Da prvo vidimo koliko ce nam mjesta dati. Pitao sam na njihovom forumu za cijenu ulaznica i odgovorio mi je neki da oni placaju € 10.blueman je napisao/la:braco svi u maribor...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ja mislim oko 500 karti da ce nam dati...mal je stadion 14.000 al to nemora da znaci..bice nas vise tamo..ima nas i u sloveniji dosta..nadam se da ce klub organizovati buseve i + ovi sa privat autima 

Ljudski vrt ima kapacitet od 12994 mjesta. Posto u UEFA-inim takmicenjima 3000 sjedecih mjesta mora ostati prazno iz sigurnosnih razloga i posto gostima pripada 5 % (moguce je i da je 10 % nisam u potpunosti siguran) dopustenog kapaciteta stadiona mislim da cemo od njih dobiti 500 mjesta.Elegant je napisao/la:Da prvo vidimo koliko ce nam mjesta dati. Pitao sam na njihovom forumu za cijenu ulaznica i odgovorio mi je neki da oni placaju € 10.blueman je napisao/la:braco svi u maribor...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Malooooo 500 mjesta malooo
Ma to je 500 mjesta za nas sto dolazimo iz Bosne a jos jedno najmanje 500 ce biti onih u sloveniji nasih sto rade oni ce biti na drugom dijelu tribine 

ako Željo prođe Maribor ...dali to znači da u trećem pretkolu dobija za protivnike ekipe iz najjačih liga ... Newcastle i tako slične 
nek bude ovoliko navijača dobro je
[youtube][/youtube]

nek bude ovoliko navijača dobro je

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 25 jun 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
kakav crni newcastleno rules je napisao/la:ako Željo prođe Maribor ...dali to znači da u trećem pretkolu dobija za protivnike ekipe iz najjačih liga ... Newcastle i tako slične

željo može igrati samo protiv prvaka svojih država tako da je nemoguće dobiti timove iz engleske, španije, njemačke...
Ne mozemo dobiti 500 karata da ga ****.
Stadion Slovana iz Bratislave ima 11 907 mjesta. Znaci manje nego Mariborov.
A evo koliko je srbadije bilo gore... http://www.delije-caffe.net/galerija/ga ... lije07.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci dobili su KOMPLETNU tribinu. Kako - ne znam.
A evo koliko je srbadije bilo gore... http://www.delije-caffe.net/galerija/ga ... lije07.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ima ono pravilo o određenom procentu, ali ukoliko su navijači smješteni na određenom dijelu koji je odvojen, npr. na nekoj tribini onda je domaćin dužan ustupiti cijeli taj dio odnosno cijelu tribinuAzzurri je napisao/la:Ne mozemo dobiti 500 karata da ga ****.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ako njih prodjemo saberi njihov koficijent sa nasim i vidjeces koga mozemo dobiti a mislim da ce mo biti nosioci ako njih prodjemo ako nisam sta pogrijesio sa ovim koficijentimano rules je napisao/la:ako Željo prođe Maribor ...dali to znači da u trećem pretkolu dobija za protivnike ekipe iz najjačih liga ... Newcastle i tako slične
nek bude ovoliko navijača dobro je![]()
[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koeficijenti se ne sabiraju.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ljudi manite se tog koeficjenta, ne mozemo biti nosioci u trecm pretkolu. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo Slovanovog stadiona http://img.sport.sk/stories/2005/Sport/ ... a_11_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;.arbitar je napisao/la:pa ima ono pravilo o određenom procentu, ali ukoliko su navijači smješteni na određenom dijelu koji je odvojen, npr. na nekoj tribini onda je domaćin dužan ustupiti cijeli taj dio odnosno cijelu tribinuAzzurri je napisao/la:Ne mozemo dobiti 500 karata da ga ****.
Isti kao Ljudski vrt, tj. iz jednog je dijela. S toga ne vidim razlog zasto i mi ne bi trazili citavu tribinu za nase navijace jer ocigledno je da to mozemo!
Uz dogovor 2 kluba moze se dobiti i vise od 5 %Azzurri je napisao/la:Ne mozemo dobiti 500 karata da ga ****.
NO PYRO NO PARTY
- Amoxicillin
- Kontakt:
stani ja ne kontam neštoBuu je napisao/la:Uz dogovor 2 kluba moze se dobiti i vise od 5 %Azzurri je napisao/la:Ne mozemo dobiti 500 karata da ga ****.

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Zato sto smo u solidnim odnosima sa Slovanom i dogovorili se sa njihovom upravom da nam daju 2500 karata.Azzurri je napisao/la:Ne mozemo dobiti 500 karata da ga ****.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
sve zavisi od oblika stadiona ako ima odvojena trbina mozda i dobijemo citavu jer im se ne isplati ostavljati prazan prostor izmedju dvije navijacke skupine a ako nema sumnjam da ce mo dobiti vise od 5%
Da, napisao sam gore da bi i nasa uprava trebala uraditi to. Samo je **** ljudima iz dijaspore kojih ce biti vise nego nas... da li im mogu praviti problem oko ulaza u sektor gdje smo mi ?Devil je napisao/la:Zato sto smo u solidnim odnosima sa Slovanom i dogovorili se sa njihovom upravom da nam daju 2500 karata.Azzurri je napisao/la:Ne mozemo dobiti 500 karata da ga ****.
Mogu Slovenci itekako praviti probleme ako se odredi tacan broj karata jer cete onda tamo biti u svojstvu "djacke ekskurzije" poznavajuci njihovu muriju.Pre su zaustavljali na prilazu gradu svaku navijacku grupu koja nije najavljena,ne samo u Mariboru nego u vecini gradova Slovenije.Azzurri je napisao/la:Da, napisao sam gore da bi i nasa uprava trebala uraditi to. Samo je **** ljudima iz dijaspore kojih ce biti vise nego nas... da li im mogu praviti problem oko ulaza u sektor gdje smo mi ?Devil je napisao/la:Zato sto smo u solidnim odnosima sa Slovanom i dogovorili se sa njihovom upravom da nam daju 2500 karata.Azzurri je napisao/la:Ne mozemo dobiti 500 karata da ga ****.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo neko moje misljenje sto se tice navijaca i tih ulaznica.
Prvo neko napisa da 3000 stolica mora biti prazno zbog sigurnosnih razloga, jest ako igras na Allianz areni tj stadionu od 60-80 000 stolica, a na ovom stadionu mora biti otprilike prazno 1000-1500, tako da od punog kapaciteta ( cirka 13 000 ) bit ce u prodaju pusteno oko 11 500 karti.
Drugo Domacin mora gostima obezbjedit minimalno 5 % karti ( mozda i 10 nisam siguran, neka neko pogleda pravilnik) ali ako se klubovi dogovore ili ako Domacin u ovom slucaju MAribor skonta da njegovi domaci navijaci nece napuniti tribinu onda on moze gostima dati vise karti da zaradi takoreci.
Trece se tice ukupnog broja nasih navijaca na tzv Ljudskom vrtu, znaci ako dobijemo (hajmo reci ) 10% ulaznica ( sto je vrlo vjerovatno jer kod njih je pnu stadion samo kad je euforija, a sad su se oni nafurali tako da samo razmisljaju o nekim europskim klubovima tipa Bayern Salke Totenhem itd pa bi ovi mogli dat nama tih 10 %) to je otprilike 1 100 nas navijaca from BiH + nasih Bosanaca tamo u Sloveniji od kojih ocekujem da ce ih biti vise od ovih nasih tj da ce i njih biti uz nas na trbini otprilike 1 500-2 000 sve ukupno ce nas biti ( s moje tacke gledista ) 2 000 - 3 000 puna kapa
E sad ono sto se treba i MORA uraditi je sljedece :
1. Napraviti organizaciju gostovanja nesto poput onog sto smo uradili u Finalu Kupa tj autobusi pred Grbavicu, naci sto moguce jeftinije autoprevoznike, onda privatni kombiji, auta, pa prikljucivanje autobusa( auta) iz drugih gradova itd itd tj napraviti neku euforiju da nas sto vise ode na ovo gostovanje!
2. Ko nekog ima u Sloveniji ne bi bilo lose da ih malo motiviramo da dodju u sto vecem broju da podrze nas najveci Bosanski klub, da ne zaborave da su i oni Bosanci
objasniti im na koju ce tribinu doci tj da budu uz nas itd itd 
Ev ovo ovako ko sto sam ja napiso bi bilo odlicno, uz ovakvi omjer snaga tj njih 6-7000 ( racunam da nece oni napuniti stadion do kraja) i nas 2 - 3 milje, al 2-3 milje koji navijaju nasi ce se gore osjecat ko svoj na svom ako me razumijete sto ce svakako pomoci nasem jos uvijek neiskusnom timu.
Et nadam se da nisam previse smorio tekstom i umislio
Moze vase misljenje o ovom

Prvo neko napisa da 3000 stolica mora biti prazno zbog sigurnosnih razloga, jest ako igras na Allianz areni tj stadionu od 60-80 000 stolica, a na ovom stadionu mora biti otprilike prazno 1000-1500, tako da od punog kapaciteta ( cirka 13 000 ) bit ce u prodaju pusteno oko 11 500 karti.
Drugo Domacin mora gostima obezbjedit minimalno 5 % karti ( mozda i 10 nisam siguran, neka neko pogleda pravilnik) ali ako se klubovi dogovore ili ako Domacin u ovom slucaju MAribor skonta da njegovi domaci navijaci nece napuniti tribinu onda on moze gostima dati vise karti da zaradi takoreci.
Trece se tice ukupnog broja nasih navijaca na tzv Ljudskom vrtu, znaci ako dobijemo (hajmo reci ) 10% ulaznica ( sto je vrlo vjerovatno jer kod njih je pnu stadion samo kad je euforija, a sad su se oni nafurali tako da samo razmisljaju o nekim europskim klubovima tipa Bayern Salke Totenhem itd pa bi ovi mogli dat nama tih 10 %) to je otprilike 1 100 nas navijaca from BiH + nasih Bosanaca tamo u Sloveniji od kojih ocekujem da ce ih biti vise od ovih nasih tj da ce i njih biti uz nas na trbini otprilike 1 500-2 000 sve ukupno ce nas biti ( s moje tacke gledista ) 2 000 - 3 000 puna kapa

E sad ono sto se treba i MORA uraditi je sljedece :
1. Napraviti organizaciju gostovanja nesto poput onog sto smo uradili u Finalu Kupa tj autobusi pred Grbavicu, naci sto moguce jeftinije autoprevoznike, onda privatni kombiji, auta, pa prikljucivanje autobusa( auta) iz drugih gradova itd itd tj napraviti neku euforiju da nas sto vise ode na ovo gostovanje!
2. Ko nekog ima u Sloveniji ne bi bilo lose da ih malo motiviramo da dodju u sto vecem broju da podrze nas najveci Bosanski klub, da ne zaborave da su i oni Bosanci

Ev ovo ovako ko sto sam ja napiso bi bilo odlicno, uz ovakvi omjer snaga tj njih 6-7000 ( racunam da nece oni napuniti stadion do kraja) i nas 2 - 3 milje, al 2-3 milje koji navijaju nasi ce se gore osjecat ko svoj na svom ako me razumijete sto ce svakako pomoci nasem jos uvijek neiskusnom timu.
Et nadam se da nisam previse smorio tekstom i umislio

Moze vase misljenje o ovom

Razumijes ti mene burazere moj