zgembo89 je napisao/la:Tež ima 36 godina i razvaljuje u Tunisu ,a Tore smao 30g ili Terzić koji ima oko 33g jedini problem je Prce lijevi bek i zamjene za 2 krilaSabinho je napisao/la:Haloo frajeruu ne trebaju nam pivotiii a rukomet nije fudbal Toroman moue jos 6 godina ko od sale igrati. Do tad ce i Halilkovic i Gradjan biti prave masine plus Vranjes i Buric.muhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji vidim da Stanko Sabljic nekadasnji pivot RK Bosne igra za Erlungen u Bundesligi. Sta mislite o njemu? Toromanovic je u godine i za divje tri godine ce nam trebati taj treci pivot. Tu su normalno mladi momci poput Gradjana i Halilkovica ali Sabljic bi trebao imati prednost posto igra u Bundesligi uz to i on je jos dosta mlad, 26 godine.
Znam ja to, ali Tore mozda nece da igra do 36 godine u reprezentaciji, mozda se oprosti ranije ali ako igra do 36 godine to je odlicno za nas, stvarno je igracina. Ali i nezna se kakav ce biti u tim godinama, treba pomalo ubacivati ove mladje dok je jos Tore tu da ih i on moze nesta nauciti. Prce je problem a i Terzic nece dugo zato treba popricati sa Hercegom i Grbavcem, ali isto tako imamo Milasa, Mandica, Loncara, Vranac i njih treba ubacivati pomalo. Krila nam netrebaju. Vrazalic je odlican i mlad, imao je lose prvenstvo ali momak je odlican igrao za Ademar Leon i sada u Bundesligi. Znamo mi sta on moze to je pokazao protiv Njemacke, Bjelorusije, Islanda. Ovcina isto tako mlad i moze napredovati ali mislim da onda treba otici iz Qatara da bi postao bolji. Mikic i Delic sasvim solidno. Mozda tu traziti nekog ali desnom imamo Vrazalica,Velica Zulfica i Eresa svi mladi i dobri.