FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 avg 2014, 21:40

smnhz je napisao/la:A kako ces igrati bolje na onakvom terenu ?
Nas problem nije igra :D , problem je realizacija.
Sanse se moraju koristiti, ili bolje koristiti jer ih se zaista stvori nekoliko.
Ne bitno jel zicer, prekid, penal... ali moraju se vise koristiti.
I problem je evidentno odbrana tj. ponajvise golman u kojeg suigraci nemaju povjerenja.

Sad ko ce braniti i ko ce vise realizirati stvorene sanse, nije nasa briga.
Eto ima ih u ekipi, kako rekose 22 ravnopravna fudbalera koja se bore za svoju sansu u prvih 11.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 24 avg 2014, 21:41

sekac je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Tek 4 kola a pojedinci vam kukaju ko neke vagine. Bola igrate nedelja-cetvrtak ima mjesec dana i to jako uspjesno. Ne kontam sta ocekuju pojedinci. Sigurno najbolja ekipa u drzavi i nema potrebe za psovanjem igracima. Bjezat cete 25-to kolo 10 bodova drugom
Iz tvojih usta u Božije uši ali brate danas i pored apsolutne dominacije mogu ti reči da smo igrali za racku.
Brato MVO je tvrda ekipa,kod vas ekipa umorna od paklene utakmice neki dan s mislima u ovoj sljedecoj. Bar neko moje misljenje i dobar razlog da se ne kritiziraju igraci i Dženo koji radi dobar posao. Yebiga svi bi mi svako kolo pobjedu
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 avg 2014, 21:44

RezervniGolman je napisao/la:
sekac je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Tek 4 kola a pojedinci vam kukaju ko neke vagine. Bola igrate nedelja-cetvrtak ima mjesec dana i to jako uspjesno. Ne kontam sta ocekuju pojedinci. Sigurno najbolja ekipa u drzavi i nema potrebe za psovanjem igracima. Bjezat cete 25-to kolo 10 bodova drugom
Iz tvojih usta u Božije uši ali brate danas i pored apsolutne dominacije mogu ti reči da smo igrali za racku.
Brato MVO je tvrda ekipa,kod vas ekipa umorna od paklene utakmice neki dan s mislima u ovoj sljedecoj. Bar neko moje misljenje i dobar razlog da se ne kritiziraju igraci i Dženo koji radi dobar posao. Yebiga svi bi mi svako kolo pobjedu
Razmazeni, oni bi X protiv Borussije proglasili negativnim.
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 avg 2014, 21:45

Ma teren ono treba zabraniti vidjet če svako ko ode gore a ako imalo imaš tehnički potkovanu ekipu sve ti pada u vodu. Ali se ne mogu oteti dojmu da su trebali bar tri gola primiti pa kako onog golmana sve pogodi da ne kaže, da je odbranio baš smo pehovi.
Sarajevo ljubavi moja!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 avg 2014, 22:01

Postavlja se pitanje zasto Bilbija igra svaku utakmica od pocetka a nikako ne postize golove,mene nezanima njegova trka i nekakva borba,napadac je tu da zabija golove i po tome se treba mjerit. A Bilbija nije dobar spic za Sarajevo to sam uvjek govorio...al neki zatvaraju oci i dizu ga u nebesa ! Kolko je ova ekipa navikana a nemozemo dobit Obarsku,Veleza ,treba svakog protivnika respektovat i pobjedit ako smo bolji,a ne unaprijed bodove upisivat i kao samo je pitanje kolko cemo nekom uvalit golova !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 avg 2014, 22:01

sekac je napisao/la:Ma teren ono treba zabraniti vidjet če svako ko ode gore a ako imalo imaš tehnički potkovanu ekipu sve ti pada u vodu. Ali se ne mogu oteti dojmu da su trebali bar tri gola primiti pa kako onog golmana sve pogodi da ne kaže, da je odbranio baš smo pehovi.
Danas je Bilbija bio najveci peh,nazalost ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 avg 2014, 22:05

Bio sam ubijeđen u glat pobjedu i to iz razloga extra igre i protiv Haugesunda, Atromitosa i Borusije. Ali nisam ni u majgorim snovima mogao pomisliti da će Bilbiji onaj golman braniti 5 zicera plus penal. Vrijeme je da taj momak sjedne na klupu i to odmah. Valjda je i Dženi napokon to jasno.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 24 avg 2014, 22:09

sacekao sam par sati da pojedinci koji ovdje vise i kad igramo na Kosevu zavrse sa svojim orgijanjem pa da napisem komentar !!

kao i vecina (normalne) raje nezadovoljan sam remijem pogotovo radi prilika koje smo imali, kada sam vidio da je penal sviran nisam bio bas optimistican sto se na kraju ispostavilo tacnim !!! tacno je da igramo u paklenom tempu i jedva cekam da zavrsimo sa svabama i da dodje ova rep. pauza da se svi saberemo i pregrupisemo, jer je ocigledno da vec polako padamo i potreban je odmor, prije svega da se igraci malo psihicki srede, a i ovi nasi koji najavljuju neka kucanja lige i petice po mrezama da se spuste :nene:

zamjerku imam na Dzenu kojeg podrzvam apsolutno, al se previse inati i moglo bi mu se to obit o glavu, postoje neki igraci koji su komotno mogli dobiti priliku da igraju, ne mora se konstantno forsirati istih 14 ili 15 igraca, pa i oni su ljudi !!! gura mrtvog Barica pored zivog Mitrevskog za kojeg sam siguran da nije nista losiji od Barica on se inati (misleci na Ibrakovica i njegove igrace) i pusi foru kad Baric pravi penal i ima zuti i samim tim mora se ganjati gol i tu gubi izmjenu koja je mozda i presudila jer Radovac kasnije nije mogao pratiti zustriju utakmicu, al bilo proslo !!! izgubili smo vec 4 boda ako nista nece biti price da smo sampioni u 7 kolu, nego se moramo postavljati ozbiljno prema svima, jer fino je u europi al ovo je premier liga BiH i kod nas sve ide naopako !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2014, 22:12

Sve je bilo na nasoj strani, samo ta realizacija je nula cista, bilbija je bio dobar imao je sansi bas finih srece nismo imali, ta 90+6 min penal po meni je trebao sutat Ogi , ovako ne mozemo vrijeme vratit unazad idemo dalje sad slijedi mec protiv Borusije, pa onda dvije kuci u prvenstvu gdje moramo osigurat 6 bodova, opet cu reci tek je prvenstvo pocelo , naravno ne opravdam ovo sto se danas desilo, jednostavno nije nas dan jbg ;)

1946 ! <3 <3

Naravno ne smijemo se dizat ko da smo mi Real ili sta vec i ona prica busicemo i to bolje je da te rijeci izostavite iz rijecnika, ici kolo po kolo trazit pobjedu nema nam druge ;) ;)

@ collector 100% post na mjestu :thumbup:
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 24 avg 2014, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2014, 22:13

Ako ista mrzim to je kad cujem pa mi neznamo igrati protiv bunkera,kako neznas igrati napravis 24 mrtve sanse po utakmici,to sto neznas zabiti je druga prica,ali mi odlicno razbijamo bunker i vrlo lahko i lakse nego ikada pravimo sanse...i danas se moglo 5 golova uvaliti sad sto nije to je to toga sto nemamo gol igraca i cao,super kombinujemo cak i previse u pojedinim trenutcima,nije ni ovaj Bekic ako dodje gol igrac ali ako nista valjat ce radi rotacije i da se pojaca napad

De kako nafurati ove nase da angazujemo nekog trenera da trenira samo ove u napadu...da im rasirimo neke stative duz cijele tribine nebil pogodili nesto,satro maler da skinu,evo godinu dana ovaj nema srece i nece ga gol,dusa moja placljiva
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 avg 2014, 22:15

Sarajevo me iskreno razočaralo u domaćem prvenstvu.Mislio sam da je i mozda dobro sto ne odigrat smo u prvom kolu,da se ne sramotimo.....međutim,danas poslije utakmice mi pravo zao sto ne odigrat smo sa vama.Nevjerovatno,da ekipa sa onakvim imenima i dobrom igrom ne moze krunisati pobjedama.Sve u svemu zasluzujete tron na kraju.Smijesno da u zadnje dvije tekme na isti vam fazon kidaju bodove.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 avg 2014, 22:16

i ja mislim da je tu neki nesporazum ili tako nesto sto se tice ovih novi igraca ,jel ocito da dzeno ne racuna na njih nesto specijalno a ibrakovic je doveo te igrace ,to se moglo vidjeti i nakon utakmice u norveskoj kada je interviju dao ibrakovic rekao je doveli smo okica i pun pogodak je njegov dolazak i nadam se da ce i ovi novi igraci dobiti priliku i da ce unaprjediti nasu igru al ocito da dzeno ne misli tako .mozda i lupam ovo al ja imam neki osjecaj da tu nesto bas nije ok .glupo je doovesti 4-5 pojacanja a da nisu ni na klupi ,a vjerovatnosu jako fino placeni

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2014, 22:20

baric po meni ne treba vise nikad da zaigra medju prvih jedanaest :thumbdown:

Frajer pravo smetalo na terenu nikakve koristi od njega ;)
04.10.2009 !!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 24 avg 2014, 22:22

A rekoše neki FKS će se prošetati ligom, a ovakve ekipe u hendikepima pobjeđivati.

Ovo samo pokazuje kako je BH liga napredovala. Vjerujem da bi se i Mladost mogla nositi sa Borussijom uz malo euforije i motiva.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2014, 22:23

sarajlija je napisao/la:baric po meni ne treba vise nikad da zaigra medju prvih jedanaest :thumbdown:

Protiv Borusije ga je 90% navijaca Sarajevo prizivalo da igra jel je kao razvalilo protiv Atromitosa,dosli smo do price da je jaci i bolji i pouzdaniji od Dzemice i da treba da igra,dobar je za klupe i neka ga tamo moze zaigrati 20 minuta kad zagusti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 avg 2014, 22:25

Caeruleus je napisao/la:A rekoše neki FKS će se prošetati ligom, a ovakve ekipe u hendikepima pobjeđivati.

Ovo samo pokazuje kako je BH liga napredovala. Vjerujem da bi se i Mladost mogla nositi sa Borussijom uz malo euforije i motiva.
opet ti neko trese kavez?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2014, 22:25

Evolution87 je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:A rekoše neki FKS će se prošetati ligom, a ovakve ekipe u hendikepima pobjeđivati.

opet ti neko trese kavez?
Jak vjetar puse jbg probudilo ga a bio je miran.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

V87
Kontakt:

Post Postao/la V87 » 24 avg 2014, 22:26

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAH banujte ga molim vas

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 avg 2014, 22:26

Da razjasnimo nešto. Ibrak jeste dovodio igrače ali ZADNJU RIJEČ davao je Dženo. Znači, ostaju li ili ne...isključivo je stvar Dženina. Zašto sada Kostića, Mitrevskog ne uvodi uopšte u igru , zna samo on. Zašto mu igra Barić, zna samo on ...zašto forsira Biću u špicu, zna samo on...
Od njega se traži titula ove god a ne kup...dok je dupla naravno, poželjna ali se to ne zahtjeva. Tek je počelo prvenstvo a znam da je Dženo pametan momak i da će igra ostati ista ali da će biti rokada u timu...najmanje 3 igrača. Možda ne protiv Borusije ali u prvenstvu sigurno

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2014, 22:27

miky_hz je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:baric po meni ne treba vise nikad da zaigra medju prvih jedanaest :thumbdown:

Protiv Borusije ga je 90% navijaca Sarajevo prizivalo da igra jel je kao razvalilo protiv Atromitosa,dosli smo do price da je jaci i bolji i pouzdaniji od Dzemice i da treba da igra,dobar je za klupe i neka ga tamo moze zaigrati 20 minuta kad zagusti
mikac braca moj taj ko je to rekao nije dobar sa mozgom, momak je iskljucivo za klupe i nista vise sto ti kazes ako nekad zagusti dati mu 15-20 min i zdravo kakav on i stoper :facepalm:

Opet mi je zao sto nismo slavili, ali boze moj idemo dalje nadam se da vise nece kiksat moraju realizaciju popravit u to nema sumlje

Off topic: ove kone treba zaobilazit u sirom luku kakve sve nebuloze neces procitat kakva setnja ko je to rekao?, malo podbacimo odmah vi nesto pametujete ma cao ba niste vrijedni pomena uopste :wave:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.