FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ledesma10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ledesma10 » 23 avg 2014, 18:39

Po meni nikad gori golman u našem klubu, Alaim je za njega Begović :)))

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 avg 2014, 18:40

molotovljev je napisao/la:
rammstein je napisao/la:brate, ja mogu da volim nekoga ili ne volim, ali Dejo moju podrsku nema i to je to... ja en mogu amin i sure uciti kad neko pomisli da centrira ili da suta na gol, raduje me cinjenica da mu je ovo zadnja (polu)sezona
Unazad 20 godina, Dejo nije nista losiji a ni bolji golman od svojih prethodnika. Sve i jedan je na neki nacin
bio nesiguran i unosio nervozu kod navijaca. Mi nismo imali "macku" na golu od Envera Lugusica.

Zna Dzeno zasto je potrebna podrska Deji...
Sem Alaima, nijedan nije skupio ovoliko kikseva. Al ono baš kikseva.... eto, nek mu bude utjeha da nije najveći kikser u posljednjih 20 godina na golu Sarajeva, na drugom je mjestu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 avg 2014, 18:40

Eto, Dejo ostaje i ne treba više granati oko toga. Želim mu od srca da bude pametniji i smireniji na golu.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 avg 2014, 18:42

npr...Ale je dobio go sa 50 m...na koševu protiv Čelika

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2014, 18:44

VanBasten je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
rammstein je napisao/la:brate, ja mogu da volim nekoga ili ne volim, ali Dejo moju podrsku nema i to je to... ja en mogu amin i sure uciti kad neko pomisli da centrira ili da suta na gol, raduje me cinjenica da mu je ovo zadnja (polu)sezona
Unazad 20 godina, Dejo nije nista losiji a ni bolji golman od svojih prethodnika. Sve i jedan je na neki nacin
bio nesiguran i unosio nervozu kod navijaca. Mi nismo imali "macku" na golu od Envera Lugusica.

Zna Dzeno zasto je potrebna podrska Deji...
Sem Alaima, nijedan nije skupio ovoliko kikseva. Al ono baš kikseva.... eto, nek mu bude utjeha da nije najveći kikser u posljednjih 20 godina na golu Sarajeva, na drugom je mjestu.
Doduse nismo ni imali golmana da se zadrzi dovoljno dugo da napravi kikseve... :D :D poslije Alaima smo promijenili golmana i golmana...osim Ibre Hodzica.. :mrgreen: :mrgreen: koji je za kratko vrijeme to uspjeo..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 23 avg 2014, 18:45

Nemoj mi Alaima dirati :D
Ti si opet šampion !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 avg 2014, 18:46

Pa nije Dejo kiks golman od jucer.
Sjetite se samo Kukesija.Znaci Dejo nije kriv,vec neko ko ga drzi.Toliko dobrih golmana nam je bilo ispred nosa,i pokupise nam ih Olimpic i Sloboda.Pored Deje ,po meni bi trebao neko jos odgovarati,jer od pocetka prelaznog roka su navijaci spominjali da nam treba dobar golman,bar da stvori konkurenciju Deji,ali na to niko nije reagovao. :thumbdown:Najlakse je sad samo Deji glavu skinuti. :hmmmmm:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 avg 2014, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 avg 2014, 18:46

vi mlađi se ne sječate Vukadina zv.skretničae
Dejo je Manuel Nojer za njega

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2014, 18:48

simon je napisao/la:Srce stalo

Hoće li to vrijeme ikad proći? Svanuo je konačno četvrtak, a zrak u Sarajevu nekako je drugačiji. Sve treperi i svaki razgovor tiče se utakmice s Borusijom. Odradili smo lagani trening i samo čekali da počne. To mi je najdužih desetak sati u životu. Već na putu do stadiona uvidjeli smo šta nas očekuje. Ulice su bile preplavljene bordo navijačima. A onda, kada smo izašli na zagrijavanje, srce je stalo. Stadion je bio pun. Ovo nikada nisam doživio u životu. Nažalost, poraženi smo glupo Ii naivno, ali smo ostavili srce na terenu i vjerujemo u čudo u revanšu.

- See more at: http://****/clanak/131989/glupo-i-na ... 2cjtf.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
:tokralju: :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 avg 2014, 18:50

ko je ovo napiso ??

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2014, 18:51

fcsforever je napisao/la:ko je ovo napiso ??
Krste valjda ,klikni na link..
FK SARAJEVO.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 avg 2014, 18:54

Lištica uze u Tuzli sva tri boda.Sutra pobjeda pod moranjem.Ne bi valjalo da nam se odvoje konkurenti.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2014, 18:56

amypitar je napisao/la:Lištica uze u Tuzli sva tri boda.Sutra pobjeda pod moranjem.Ne bi valjalo da nam se odvoje konkurenti.
A lahko je igrati ovoj Listici kad se niko ziv ne "nafura" na njih,a kada mi idemo u Tuzlu sve ce da gori.. :roll:
FK SARAJEVO.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 avg 2014, 18:57

ne sumnjam u 3 bobe sutra...0-2, Bibi i Krste
pa...ma hebe me nešto wireless pa neče link da otvori

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 avg 2014, 18:58

mma_hz je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Lištica uze u Tuzli sva tri boda.Sutra pobjeda pod moranjem.Ne bi valjalo da nam se odvoje konkurenti.
A lahko je igrati ovoj Listici kad se niko ziv ne "nafura" na njih,a kada mi idemo u Tuzlu sve ce da gori.. :roll:

Ma meni je to smijesan izgovor.
Pa furaju se i na Real,Barsu,Bajer,pa ljudi deru sve redom.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 23 avg 2014, 18:59

mma_hz je napisao/la:
Nafurate se vi pa opet nista. :rol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2014, 19:01

Sabinho je napisao/la:
simon je napisao/la:Srce stalo

Hoće li to vrijeme ikad proći? Svanuo je konačno četvrtak, a zrak u Sarajevu nekako je drugačiji. Sve treperi i svaki razgovor tiče se utakmice s Borusijom. Odradili smo lagani trening i samo čekali da počne. To mi je najdužih desetak sati u životu. Već na putu do stadiona uvidjeli smo šta nas očekuje. Ulice su bile preplavljene bordo navijačima. A onda, kada smo izašli na zagrijavanje, srce je stalo. Stadion je bio pun. Ovo nikada nisam doživio u životu. Nažalost, poraženi smo glupo Ii naivno, ali smo ostavili srce na terenu i vjerujemo u čudo u revanšu.

- See more at: http://****/clanak/131989/glupo-i-na ... 2cjtf.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
:tokralju: :salut:
Prosle sedmice je Cimirot isto ovako pisao sedmicni dnevnik ali je izasao u Sportu,neznam imali iko link da nakaci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 23 avg 2014, 19:06

Očekivan poraz Slobode. Bio sam siguran u to da će ih Široki pobijediti - ipak su to dvije različite priče. Ne bih rekao da će ispasti iz Lige, ali daleko od toga da će igrati kao što su igrali u prva dva kola. Bit će im neugodno protiv Slavije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2014, 19:09

amypitar je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

Ma meni je to smijesan izgovor.
Pa furaju se i na Real,Barsu,Bajer,pa ljudi deru sve redom.
Hoces kazes da je isto igrati protiv Sarajeva i protiv Velike Obarske ili Sirokog nekome...de Bgt..pa mi remiziramo sa Velezom na Kosevu pa onda haman bare bare budemo sa Gladbahom...jednostavno,teze je igrati kad su protivnici napaljeni..mi cemo dobro guzove oznojiti i imati srece da dobijemo u Tuzli vidjeces... ;)
FK SARAJEVO.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2014, 19:12

BurningLegion je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Nafurate se vi pa opet nista. :rol:

Mi se nafuramo pa odemu u Atinu i ekipi koja je na svom terenu prosle sezone primila 6 golova u 17 tekmi uvalimamo tricu nabijemo ih. Nafuramo se pa sestoj ekipi Bundeske zabijemo dva gola :wave: :wave: :wave:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.