I POLUVRIJEME
Bukvic-solidan, imao par grešaka prilikom izlijetanja, zbog loše saradnje s Kerlom, kod gola nije mogao ništa.
Kerla-u duelu i više nego dominantan, postavljane dobro, saradnja s Bogiem super.Iako je vidno napredovao, ostaje mu velika mana što se tiče pregleda igre i i nalaženja "pametnih" rjašenja, više igra na snagu, u suštini ima prostora za napredak.
Bogičević-Sve isto kao i prije, dobar.A meni se jučer učinio po prilično spor, trom (valjda zbog nevažnosti utakmice).
Kvesić-Jako dobar, eksplozivan,nastavio tamo gdje je stao prošle godine i igrao je vrlo visoko na polovici Olimpika, mada je sve stizao.On je bio na svom nivou.
Benjo Č.-Ništa posebno, rutina.
Zola-Jako dobar, stiče to neophodno iskustvo, večinu duela je dobio i primio je dosta "batina", pregled igre fantastičan, školski.Jedina moja zamjerka je što za tu poziciju fali mu ta jedna doza "drskosti" i bezobzrazluka, nekako mi on prepošten
Svraka-Trkački raspoložen, pokrivao je dosta terena, dobar.
Jamak-On me pozitivno iznenadio, trčao, trudio se, tražio loptu, dobar go postigao i još jedan solidan pokušaj.
Zeba-Malo je pokazao iz svog repertoara, po koji prodor i finta, čisto da pokaže klasu,al u suštini ispod svog nivoa, nervozan.
Brković-Jedino on od svih prinova može biti pojačanje.Imao par solidnih prodora, može stvoriti viška i ne boji se krenuti u driblig i duel.Prilično spremn,al fali mu lopti i igre (slaba podrška od Benje jučer).Ima prostora za napredak.
Selimović-Ko i prošle godine,malo lopti je imao i ništa posebno, trčkarao je...