Moje mišljenje, da bi prošli Borussiju, treba nam jedino iskustvo igranja ovih utakmica i solidan golman.
Za LP ovo prošlo.

Uživajmo braćo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo golmana, slobodan trenutnoAdiFKS je napisao/la:Na postojeci kadar fali nam jos Said i Emir Hadzic....naravno i golman. Golman obavezmo.
I onda mozemo pokusati nesto ozbiljnije.
Pocelo su pristizati prosle sezone, u ovoj nastavljamo.Virtu4l je napisao/la:I pehari su tuSabinho je napisao/la:Neka kesira za golmana, jedno krilo i jos jednog napadaca te da zadrzimo postojeci igracki kadar.
nemoj ti brinuti o nama brini o svojimLvG je napisao/la:NIsam pitao za parolu. Pitao sam da li ćete isključiti ove navijače iz vaše grupe? To je ono što me zanima. Ili će se prešutno preći preko ovoga?
Rooney88 je napisao/la:Parola za Vuka, najkrace moguce. Valjda znas ko je to.hz033 je napisao/la:Hoće neko reći šta je pisalo , vidio sam neku parolu, al fakat nisam mogao pročitati sa istoka !
Ne vidim nista lose u tome. Degutantno malo zbog onoga sta je uradio ali ko god je iole poznavao Edina sigurno da zna da momak nije takav, trenutak je bio takav i na veliku zalost desilo se sto se desilo, nije za ove teme raspravljati o tome. Drugovi koji su odrasli s njim su digli parolu, nista lose.
Majke ti, jesi li ti ikad u životu bio na stadionu? Kome se ti obraćaš, kome je upućeno ovo pitanje? Zar stvarno misliš da ljudi koji vode tribinu dolaze ovdje na forum da odgovaraju na tvoja glupa pitanja? Prati Manchester i ne smaraj.LvG je napisao/la:NIsam pitao za parolu. Pitao sam da li ćete isključiti ove navijače iz vaše grupe? To je ono što me zanima. Ili će se prešutno preći preko ovoga?
Sa sjevera ide huk, uvijek s nama Edin Vuk !terabajt je napisao/la:A sta je bilo na paroli.
Sinocnju utakmicu je pratilo 29.000 gledalaca i to je najveca posjeta u prvim utakmicama Play offa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.