Bole cinjenice jbg, pa nekad dovedu do tog gubljenja kao sada u tvom slucaju. Bez brige necu te vise citirati.killafrommanilla je napisao/la: ↑02 okt 2023, 11:17KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 okt 2023, 11:12Kreno sam odgovarati ali gledam koliko si se pogubio i u istoj recenici nekog drugog prozivas da nema pojma da spinuje i laze, nakon sto si argumentovano ispisan. Upravo si sam potvrdio datume, cinjenice i moje tvrdnje. Doduse iz drugog pokusaja.killafrommanilla je napisao/la: ↑02 okt 2023, 11:05
Pardon, sezona 2020/2021. U maju zavrsena, u junu potpisan 4R s vasim potpisom takodjer. Znaci, sezona kad smo ispunili cilj nalon 33 godine i opet smo krenuli u borbu protiv saveza. To je po tebi selektivno i po potrebi? Po kojoj?
Drago mi je da znam da si procitao. Nastavi s odgovorom.
Evo ti @Pitarsam pa pod ruku sa tim bajkama, momcino.![]()
![]()
Uhvatio si slamku spasa. Ja se odmah ispravih, ali poentu nisam promijenio. Poenta je bila da je Velez izborio Evropu, pa osnovao udruzenje - a ti kazes da je selektivno i da zbog toga necete da budete sa FKS i FKV, iako ste potpisnici bili. Ali dobro, drago mi je da si uhvatio slamku spasa i izbjegao odgovoriti, po ko zna koji put.
Nastavi sa smajlijima, tu se odlicno snalazis, kme i tako to![]()
Veceras svi uz male ekrane i pratiti svaki korak sudije.
:Zeleni smajli: