Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pikado: European Tour 2
Rodriguez RJ - Painter K. / 2 @1,55
Reyes C. - Webster M. / 2 @1,60
Gurney D. - Klaasen J. / 2 @1,55
Newton W. - Van de Pas B. / 1 @1.80
Ukupna kvota: 6.9192
Ne pratim puno European tour, da odmah u startu priznam. Ali kad vidim imena ne mogu odoliti a da se ne pokuša. Sve odigrane igrače sam gledao u više navrata i momci stvarno imaju ruku, dok za 3 od 4 protivnika prvi put čujem (Van De Pas je ok igrač, al opet mislim da Wes Newton to može riješiti). Kao što sam rekao, tečaji vuku za probati tako da ću odigrati ovo i vjerojatno dodati još par nizozemaca na golove, čisto da ukupna kvota prijeđe 10. Više narodno nego ozbiljno, al hajde, možda nekome pomogne.
Rodriguez RJ - Painter K. / 2 @1,55
Reyes C. - Webster M. / 2 @1,60
Gurney D. - Klaasen J. / 2 @1,55
Newton W. - Van de Pas B. / 1 @1.80
Ukupna kvota: 6.9192
Ne pratim puno European tour, da odmah u startu priznam. Ali kad vidim imena ne mogu odoliti a da se ne pokuša. Sve odigrane igrače sam gledao u više navrata i momci stvarno imaju ruku, dok za 3 od 4 protivnika prvi put čujem (Van De Pas je ok igrač, al opet mislim da Wes Newton to može riješiti). Kao što sam rekao, tečaji vuku za probati tako da ću odigrati ovo i vjerojatno dodati još par nizozemaca na golove, čisto da ukupna kvota prijeđe 10. Više narodno nego ozbiljno, al hajde, možda nekome pomogne.
U desetom selu živi Antuntun!
- corleone87
- Kontakt:
20:00 Amiens - Paris FC 3+ @2
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Consigliere
- Kontakt:
Nicim izazvan odigrah ovo:
HSV 1x 1.40
Bristol 1 1.45
Arles 2+ 1.45
Shamrock 2+ 1.40
Utrecht 3+ 1.60
Nadal 1.60
Kv.: 10,5
HSV 1x 1.40
Bristol 1 1.45
Arles 2+ 1.45
Shamrock 2+ 1.40
Utrecht 3+ 1.60
Nadal 1.60
Kv.: 10,5

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
HSV-Hertha oba daju u 1.pol. 5.00
-
- Kontakt:
Zna li neko kako je zavrsila utakmica kosarkaske lige Srbije Smederevo-Vrsac? Posljednji rezultat je 71-75 za Vrsac negdje pred kraj ali nema konacnog rezultata. Cekam to za pare. Hvala
-
- Kontakt:
Zavrseno tim rezultatomMarkolini991 je napisao/la:Zna li neko kako je zavrsila utakmica kosarkaske lige Srbije Smederevo-Vrsac? Posljednji rezultat je 71-75 za Vrsac negdje pred kraj ali nema konacnog rezultata. Cekam to za pare. Hvala

- Consigliere
- Kontakt:
Tako je i zavrsila... i offtopic si btwMarkolini991 je napisao/la:Zna li neko kako je zavrsila utakmica kosarkaske lige Srbije Smederevo-Vrsac? Posljednji rezultat je 71-75 za Vrsac negdje pred kraj ali nema konacnog rezultata. Cekam to za pare. Hvala

hamburg-hertha 0-0 39.min
slj.gol u 1.pol. hsv 7.00
trebao bi hsv dobit 1.pol
slj.gol u 1.pol. hsv 7.00
trebao bi hsv dobit 1.pol
hajde neko NBA par prijedloga i ovo malo sice sto je ostalo da se potrosi haha
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/6j9fsq" onclick="window.open(this.href);return false; za pratit nocas
sretno ko isprati

Nece pa necenvidia je napisao/la:Mlada Boleslav - Ostrava 2+ 1.29
Wolves - Derby 1X 1.44
Bristol Rovers - Aldershot 2+ 1.36
Al Wakrah - Al Sailiya gol u oba pol. 1.47
Liepaja - Spartaks GG 1.59
Botosani - Targu Mures X2 1.33
UFA - Krasnodar 2-4 1.66
Jong Twente - Oss 3+ 1.50
Mastricht - NEC 3-5 1.75
Volendam - Helmond 1 1.50

Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
Irving K. 21,5- više
Beal B. 14,5-više
Parker T 16,5- manje
Dragić G 17,5-manje
Aldridge L 24,5- više
Beal B. 14,5-više
Parker T 16,5- manje
Dragić G 17,5-manje
Aldridge L 24,5- više
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/6j9lk0" onclick="window.open(this.href);return false; kad je neko baksuz bas je baksuz leki prve 2 trecine 2 gola zadnja trecina 4 gola uz to u zadnjoj minuti gol pada
isto tako i zuti pred kraj prvo bilo bez zutog 

Kawhi Leonard 16.5 vise
Granica je ovako niska zbog nesto slabijeg ucinka u zadnje 3 utakmice. Mada je u sve 3 bio blizu granice: protiv Minnesote igrao samo 25 min zbog BO-a (15p), protiv Milvokija dao 8 poena u prvoj cetvrtini a onda skupio 3 licne pa je do kraja ubacio 14p. Medjutim ako pogledamo njegove brojke prije te 3 utakmice to izgleda ovako: 24p, 24p, 20p, 25p, 21p, 22p...Ima niz od 3 utakmice ispod 16 poena i vrijeme da veceras na domacem terenu prebaci ovu granicu.
Granica je ovako niska zbog nesto slabijeg ucinka u zadnje 3 utakmice. Mada je u sve 3 bio blizu granice: protiv Minnesote igrao samo 25 min zbog BO-a (15p), protiv Milvokija dao 8 poena u prvoj cetvrtini a onda skupio 3 licne pa je do kraja ubacio 14p. Medjutim ako pogledamo njegove brojke prije te 3 utakmice to izgleda ovako: 24p, 24p, 20p, 25p, 21p, 22p...Ima niz od 3 utakmice ispod 16 poena i vrijeme da veceras na domacem terenu prebaci ovu granicu.
-
- Kontakt:
Nemogu vjerovati sta glupi lafajet uradi sa zadnjim napadom za pobjedu olimpijakosa,prosto nevjerovatno.....nikadnedobijam je napisao/la:
printezis preko 11
gentile preko 13
gist preko 9
olimpijakos X2

pravnik87 je napisao/la:Berdych - Federer 2 1,45 0-2
Psg - Lorient 1 1,30 3-1
Karpat - Saipa kp1 1,32 4-2
Ingolstad - Iserlohn kp1 1,41 4-3 OT
Printezis ( -11,5+ ) OVER 1,85 15
KVOTA : 6,49
ULOG: 7,40 KM
EV.DOBITAK: 48,03
STANJE RAČUNA: +30 KM
KRATKA ANALIZA PAROVA
- FedEx je stara mačka koja je u super formi u zadnje vrijeme kao I Berdych ali ovde očekujem pobjedu Fedexa sa 2-1 možda
- Psg mislim da ne treba puno komentarisat, iako igraju bez Ibre očekujem bolju timsku igru I lagan trijumf
-karpat protiv današnjeg protivnika dobio 7 od zadnjih 8 utakmica I danas ce opet, play off je I nema sale, daleko su bolja ekipa a KP samo radi toga što su odmarali prvu rundu
-Ingolstad I Iserlohn su 2-2 u seriji, sve pobjede odnjeli domacini u seriji a po meni jača ekipa Igolstad ovo dobija
- I na kraju moj top par dana, Printezis je u ludoj formi nakon povratka od ozljede, laboral igra brzu kosarku I efikasnu I očekujem da printezis ovo prebaci do polovine 3/4
Sretno ako ko isprati
iDEMO DALJE
STANJE RAČUNA : 78,03
- Consigliere
- Kontakt:
Kolega 

Kenchi je napisao/la:@pravnik87 evo prepisao sam ovo tvoje bez ingolstadta samo pa cemo vidjet, sretno
Čestitam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.