Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Klasicni BH mozakkimbo je napisao/la:Ma ovu utakmicu treba bojkotovati. Moj ponos ne bi mogao podnijeti da mi netko leegalno za utakmicu u BH 2010 uzima 40KM. Samo da bi neciji rodjaci za kojih godinu mogli na racun saveza posjetiti Pariz.
Eto pametnjakovicu de mi malo to elaboriraj, i barem u prosto prosirenoj recenici objasni kakav je to klasicni BH mozak !!!!Los*Blancos je napisao/la:Klasicni BH mozakkimbo je napisao/la:Ma ovu utakmicu treba bojkotovati. Moj ponos ne bi mogao podnijeti da mi netko leegalno za utakmicu u BH 2010 uzima 40KM. Samo da bi neciji rodjaci za kojih godinu mogli na racun saveza posjetiti Pariz.
Bicu kratak..Mislis li da karta treba da je ista protiv npr.Albanije i Francuske??kimbo je napisao/la:Eto pametnjakovicu de mi malo to elaboriraj, i barem u prosto prosirenoj recenici objasni kakav je to klasicni BH mozak !!!!Los*Blancos je napisao/la:Klasicni BH mozakkimbo je napisao/la:Ma ovu utakmicu treba bojkotovati. Moj ponos ne bi mogao podnijeti da mi netko leegalno za utakmicu u BH 2010 uzima 40KM. Samo da bi neciji rodjaci za kojih godinu mogli na racun saveza posjetiti Pariz.
A koliko tebe savez placa da pises to sto pises?cole-ch je napisao/la:Mediji su cudo! Slobodno novinarstvo ne postoji, svak radi (pise) po necijoj direktivi. Tako je i sa najcitanijim sportskim int. portalom u BiH.
Najvece smutnje i ludila nam mediji donose, tako je i "senzacionalisticki" tekst placenog novinara Dautbegovica u naslovu : "NFS BiH se preko navijaca spasava bankrota"! doneo dodatni revolt navijaca i gradjana.
Gore spomenuti novinar se u ekskluzivivnom /autorskom) tekstu svime i svacime bavi, samo ne sa naslovom teksta.
Sve nam lepo objasni, sam nam ne rece kako i na koji se nacin savez ili ne znam ko, nakon jedne utakmice moze spasiti bankrota?! Ili je naslov namerno promasen, ili je novinar placen da radi za (ne)sportske interese.
OK neka ti imas pojmakimbo je napisao/la:@Los*Blancos
Prvo decko malo se kulturnije javljaj na postove ljudi o kojima pojma nemas, to vizavi BH mozgova.
A sada odgovor na pitanje koje si postavio. Mislim da je cijena 40Km istok.zapad bezobrazna cjena za BH uslove.
Ne znam ih puno u BH koji mogu sebi priustiti tu kartu a pogotovo ljudi koji dolaze iz unutrasnjosti. Na kraju krajeva ako trazis tu cjenu onda se moras pobrinuti da se ljudi koji placaju 40KM imaju gdje pisati a pogotovo uraditi i BROJ 2. Dolazila je i Spanija i to u Zenicu gdje je pregled igre navijaca puno bolji nego u SA pa karte nisu bile ni blizu ovoj cifri. Imajuci uvid u financijsko stanje BH saveza ne treba biti puno mudar i pametan pa skontati zasto je cjena ovolika. Zato mi ne treba nitko ni nekakav polunovinarcic da to skontam. Na kraju krajeva onaj tko hoce neka ide i neka placa ja sam samo iznio svoej misljenje a ako sada prodje placanje 40KM budi siguran da ce sledece tekme biti na istom nivou. A ja svojim parama necu toviti guzonje iz savezas.
harishp je napisao/la:Ma ko sibica,ce Kosevo biti.
Od toga hiljadu Sarajlija,20 iz drugih carsija,i ostatak iz dijaspore ili ti inostranstva.
Jednom u godini ,dvije repka ima ''normalnu'' utakmicu i da se ne dodje.
Pogotovo sto se moze otici na Maru i Dervetnske lole za 30 maraka a ovamo se kuka skupo.
Cejf nikad nije bio skup,a ovi iz saveza to znaju.
Idi placaj tko ti braniLos*Blancos je napisao/la:OK neka ti imas pojmakimbo je napisao/la:@Los*Blancos
Prvo decko malo se kulturnije javljaj na postove ljudi o kojima pojma nemas, to vizavi BH mozgova.
A sada odgovor na pitanje koje si postavio. Mislim da je cijena 40Km istok.zapad bezobrazna cjena za BH uslove.
Ne znam ih puno u BH koji mogu sebi priustiti tu kartu a pogotovo ljudi koji dolaze iz unutrasnjosti. Na kraju krajeva ako trazis tu cjenu onda se moras pobrinuti da se ljudi koji placaju 40KM imaju gdje pisati a pogotovo uraditi i BROJ 2. Dolazila je i Spanija i to u Zenicu gdje je pregled igre navijaca puno bolji nego u SA pa karte nisu bile ni blizu ovoj cifri. Imajuci uvid u financijsko stanje BH saveza ne treba biti puno mudar i pametan pa skontati zasto je cjena ovolika. Zato mi ne treba nitko ni nekakav polunovinarcic da to skontam. Na kraju krajeva onaj tko hoce neka ide i neka placa ja sam samo iznio svoej misljenje a ako sada prodje placanje 40KM budi siguran da ce sledece tekme biti na istom nivou. A ja svojim parama necu toviti guzonje iz savezas.sta god ti mediji ponude ti to odma pojedes
Utakmica protiv Spanije je bila na kraju klf.sigurno bi bila skuplja karta da je bila na pocetku klf..
eeee da da pa kad sam za tekmu kontra Belgije mogao izdvojiti 50 eura...pa naci ce se i za ovu, samo da mi nabijemo luksa....pa cemo da vidimo puno kosevo al ovaj put pravih navijaca a ne svakakvih uhljupa koji neznaju ni aplaudirat a da ne psuju Boga....mostar_mo je napisao/la:BosnianHero je napisao/la:jel to neko hoce da kaze da se u BiH nemoze nac 30-ak hiljada ljudi koji ce platiti 40 km za spektakl sa Francuzima.....hoce neko dzabiceeeee eeeeeeee nemere tooo!!!!!!!!
meni je u jednu ruku drago što su cijene takve ...bit će više karata i manje prostora švercerima za manipulaciju ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.