A neće ni Sarajevo da yebe rak raka, daj malo realnostiMortemHz je napisao/la:A-astaragarda je napisao/la:prvak ce biti TUZLANSKA SLOBODA

A neće ni Sarajevo da yebe rak raka, daj malo realnostiMortemHz je napisao/la:A-astaragarda je napisao/la:prvak ce biti TUZLANSKA SLOBODA
Citiraj me u majuConvicts1988 je napisao/la:A neće ni Sarajevo da yebe rak raka, daj malo realnostiMortemHz je napisao/la:A-astaragarda je napisao/la:prvak ce biti TUZLANSKA SLOBODA
Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
A Brotnjo?UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
Koliko kosta riba? Jeftin cipal!PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
Jos da dodaš Vitezu borbu EL pa da te proglasimo flopom godine...hajd se ti stari i majorizirani okreni dinamu.. Vidiš da ovo nije za tebe....a i neizvjesna će bit ova sezona u HNL...nakon 10 godina Dinamo neće bit prvak sa više od 10 bodova...kakav Miki maus lik,jbt...hahahahaUltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
Da parafraziram, jer vidim da si teško oštećena ličnost: Zrinjski je ispao u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine i to na svom stadionu protiv Fudbalskog Kluba Sarajevo. Obzirom na trenutno uređenje svih kupova koji se igraju pod okriljem svjetske fudbalske federacije - onaj ko ispadne u "knock-out" fazi prije samog finala i krovni savez verifikuje krug u kojem je ispao, isti klub ne može da bude konkurent za osvajanje kupa.UltrasNotRed je napisao/la:Koliko kosta riba? Jeftin cipal!PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!
I Velez je jedini klub koji nikada nije zavrsio sezonu iznad 5-og mjesta od kada se igra zajednicka liga BiH.MCMXLVI je napisao/la:Ma to su neke njegove licne statistike, meni najjace ono parne i neparne godine, znas da on u iste mnogo vjerujeMortemHz je napisao/la:
Ja jos ne mogu da vjerujem da je čeh rekao da je omjer 14-6 hahahahvaljda prati češki fudbal samo sta li
@Jovane, Vidim i vasi najavljuju neke titule i lige prvakaAko nisi znao mi smo SARAJEVO, i da smo najgori mi uvijek idemo po titulu. I evo dodaj jos sebi ovu jednu zanimljivu statistiku. Sarajevo je jedini klub koji nikada nije zavrsio sezonu ispod 5-og mjesta od kada se igra zajednicka liga BiH.
@Faraon, ako moze jedan veliki Liverpool biti 25 godina bez titule, zasto nebi npr. jedan Zeljeznicar. #samokazem
Jesam li ja jedini shvatio salu upravo jer covjek zna da je Zrinjski ispao pa je ovo i napisao?UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!Besic je napisao/la:Ni mi , ni vi Zrinjski 93,34 %
Koliko kosta riba? Jeftin cipal![/quote]PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!
Da parafraziram, jer vidim da si teško oštećena ličnost: Zrinjski je ispao u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine i to na svom stadionu protiv Fudbalskog Kluba Sarajevo. Obzirom na trenutno uređenje svih kupova koji se igraju pod okriljem svjetske fudbalske federacije - onaj ko ispadne u "knock-out" fazi prije samog finala i krovni savez verifikuje krug u kojem je ispao, isti klub ne može da bude konkurent za osvajanje kupa.UltrasNotRed je napisao/la:Koliko kosta riba? Jeftin cipal!PitarBordo je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!
Truljavo ti tumacenje. Siroki je prvak! Moze i Sloboda, samo da difofi poginu, pitar u nista!PitarBordo je napisao/la:To isto kao da si kazao da ti nisi iz Bosne i Hercegovine nego iz Lištice... Šatro sad zajebancija, ovo ono... Idi prati Dinamo svih svetih ti.
Na kraju krajeva i dalje je tačno da će Lištica osvojiti prvenstvo ove godine koliko će i Zrinjski kup.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.