Football Manager 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Interista di cuore
Kontakt:

Re: Football Manager 2011

Post Postao/la Interista di cuore » 22 okt 2010, 12:40

patrick_9 je napisao/la:http://www.footballmanager.com/demo
evo decko ovdje imas!!!
de skini ti ba,pa ces mi snimit...ha ya :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

patrick_9
Kontakt:

Post Postao/la patrick_9 » 22 okt 2010, 12:41

Interista di cuore je napisao/la:
patrick_9 je napisao/la:http://www.footballmanager.com/demo
evo decko ovdje imas!!!
de skini ti ba,pa ces mi snimit...ha ya :mrgreen:
Sta je nema se giga haman???'
Skinut cu ja ali ide sporo nema onih seedova jbg..skinut ce do veceras valjda:::

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 okt 2010, 12:42

ajde samo ti skidaj,kad zavrsi javi... ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2010, 19:50

Evo demo sam igrao skinuo sam vanilla 300 mb
Odlično je samo mi nije jasno šta ja treba da radim u match preparation,ako ko može da mi objasni bio bih zahvalan ;)
I da što u demu bude samo svijetli skin ja ne mogu nako naviko se na tamne :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 okt 2010, 19:51

LBJ MVP je napisao/la:Evo demo sam igrao skinuo sam vanilla 300 mb
Odlično je samo mi nije jasno šta ja treba da radim u match preparation,ako ko može da mi objasni bio bih zahvalan ;)
I da što u demu bude samo svijetli skin ja ne mogu nako naviko se na tamne :lol:
ma match preparation ti sluzi da odaberes igrace, kazes im sta da rade :D postavis formaciju itd
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 okt 2010, 19:54

Zbog tankog limita, i konstantnog problema sa konekcijom, nisam skido demo, tako da cekam zvanicni izlazak igre, koja ce vjerovatno sadrzavat neke bugove, ali moze se to rijesit fix-evima i patch-evima
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2010, 19:57

Nail for Real je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Evo demo sam igrao skinuo sam vanilla 300 mb
ma match preparation ti sluzi da odaberes igrace, kazes im sta da rade :D postavis formaciju itd
Ma to nije onda ni bitno barem meni formacija se 5 minuta pravi jer ja koji kod tim da uzmem imam 3 opcije da igram 4-2-3-1 deep 4-5-1 DM i običnu 4-5-1 to su mi najjače formacije i dovodim igrače prema njima ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 okt 2010, 20:03

Evo i ja sam sada malo odigrao,skinuo sam vanillu ne da mi se skidati 1.1 GB i cekati kada je sve isto na vanilli od onoga sto me zanima.

Igrica dosta brza nego Fm 10,mislim da je po mom kompu na slicnoj razini kao FM 2008.
Match engine mi se veoma svidja a probao sam i 3D i 2D i iskreno nemam hrabrosti gledati sta mi sve ljudi promasuju tako da verovatno igram 2D i ove sezone.
Za sada napadaci su veoma losi nesta slicno kao i predhodne godine ali ocekujem popravku i glavnoj igri.
Mislim da je dobra stvar uvodjenje agenata u prodaju/kupovinu i sa tim je jos zanimljivije igrati.

Video sam jos jednu moram reci krupnu gresku,a to je da mi je DMC iako je stavljen Anchor man i ostale opcije leti u napad kao da je Rooney to se mora popravljati inace cu da pripam bezbroj glupih golova.

Takodje veoma je tesko prodati igraca jedino na posudbu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 okt 2010, 20:07

jeste, zaista to sa prodajom igraca na FM 11 ide dosta teze, ali barem sto je dobro i kupovati je dosta lakse, jer nije kao na FM 10....troduplo vise placati igraca od njegove prave cijene ..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2010, 20:55

Jeste teže igrača prodati jbg to sam i ja primijetio i malo ocjene u enkih igrača nisu realne u nekih su samo prepisane od prošle godine,ali ima vremena do fulla.Uglavnom sve veće promjene u igri mi se sviđaju ;)

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 23 okt 2010, 20:57

samo da vas zamolim moze li mi neko pomoc oko skidanja peca za pes 2011 molim vas
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 23:30

Pogledajte u malog Canalesa ocjena... :shock: :o stvarno pretjerano do bola jbt.-e...Pohvala je ono pricanje sa novinarima kad hoces,sa upravom itd...Igraca mozes prodat al samo da stavis cijenu koliko i"vrijedi" a ako mislis kao u prethodnim verzijama Bendtnera uvalit City-u za 24 mil.na pocetku sezone-od toga nema nishta... :evil: Takodje ocjene strasne i kod Hernandeza iz Manchestera ...
Ja sa Realom poceo malo i nudim ja Ronalda i 11mil.za Fabregasa ne da ga Wenger i Bog...a kasnije ponudim 80.i prihvati iste secunde znaci da nije moguca cesto ni razmjena i slicno...ima dosta greskica kao npr.igrac izraziti desnjak a stalno puca lijevom itd...

I nervira me jedna stvar iznad svega a to je...probao sam sa nekoliko klubova(Arsenal,RM)...Znaci Shaktar ponudi 10,25 mil.za Neymara(inace preporucujem ga toPlo-lik ubija)a ja nudim 15 nece ni da cuju nude mi negotation tj.da dam 20 mila naravno nisam lud...i kasnije vidim prihvatili sve ove srednje klubove za oko 10 mil.a RM,CHELSEA,ARS,i ostale odbili dosta vece cifre...

Ali zato je jednog dragulja vrlo lahko dovest rijec je o Lukaku-u...ja ga doveo za 5 mil.u Arsenal i u prijateljskim mi na debiju dao 3 gol i to velemajstorska,i u naredne dvije 3 gola... :roll: sa samo 17 god...i trebam napomenuti da ima stvarno dobrih igraca koji su free...pogotovo u Engleskoj...inace ja sam skinuo onaj Strawberry 1.1GB i pokajao sam se...jer mnogo mnogo igraca fali najvise u italijanskoj ligi...npr.nema jednog od najboljeg defanzivaca ja prethodnim verzijama Zapate,Criscita itd...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2010, 01:26

Meni je puno bolji nego njegov predhodnik. Najveći plus je to pričanje sa igračima i novinarima, upravom, oko pregovaranja ugovora. Dobra je i grafika, dizajn. Utakmice i 3D su veoma, veoma dobri. Igram tek nekih 2h ( real time ) i mogu reč da mi se extra sviđa ;)

Da, @arsenalisation, Lukaku je extra, extra igrač ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 24 okt 2010, 13:29

ja skinuo demo i uzeo Liverpool..i budzet 0 funti :( al imam dobru ekipu..napadaci mi dobri pogotovo Torres i mlada nada Pacheco :) i da, pocela mi je prodaja kluba nakon sto sam se zalio boardu, tj. trazio novac da kupim Džeku i Ardu ali mi nisu dali :mrgreen: :mrgreen:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 okt 2010, 16:01

FM 2011 je izgleda dosta realniji, sto znaci i da je i bolji od svojih prethodnih verzija , jos nije ni izasao , bice vremena i za pohvale i kritike ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 25 okt 2010, 09:20

meni se najvise svidja to sto mozes pricat sa agentima igraca i sad ako budes dobar sa nekim ko zastupa vise igraca lakse ih dovedes. msm to sam cuo i ako je istina onda je super :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2010, 16:15

ahmad_tz je napisao/la:meni se najvise svidja to sto mozes pricat sa agentima igraca i sad ako budes dobar sa nekim ko zastupa vise igraca lakse ih dovedes. msm to sam cuo i ako je istina onda je super :D
Sta ima lakse. :)
Agenti znaju biti veoma "teski" za pregovarati,a kada pregovaras moras mu pogledati ocene koliko se smijas "ganjati"sa cenom,jer ako iz nekoliko puta ne postignes dogovor,ako previse spustas cenu agent ce da te odbije veoma lako.Ali svakako mi je ekstra ovo uvodjenje agenata.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 okt 2010, 01:27

Igram FM 11 na poslu, baš danas počeo ovaj demo i to sa Chelseajem. Doveo Džeku, Defoura, Thiaga Silvu i Eneyamu (rezervni mi golman). Sviđa mi se 3D, ali i ovaj novi izgled vijesti, te neke sitnice koje su dosta popravile sveukupan draž igranja.

Jedino me zeza što mi je kući 64 mb grafička, pa onda ne mogu igrati (tada igram FM 10). :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 okt 2010, 01:51

Ja evo sa Arsenalom igram i nikad ovoliko pažnje nisam pridodavao taktici i treningu a ni samim igračima kao sada....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 okt 2010, 12:16

MinistaR je napisao/la:Igram FM 11 na poslu, baš danas počeo ovaj demo i to sa Chelseajem. Doveo Džeku, Defoura, Thiaga Silvu i Eneyamu (rezervni mi golman). Sviđa mi se 3D, ali i ovaj novi izgled vijesti, te neke sitnice koje su dosta popravile sveukupan draž igranja.

Jedino me zeza što mi je kući 64 mb grafička, pa onda ne mogu igrati (tada igram FM 10). :mrgreen:
Sta? U mene 64 Mb graficka a ne radi mi FM 09 a kamoli FM 10. Kako si ti napravio? :?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.