jestamaji je napisao/la: ↑11 apr 2026, 17:22koloys sličice, prvenstvo jugoslavije, prvo crno bijeli igrači pa onda godinu iza toga u boji, rane sedamdesete. sličice se lijepile karbofiksom ako iko još zna šta je tou kesici (riječ paketić se počela koristiti tek poslije rata) dolazila žvaka i dvije sličice
![]()
onda izašao ‘74 prvo neki naš album sa (kvalitetno) nacrtanim igračima i taman kad se taj skupio pojavi se u mome svijetu prvi album sa samoljepljivim sličicama … figurine panini, asovi stadiona - minhen 74 (tako je pisalo na albumu) … to je bila revolucija
panini je do cca ‘82 bio super, možda još koliko toliko ‘86 i ‘90 i onda je to krenulo nizbrdo. dno dna je bio katar sa milion verzija sličica, rubovima u raznim bojama itd. vjerovatno će sad biti još gore a preko 900 sličica je strašno
Panini album sličica za SP 2026
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Panini album sličica za SP 2026
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
U Ameriku preko Amazona stize 18og. 15og pustaju prodaju, 18og stize. Ja malcima naručio album i 25 paketa 50$.
Ne pada mi na pamet sve skupljati. Sta dobiju, dobili su. Prosli iz Brazila smo ispunili do kraja nakraju mi ostalo 200 duplih slicica ako ne i vise i povlače se negdje u kuci
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To je neocekivano jeftino, moguce da ce kod nas onda biti 2 KM, sto ie puno bolje od najavljenih 3 KM
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ako se ne varam proslo prvenstvo je bilo 1 euro u EU a kod nas 1.5 KM
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kako sam čuo kod nas bi trebalo da bude 2,5 KM.
Trenutno korisnika/ca: Garfield, GIBRA, Goalgetter, James1987, Kaunas, Lekqqq1921, random11, ronaldo99, SanaBosna i 109 gostiju.