P.S.sorry ako tema vec postoji,...pozzz
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Treba zaradit' nestoQUARESMA 18<<< je napisao/la:meni je ovo glupo sto prave stalno novi FM
mislim da bi bilo lakse i isplativije samo praviti update, npr FM 2002, i svake godine po jedan update, a ovako uvjek isto
pa preko toga updatea zaraditi, npr. isto ko i microsoft naplacuje online igranje (za xbox 360, glupo poredjenje, yeah i know) tako i oni mogu.mandraX je napisao/la:Treba zaradit' nestoQUARESMA 18<<< je napisao/la:meni je ovo glupo sto prave stalno novi FM
mislim da bi bilo lakse i isplativije samo praviti update, npr FM 2002, i svake godine po jedan update, a ovako uvjek isto
Nije moguce updateovati match engine,npr.kada su u 2009.presli sa 2D na 3D to ne bi bilo moguce raditi preko update,i jos mnogo drugih stvari,jedino sto bi se moglo praviti su one stvari koje i ti mozes u editoru,mislim moglo bi i obo ali bi to zahtevalo mnogo vise posla nego nova igra.QUARESMA 18<<< je napisao/la:meni je ovo glupo sto prave stalno novi FM
nisam nikad igrao Manager, tako da nemoj mi zamjeriti, to je samo moje misljenjeDevil je napisao/la:Nije moguce updateovati match engine,npr.kada su u 2009.presli sa 2D na 3D to ne bi bilo moguce raditi preko update,i jos mnogo drugih stvari,jedino sto bi se moglo praviti su one stvari koje i ti mozes u editoru,mislim moglo bi i obo ali bi to zahtevalo mnogo vise posla nego nova igra.QUARESMA 18<<< je napisao/la:meni je ovo glupo sto prave stalno novi FM
QUARESMA 18<<< je napisao/la: nisam nikad igrao Manager, tako da nemoj mi zamjeriti, to je samo moje misljenje
Brate bez uvrede i slicno, al koliko ti je godina??drH je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la: nisam nikad igrao Manager, tako da nemoj mi zamjeriti, to je samo moje misljenje![]()
Neznas sta propustas. Dvije slomljene tastature i jedan mis razbijen od zid!
dovoljnoThunder93 je napisao/la:Brate bez uvrede i slicno, al koliko ti je godina??drH je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la: nisam nikad igrao Manager, tako da nemoj mi zamjeriti, to je samo moje misljenje![]()
Neznas sta propustas. Dvije slomljene tastature i jedan mis razbijen od zid!![]()
![]()
![]()
To je meni upucenoQUARESMA 18<<< je napisao/la:dovoljnoThunder93 je napisao/la:
Brate bez uvrede i slicno, al koliko ti je godina??![]()
![]()
![]()
sto pitas
Carlo je napisao/la:Meni lično FIFA Manager je bolja simulacija od FMa, ima puno razloga. Probajte, pa se uvjerite.
U jbt ja sam dobar,nisam tastature razvaljivao,samo 3 misa.drH je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la: nisam nikad igrao Manager, tako da nemoj mi zamjeriti, to je samo moje misljenje![]()
Neznas sta propustas. Dvije slomljene tastature i jedan mis razbijen od zid!
Na sreću to se meni ne dešava,ako imam baš super tim znam i sezonu bez poraza,a sada sam krenuo sa Shaktarom ispočetka na FM10 46 mil budžet doveo Sissoka(mladog),Di Maria,Alexisa Sancheza i nekih sa transfer liste igrača.I tako ispadnem od Twentea u lp 4 pretkolo zamal nije otišao miš,ali suzdržao sam seDevil je napisao/la:U jbt ja sam dobar,nisam tastature razvaljivao,samo 3 misa.drH je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la: nisam nikad igrao Manager, tako da nemoj mi zamjeriti, to je samo moje misljenje![]()
Neznas sta propustas. Dvije slomljene tastature i jedan mis razbijen od zid!,takodje i meni je prvi bio CM 01 i dugogodisnja karijera sa Leedsom.
@Thunder nema to veze sa godinama,jednostavno kada se zadubis u igru previse tesko ti pada gubljenje od odron ekipa koje su mnogo gore od tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.