OOpsrevan je napisao/la:Shhhhh!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Revan-game guru sa forum.telekabel
jel tacno
Predstavite se
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Predstavite se
revan je napisao/la:Dino Mašić, dolazim iz Zenice, živim u Rijeci, 24 godine, apsolvent turističkog menadžmenta na riječkom univerzitetu.
Navijam za... Čelik(jbg ipak sam iz Zenice, šta drugo očekivati) i našu jedinu Bosnu i Hercegovinu(svaka utakmica mi je praznik i ne propuštam ni jednu koja se igra na BP). Neki klub iz lige petice ne pratim specifično, ali gledam klubove u kojima igraju naši zmajevi. Eto toliko od mene.
Dobro došao brate na forum
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
uff Rz 88 Primas,Samo swoje Celikovce,Haha 
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Heheh, ma svi su naravno dobrodošli, ali nešto sam baš ovoga momka upratio.
- Robijas007
- Kontakt:
Eto kad smo ovako fino krenuli,ja sam Sumedin,svi me zovu Sume pa mozete i vi,naravno navijam za Celik i nasu BiH,imam 26 godina(skoro), pozdrav svim navijackim skupinama,posebno mojim Robijasima..."Iz Zenice dolazimo..."
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- Robijas007
- Kontakt:
Kad se tako fino krenulo da se i ja predstavim,iz Zenice sam,zovem se Sumedin,a svi me zovu Sume pa mozete i vi na forumu,navijam naravno za Celik i nasu BiH,drag mi je i AC Milan(ne samo zato sto su crveno-crni)imam 26 godina,pozz svim navijackim skupinama i naravno mojim Robijasima..."Iz Zenice dolazimo..."
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- Robijas007
- Kontakt:
..pih dvaput se predstavi,s mobitela pisem pa mi rece servis da postanje nije uspjelo a ono jest,eto ti tehnologija...pih
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Robijas007 je napisao/la:..pih dvaput se predstavi,s mobitela pisem pa mi rece servis da postanje nije uspjelo a ono jest,eto ti tehnologija...pih
Hehe, ma ne brini brate, lijepo je vidjeti nove članove. Dobro došao
Hahaah...EV ja da se predstavim....Hajrudin Kopic,10 god.(SmETAL vAM to)))?????Navijam za Sarajevo,,,usput i ZA Chelsea...Sta dalje....

Just kid...
No offence...
No offence...
Ako je za Sarajevo,ne smetaHake je napisao/la:Hahaah...EV ja da se predstavim....Hajrudin Kopic,10 god.(SmETAL vAM to)))?????Navijam za Sarajevo,,,usput i ZA Chelsea...Sta dalje....![]()
![]()
![]()
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
da se i ja predstavim, zovem se admir imam 21 god,student sam fakulteta za sport i tjelesni odgoj u sarajevu,inace dolazim iz konjica,navijam za sarajevo i naravno Bayern Munchen otkako znam za sebe,eto toliko

Bayern do groba
da nisi bavarac ljudi bi ti pozelili dobrodoslicupadalovic je napisao/la:da se i ja predstavim, zovem se admir imam 21 god,student sam fakulteta za sport i tjelesni odgoj u sarajevu,inace dolazim iz konjica,navijam za sarajevo i naravno Bayern Munchen otkako znam za sebe,eto toliko![]()
![]()
![]()
![]()
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- Nail for Real
- Kontakt:
nije te on nista uvrijedio,ne sekiraj se ,da je hteo uradio bi toTata je napisao/la:da nisi bavarac ljudi bi ti pozelili dobrodoslicupadalovic je napisao/la:da se i ja predstavim, zovem se admir imam 21 god,student sam fakulteta za sport i tjelesni odgoj u sarajevu,inace dolazim iz konjica,navijam za sarajevo i naravno Bayern Munchen otkako znam za sebe,eto toliko![]()
![]()
![]()
![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zovem se Robi ( da da da Robi ) ne cudite se
, rodjen u zenici a vec nekolko godina daleko od nje.
Studiram sportsku skolu smjer,COACH,fudbalski naravno.Studiram u Holandiji tu i zivim.
Navijam za Celik (naravno) i kao drugi klub Partizan, a od stranih klubova Real Madrid.
Imam 22 godine, a jos cir nemam.
Hobi:bicepsi i tricepsi.

eto toliko...
ajd pozdrav.
Studiram sportsku skolu smjer,COACH,fudbalski naravno.Studiram u Holandiji tu i zivim.
Navijam za Celik (naravno) i kao drugi klub Partizan, a od stranih klubova Real Madrid.
eto toliko...
ajd pozdrav.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
- Nail for Real
- Kontakt:
Welcome ,madridistaROB22 je napisao/la:Zovem se Robi ( da da da Robi ) ne cudite se, rodjen u zenici a vec nekolko godina daleko od nje.
eto toliko...
ajd pozdrav.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dobro došao....evo izjednačujemo snage sa BavarcimaROB22 je napisao/la:Zovem se Robi ( da da da Robi ) ne cudite se, rodjen u zenici a vec nekolko godina daleko od nje.
eto toliko...
ajd pozdrav.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Robi Robe za koga u Holandiji navijasROB22 je napisao/la:Zovem se Robi ( da da da Robi ) ne cudite se, rodjen u zenici a vec nekolko godina daleko od nje.
eto toliko...
ajd pozdrav.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Nezaboravite,Da ME zovu Dzoka,cak i profesori
Yest yest
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- Robijas007
- Kontakt:
Mnozimo se,a?Neka neka,nek nas ima,pozz.svima..."Iz Zenice dolazimo..."
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, Sheyi i 35 gostiju.