odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
U tzv. metropolama je lako doći do elegancije ili nekakve gotive. Ima se sve to negdje kupiti, nabaviti. Dok, recimo, ja u Gradačcu nikad ne kupujem odjeću, stoga i nemam pun ormar. U mom gradu svaki drugi klinac ima istu odjeću. Što me možda i najviše boli, sve je to DOLCE & GABANNA ili LA COSTE, FERRARI... A, realno, ovdje, kod nas, teško ćeš i naći nešto da liči na original.
Nije ništa novo kada u kafiću ugledaš tipa koji sjedi s curom, a ogromnim slovima na polovini majice piše: "ĐORĐE ARMANI". Doslovno ovim slovima. Ili fali neko slovo ili ga je viška. Ili je drugi font, ili druga boja. Sve, samo ne kako treba.
Nije ništa novo kada u kafiću ugledaš tipa koji sjedi s curom, a ogromnim slovima na polovini majice piše: "ĐORĐE ARMANI". Doslovno ovim slovima. Ili fali neko slovo ili ga je viška. Ili je drugi font, ili druga boja. Sve, samo ne kako treba.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
imam istu takvu, samo sto je crvena, i drugi proizvodjacsteve-o je napisao/la:trenutno najdraza majica![]()

Ili umjesto Puma piše Pama.
Pijaca je čudo, ipak nismo svi neki bogataši. Svako bi volio imati ono najbolje, ali to je malo teže. Nekada se moraš i zapitati, da li vrijedi nešto skupo kupiti, ili za iste te pare, tri stvari. Ovo je BiH, situacija nije tako dobra, ali hvala Bogu, čovjek se nekako snalazi.

Pijaca je čudo, ipak nismo svi neki bogataši. Svako bi volio imati ono najbolje, ali to je malo teže. Nekada se moraš i zapitati, da li vrijedi nešto skupo kupiti, ili za iste te pare, tri stvari. Ovo je BiH, situacija nije tako dobra, ali hvala Bogu, čovjek se nekako snalazi.
Neutral, poenta svega je da na ovom "internet svijetu" svi možemo biti bogati. Doduše, takav je naš narod, i u najvećoj si krizi priušti poneki sitniš od tristotinjak maraka. Sve za bolje sutra.
No, da ja otvorim temu o autima, pa da predstavim svog novog BMW-a, Audija i ona dva Ferrarija?
No, da ja otvorim temu o autima, pa da predstavim svog novog BMW-a, Audija i ona dva Ferrarija?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pa da hahah.
Nemoj o autima, lijeno mi slikati moga Buggatija.
Nemoj o autima, lijeno mi slikati moga Buggatija.
u vezi hackett, oni njihovi polo-sweatshirts su im drama dobriEmir_ZENICA je napisao/la:Vecina i ne zna sta je Fred Perry,Henri Lloyd,Burberry,Aquascuttum,Stone Island,Lacoste,Hackett...

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Svidjaju mi se polo majicesteve-o je napisao/la:u vezi hackett, oni njihovi polo-sweatshirts su im drama dobri

Ako tko ima da proda neka javi..odavno trazim

A C A B !
ovakva mi se svidja pravo, ima na netu za samo 50km + postarinaEmir_ZENICA je napisao/la:Svidjaju mi se polo majicesteve-o je napisao/la:u vezi hackett, oni njihovi polo-sweatshirts su im drama dobri![]()
![]()
Ako tko ima da proda neka javi..odavno trazim

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@ steve-o Ova tvoja majica nije skupa ako je toliko...pravo je dobra ...
Ali bi ja vise na ovaj fazon ..samo kratkih rukava

Ali bi ja vise na ovaj fazon ..samo kratkih rukava

A C A B !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Malo visesteve-o je napisao/la:
predobra je i ta^^, samo mislim da je takva malo skuplja

Oko 100 km + postarina

A C A B !
hehe ima ova mocna one true saxon polo t-shirt za 110km + postarinaEmir_ZENICA je napisao/la:Malo visesteve-o je napisao/la:
predobra je i ta^^, samo mislim da je takva malo skuplja![]()
![]()
Oko 100 km + postarina![]()
ali je dobra...Sta jos furas
a da zelis prodati

Eh to su moje sunjalice

znal ko gdje ima kupit kosarkaskih dresova 

Ako neko zeli kupiti ove, znaci nove su ima tiketa, 44 br.

Patike, pume, kako god za treninga.
Kada u u pitanju borbe, onda :
http://s3.hubimg.com/u/460082_f520.jpg
I inače, volio bih svoju staru jednu marku kupiti, ali nema je u BiH. Jeftino pravo , ali odlične

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
U pm jest dobra...steve-o je napisao/la:
hehe ima ova mocna one true saxon polo t-shirt za 110km + postarina![]()
Da imam sad bi je uzeo ocami

A C A B !

orginal nike, placeno 400 eura u holandiji.
i ja cekam placu pa odmah u online shopEmir_ZENICA je napisao/la:U pm jest dobra...steve-o je napisao/la:
hehe ima ova mocna one true saxon polo t-shirt za 110km + postarina![]()
Da imam sad bi je uzeo ocami

Reda radi, a inace sam klosar.

Gdje ima u Sarajvu Vansica kupit?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!