FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samke12345
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samke12345 » 25 avg 2014, 16:06

Vozis ti vozim ja,Need for Speed horde zla

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2014, 16:07

samke12345 je napisao/la:Vozis ti vozim ja,Need for Speed horde zla
Hahahahhahaha ne lupetaj. Znamo ko je prosle godine bjezao u svom gradu :njanjanja:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 avg 2014, 16:25

Valjda vam je jasno da "familija" koje smo se rijesili nije mrtva. Koristi priliku..svaku da unese nemir i da svojim lazima i podmetanjima pokusa pokvariti vec dosta toga sto je napravljeno. A ti buba ili kako vec , sto nisi poslije Haugesunda postiro ovo ili poslije Atromitosa..sto bas sad...providan si levatu...providan do bola

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 25 avg 2014, 16:44

Imamo problema, i imat cemo dok god smo u evropi. Srecom po nase ligaske ambicije nekako sam misljenja da se ovaj nas san zavrsava u cetvrtak. Zamisli sebe igras tekmu pred 30,000 ljudi, borusija sa druge strane, i onda nakon 3 dana odes u bijeljinu i doceka te velika obarska i onako divan grbav teren. To je jednostavno odvratno za povratiti.
I opet su po meni igraci izgarali za pobjedu i zbog toga im se nesmije ni sta progovoriti. I real bi sa ovim cinjenicama imao problema da upise sva 3 boda.
Tek su cetri kola ove sezone, i cini mi se da je ovo bilo 18 kolo PL za redom da smo neporazeni. Znaci jos od prvog kola i celika proslog proljeca.
Igramo dobro, stvaramo sanse, i ma kolko se potajno nadao da mi iznenadimo borusiju mislim da bi nas to moglo kostati domaceg prvenstva. Nadolazimo mi jao germa al jos uvjek izgleda nemamo sirok kadar da guramo na sva tri fronta. Stoga teska srca mislim da ce za nas biti najbilje da ispadnemo u cetvrtak. :cry:
Iduce godine, sa jos jacim, nadogradjenim kadrom napati grupe.
Do tad, ovi svi igraci su zasluzili samo aplauz jer na svakoj utakmici daju sve od sebe. Neki mozda nisu dovoljan kvalitet za ovo novo `evropsko` sarajevo, ali vjerujte da bi bilo koji od njih bili glavni igraci u drugim timovima PL. Trud i borba se moraju cijeniti. Pravimo puno sansi i siguran sam da ce procepiti.
Jos jedna stvar, slazem se da Dzeno mora koristiti vise igrace koje smo nakamarali. Imamo mi dosta kvaliteta koji nemoze u prvih 18 uci. Ali njegova je zadnja i on odgovara za rezultat i bas zbog toga bit ce kako on odluci.
Jedno je jasno, ja ovakvo Sarajevo hocu da gledam, 2 gostovanja u PL, apsolutna dominacija i u BL i kod obarske a bogami i protiv veleza kuci.. beka drugi razmisljaju o taktikama, mi, sad vec zna se kakav stil igre preferiramo :thumbup:

P.S. nemojte se obazirati na ove `pacijente` koji ulete sa ovim pricama. Sve se podiglo na jedan puno veci nivo. Nama je trenutno najveci problem stadion i jedino se oko toga i raspravlja.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 avg 2014, 16:49

Ma ja oni se jave sad nesto da pametuju, a unazad rezultati protiv atromitosa?, sto tad niko nije dosao da podjebava nego sad kad kiksamo protiv mladosti mec ciji je bio na nasoj strani u svemu samo **** lopta nije htjela u gol, tacnije golman sve branio e moje komsije napacene :roll:
04.10.2009 !!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 avg 2014, 16:53

Što paćenik ne kaže koliko se zaradilo u evropi ove god. Pa eto, zaradilo se samo od tv prava POLA MILIONA KM I TO SAMO ZA BORUSIJU .A gdje su karte, sponzori, lova od uefe

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 avg 2014, 16:58

slika
golgeter :cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 25 avg 2014, 16:59

@buba00

Jesi ti onaj sto je napisao da je neki nas igrac prebio muriju i da su ga ganjali po gradu :lol: :lol: :lol:
Ti si opet šampion !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 avg 2014, 17:00

Ma libo nas za njih bezveze se zamaramo i punimo temu glupostima i jos gore sto njima odgovaramo a oni onda jos vise uzma fursata ;) ;)

Imamo para, uzeli sad para neka crknu ba svi koji nas ne vole a i ne trebaju da nas vole zavrsena prica ! :salut:
04.10.2009 !!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 avg 2014, 17:37

Ja sam protiv pljuvanja i trovanja atmosfere, ali da bi dalje napredovali opravdana analiza/kritika je pozeljna. Iz nase zadnje 2 tekme ima stvari na kojima se treba raditi i malo unaprijediti.

Bilbija je poluspic a Krste spic inace ce nam rezultati i igra trpiti (sto se vidi iz prilozenog). Baric i Puric nisu za nas nikako i steta je sto im placamo ugovore. Dzemo ne bih rekao da se usudio da centrira ni jednom protiv Mladosti. Da bi se probio bunker i predaja i prijem lopte moraju biti kvalitetni jer si okruzen protivnickim igracima. Predugo meljamo loptu oko centra i trosimo vrijeme protiv losih ekipa ala Mladost. Treba nastaviti raditi da se smanji "carinjenje" lopte i da se ponekad odigra iz trka i na prvu jer to izbacuje odbrane iz balansa. Druga je stvar kada se to radi takticki ali mi smo to pocesto radili mehanicki. Cim je nas igrac bio 1 na 1 sa golmanom postigli smo pogodak, a ostalo je sve ili izblokirano ili odbranjeno. Ona polusansa na desnoj strani kad je lopta malo pobjegla Dulji - opet tvrd prijem lopte i covjek ga izblokira. Pravimo potez vise umjesto zavrsnog udarca i tako dajemo vremena da nas odbrana izblokira. Korneri su trebali biti veca prevaga u rezultatu a nismo ih bas iskoristili. Igra nam je solidna ali ove stvari treba malo popraviti i rezultati bi bili puno bolji. Eto kako se igra protiv bunkera - nije nauka.

Tvrdnje tek je cetvrto kolo su naivne, jer vrijeme brzo leti a bodovi polako odlaze. Nije katastrofa ali smanjiti kikseve na minimum jer nema se previse vremena. Sa 3 ekstra boda prosle bi godine bili prvaci. Ne zaboravite titula se gradi protiv malih timova i vrijeme je da i mi to naucimo.

Nakon 5 promasenih sansi Bilbija nije trebao pucati penal ali nije on kriv za tu odluku.

Takodje nam nisu potrebne price prosetacemo se ligom jer time stvaramo pritisak nasima i motivisemo protivnike a plus mi jos nismo na tom nivou iako nam je liga sabanska. Treba se broj timova smanjiti na 12 ako hocemo da se uozbiljimo.

Do sada je napravljen ogroman napredak, ali treba teziti vise i dalje jer Sarajevo to moze.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 25 avg 2014, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2014, 17:45

Stojcev nije spic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 avg 2014, 17:52

Mislim na Krstu a zurim previse. Evo ispravicu, izvini do mene je.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 avg 2014, 18:18

Buba00 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:Moje najvece postoavnje ima gos. Selimovic (jedan od rijetkih postenih ljudi u klubu) , Sarajevo ekipom ide pravim putem. Al imate dva krpelja u klub , koja vrse malverzacije u svoju korist otom potom.. Sad znam da puca euforija i ne treba je prekidati al vidjet cete prva frka kad bude belaj u klubu pa se odmotaju neke stvari .. Ko i sta je kako radio ;)

E ovo ako cita Selimović,posto od tebe ima najvece postovanje,od uzbuđenja ima da mu tlak skoci. :D Nije to bas mala stvar. :urnebes:
Moram te razocarati,ali Upravi Sarajeva imas dva covjeka kojim Tan vjeruje, i oni se za sve pitaju.A to su one dvije postenjacine kojim si ti imena napisao ,a to su Kusturica i Selimovic.Ima tu i pod.predsjednik,ima tu jos nesto bliski ljudi koji rade sa njima dvojicom,ali oni rade neke druge stvari administrativne prirode.Tu su jos ljudi u skupstini kluba,koji su pod totalnom Tanovom kontrolom.Tu je sportski direktor Ibrakovic, koji radi ono sto radi,te njemu blizak covjek Hurtic, koji je zaduzen za akademiju.
Jedina frka moze nastati ako bi doslo do sukoba između Kusturice i Selimovica,svi ostali nemaju nikakav uticaj na Tana, niti se nesto pitaju bitno za odlucivanje u klubu.

Niti ce biti frke, niti je ko ima praviti,kad se tacno zna ko sta radi.Moram ti reci da ti blage veze nemas,sto se tice FK.Sarajeva. ;)
Bit ce tu svega ne izmedju ove dvojice , nego ne moze se dovijeka uzimati lopatom neko ce nekad stati tome u kraj ko se cime bavi i onda ce krenuti medjusobna optuzivanja nisi ocigledno mene razumio , a kako je nema ko praviti kad ste u Julu imali frku sa Ibrakom.. tako da si ti taj koji nema pojma POzz
slika

:tralala:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 25 avg 2014, 18:23

Svi Vi koji zelite replicirati "bubi" govorite s tim samo o jednom,a to je da negdje potsvjesno razmisljate o tome sta on kaze,i da Vam je buba uspio ubaciti u glavu "bubicu".

Pa sta to neko misli,da nece biti ovoga sve vise,iz mjeseca u mjesec,iz godine u godinu?? Sacekajte jos osjetnije uspjehe,i kakve sve tada nebuloze nas ocekuju. :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 avg 2014, 18:25

socrates je napisao/la:Svi Vi koji zelite replicirati "bubi" govorite s tim samo o jednom,a to je da negdje potsvjesno razmisljate o tome sta on kaze,i da Vam je buba uspio ubaciti u glavu "bubicu".

Pa sta to neko misli,da nece biti ovoga sve vise,iz mjeseca u mjesec,iz godine u godinu?? Sacekajte jos osjetnije uspjehe,i kakve sve tada nebuloze nas ocekuju. :kafa:
Pa eto i ti ga spominješ, znači da ti je "buba" u glavi....logike jbt! :rol:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 25 avg 2014, 18:30

Drug,ja se nisam obratio njemu,niti mu odgovorio nijednom rijecju,nego Vama koji se pecate,lancano,i sve vise.

Tvoja logika skripi,ne moja :!: :salut:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 avg 2014, 18:34

socrates je napisao/la:Drug,ja se nisam obratio njemu,niti mu odgovorio nijednom rijecju,nego Vama koji se pecate,lancano,i sve vise.

Tvoja logika skripi,ne moja :!: :salut:
Vidiš da se šprdamo sa mentolom, ko ga to ozbiljno shvata?! :rol:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 avg 2014, 18:49

Babayaro je napisao/la:Pekić je seoska varalica.
Majmun.
1946

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 avg 2014, 19:13

Nemam iluzije da ćemo proći Borusiju ali se potajno nadam. Bićo na klupu, Krste na špic, Okić i Dulja na krila...prednji vezni Miloš, zad vezni Cimi i Radovac....bekovi, Džemo i Puzi, stoperi Tatko i Dupi...na golu..ehh zna se. Kako god bilo neka skupo prodaju kožu. Ako bude igra i zalaganje ko u prvoj tekmi...HALAL IM SVE

mrvinzymohaa
Kontakt:

Post Postao/la mrvinzymohaa » 25 avg 2014, 19:19

Fudbaler Fudbalskog kluba Sarajevo, Ahmad Kalasi dobio je poziv selektora reprezentacije Sirije.

Kalasi je dobio poziv za prijateljski duel Sirije sa Omanom u Omanu, osmog septembra ove godine.

Sirijac je u Sarajevo stigao ovog ljeta, ali još uvijek nije upisao zvanični nastup u dresu tima iz Titove. Ipak iz bordo tima kažu kako će reprezentativac Sirije do kraja ove sedmice steći pravo nastupa.

"Očekujemo da ćemo do kraja sedmice finalizirati vu dokumentaciju kada je u pitanju Ahmad Kalasi, te da će pravo nastupa steći već početkom septembra, čime ćemo dodatno pojačati konkurenciju u timu," rekao je direktor bordo tima Dino Selimović.
:bow: :thumbup:
F.K.SARAJEVO DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, benko21, bvsic, casual033, juka55, jurisicduska, Konzerva, nedimmmm1337, Zagor i 80 gostiju.