navijači drugih klubova
![]()

SRETAN BROJ - 1725
- BordoMahala
- Kontakt:
BORDO LAVOVI, HVALA VAM ZA HRABROST, PONOS I RADOST!
Koreografija
Istok
Zapad
Posjeta
Cimirot
Parola
Sta reci.. PONOSAN! Neku detaljniju analizu svega cu napisati dok malo odmorim, ako mi vjerujete da sam usto tek prije po' sata.
Nego ako ima neko ko je informisan oko marketinga naseg za sinoc, jeli ostalo jos majica onih 1987 ne stigoh doci u RP juce a ona mi je maja bas gotiva
Koreografija

Istok

Zapad

Posjeta

Cimirot

Parola

Sta reci.. PONOSAN! Neku detaljniju analizu svega cu napisati dok malo odmorim, ako mi vjerujete da sam usto tek prije po' sata.

Nego ako ima neko ko je informisan oko marketinga naseg za sinoc, jeli ostalo jos majica onih 1987 ne stigoh doci u RP juce a ona mi je maja bas gotiva

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta fali paroli? Nas je pa kakav god da je.BordoMahala je napisao/la:BORDO LAVOVI, HVALA VAM ZA HRABROST, PONOS I RADOST!
Koreografija![]()
Istok![]()
Zapad![]()
Posjeta![]()
Cimirot![]()
Parola![]()
Nije vam ovo mjesto za tu raspravu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normalno da nije, ne znam ni sto je komentarise uopste.
- BordoMahala
- Kontakt:
Cuj kakav god da je ? Pa zamisli da je umjesto onog momka nastradao neko koga ti poznajes, neko ko ti je drag. Taj covjek je ubica i zdravo, koji moj ces dizati parolu istom... Uostalom njegovo zlodjelo svakako nije iz nekih navijackih razloga ili slicno pa da se dize parola nego njegov hir ili sta vec...Sarajlijc@ je napisao/la:Sta fali paroli? Nas je pa kakav god da je.BordoMahala je napisao/la:BORDO LAVOVI, HVALA VAM ZA HRABROST, PONOS I RADOST!
Koreografija![]()
Istok![]()
Zapad![]()
Posjeta![]()
Cimirot![]()
Parola![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ni vrijeme ni mjesto, napisi sta mislis na predvidjenom forumu.
- Evolution87
- Kontakt:
zeta, libertas, kukesi, atromitos 2x i borussia. Evropske utakmice na kojima je dejo direktni krivac za golove. Ni manje ni vise nego 7 golova 
TATOMIROVC

TATOMIROVC

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Onaj gol u Grčkoj nije Dejin gol nego Puzijev ako misliš i na taj. Mogao se dovesti Oštraković, ali viša sila samo to mogu reći.Evolution87 je napisao/la:zeta, libertas, kukesi, atromitos 2x i borussia. Evropske utakmice na kojima je dejo direktni krivac za golove. Ni manje ni vise nego 7 golova
TATOMIROVC
SRETAN BROJ - 1725
Daj Lončarića, il Plakala gurat u 11 
Sreća pa imamo dobru odbranu, pa nismo puno šuteva dozvolili jučer (u okvir).

Sreća pa imamo dobru odbranu, pa nismo puno šuteva dozvolili jučer (u okvir).
- Evolution87
- Kontakt:
Pogledaj ti Dejino kretanje kod tog gola u Grckoj. Kada golman onako krene onda ide do kraja i uzima loptu. Ali dejo se tad zayebo sa procjenom pa se opet vratio, te da je bio na liniji 90% da bi odbranio ono. U najgorem slucaju on i Puzi snose podjednaku krivicu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ista situacija sinoc u finisu, krenuo pa se vracao.Evolution87 je napisao/la:Pogledaj ti Dejino kretanje kod tog gola u Grckoj. Kada golman onako krene onda ide do kraja i uzima loptu. Ali dejo se tad zayebo sa procjenom pa se opet vratio, te da je bio na liniji 90% da bi odbranio ono. U najgorem slucaju on i Puzi snose podjednaku krivicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q