Kako vratiti gledaoce na tribine bh stadiona?

Kako vratiti gledaoce na tribine bh stadiona?

Jeftinijim kartama
48
10%
Poboljsanjem uslova na stadionima
110
23%
Dovodjenjem kvalitetnih pojedinaca
57
12%
Pomocu medija
57
12%
Poboljsanjem kvaliteta takmicenja
197
42%

Ukupno glasova: 469

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: Kako vratiti gledaoce na tribine bh stadiona?

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 nov 2010, 02:05

Kandziju u ruke, i po ledjima.. Provjeren recept'.. :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 dec 2010, 17:52

Jednostavno! Klubovi trebaju da pocnu kupovati karte od gledalaca! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 dec 2010, 20:21

Neprilagodjen je napisao/la:
zabraniti grupe , jesi li ti normalan, i mislis u engleskoj je sve fino, bajno... u velikoj si zabludi momce i molio bih te da ne se.res vise po navijacima ides mi na zivce
u engleskoj te grupe više i ne postoje,ljudima je to dosadno....to je u svijetu prevaziđeno....

samo balkanskim papcima je to još furka....

a tvoje hz bi prve zabranio,za primjer ostalima,papčići
Huligani ušli na teren i gađali bakljama jedni druge

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101202065

Nema toga u Engleskoj. Dosadno. Prevaziđeno. O da...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 08 dec 2010, 22:50

jednostavno kvalitetom
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 dec 2010, 14:42

elSaik je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:
zabraniti grupe , jesi li ti normalan, i mislis u engleskoj je sve fino, bajno... u velikoj si zabludi momce i molio bih te da ne se.res vise po navijacima ides mi na zivce
u engleskoj te grupe više i ne postoje,ljudima je to dosadno....to je u svijetu prevaziđeno....

samo balkanskim papcima je to još furka....

a tvoje hz bi prve zabranio,za primjer ostalima,papčići
Huligani ušli na teren i gađali bakljama jedni druge

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101202065

Nema toga u Engleskoj. Dosadno. Prevaziđeno. O da...
misliš da nema....prošle sedmice GENOCID bio...
1947!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 09 dec 2010, 15:57

covjek je bio ironican :D

samo je fora kod njih sto ce naci sve i jednog lika koji je pravio belaj i opaliti po usima sa kaznama da nece znati gdje im je glava...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 10 dec 2010, 14:26

kandzijom
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 dec 2010, 14:49

1. Normalnijim ponasanjem navijaca koji uvijek idu na tekme.
Dok sma bio mladji (citaj dijete) nekad sam morao kriti da idem na tekmu jer mi nisu dali da idem. Da me sta ili ko pogodi u glavu. Gostovanja (osim Koseva) nisma smio ni spomenuti. :D
2. Vise interesovanja medija za nas fudbal. To bi dovelo i sponzore a sponzori pare a pare kvalitetnije igrace i tako bi imali vise vidjeti.
3. Opet sponzori. U BiH sponzora skoro pa nema. Ljudi inace nece da ulazu na reklame, hoce vecu zradu. Coca Cola je jedna od tri, ako ne i najveca svjetska firma. O tome bi mogli samo sanjati da 80-90% zarade ne daju na reklame!
4. ima jos puno toga...... :)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 dec 2010, 23:44

Treba nam par seika da nam dovedu superstarse i no sikiriki :D
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 20 dec 2010, 09:40

Treba uvest Go-Go plesacice nek uz stativu igraju ... stadioni bi bili prepuni :lol:
1947!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 20 dec 2010, 14:07

Ljumani_Banovici je napisao/la:Treba uvest Go-Go plesacice nek uz stativu igraju ... stadioni bi bili prepuni :lol:
Možda uvesti plesačice, nešto kao u američkom fudbalu i bejzbolu u SAD-u :D
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 dec 2010, 14:14

Samo se prica o tome kako su huligani rastjerali "prave navijace" sa stadiona pa pogledajte statistiku prije pojave toga i vidjet cete da je nas mentalitet takav kada imas rezultat imas i navijace kada nemas navijace poslije prvog poraza svi su razocarani , psuju nece vise na tekme i slicno ... :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 dec 2010, 12:02

Dirk je napisao/la:Samo se prica o tome kako su huligani rastjerali "prave navijace" sa stadiona pa pogledajte statistiku prije pojave toga i vidjet cete da je nas mentalitet takav kada imas rezultat imas i navijace kada nemas navijace poslije prvog poraza svi su razocarani , psuju nece vise na tekme i slicno ... :!:
evo primjer : Buducnost-Leotar 0:1 prvo poluvrijeme ... svi psuju, gadjaju trenera, igrače .. Rezultat na kraju 2:1 za Buducnost svi ih ljube od trenera do igraca .. pa ima li to ikakvog smisla :?
1947!

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 28 dec 2010, 17:28

vječno pitanje o kome mnogi ne žele pričati,msm prije svega na institucije i nadležne.
Rešenje svih riješenja je zapravo vratiti ljudima svijest o tome da je fizička kultura odnosno aktivnost važnije od svake tehničko tehnološke inovacije.

p.s. kandzija ništa ne bi pomogla,jer i Hitlera je majka tukla,pa je radio to što je radio. ;)

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 16:02

Riješenja je nekoliko ali po meni ključno je da se infrastruktura poboljša. Jednostavno ona je po meni kamen temeljac za akciju koja se pokušava propagirati,naravno da su finansije takve kakve su ali ko želi vrhunske rezultate a uz to i odredjene prihode mora na neki načini i prije toga stvoriti temelje! Do tada nažalost nećemo pričati o evro rezultatima i o poboljšanju kvaliteta lige. ;)
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 09 feb 2011, 17:52

Sve ove stavke koje si stavio u anketi zajedno su potrebne da bi se vratili gledaoci na tribine. Jos jedan problem je lose stanje u klubovima koji imaju ime i koji dolaze iz vecih sredina, a upravo su takvi klubovi unisteni posljeratnim kriminalnim ubacivanjem kojekakvih provincija u Premier ligu iza kojih stoje mocni ljudi. Ali takvi klubovi koliko god igracki i financijski bili dobri nazalost jos uvijek ubijaju posjete na nasim stadionima. Isti takav problem je i u Prvoj ligi FBiH gdje ja u Bihacu nazalost imam jedino priliku gledati neki GOSK iz Gabele, koji je za divno cudo i prvi na tabeli. :cry: Ista takva stvar se desava i u Mostaru gdje jedan velikan poput Veleza umire zbog nekih ekipa kao sto su Branitelj, jer grad mora raspodijeliti novac na bezbroj ekipa koje su nastale iz "nekih" razloga. Odmah poslije rata stanje je bilo dobro, a to mogu priznati Manijaci, Horde Zla koji su kad god su dosli npr. u moj Bihac vidjeli pun stadion, a sta ih je docekivalo zadnjih godina u Modrici, Posusju, Laktašima, decekao ih je jad i cemer.

Znam da mnogima nece biti drago jer sam direktno prozvao neke sredine, ali to je ziva istina i nazalost jos dugogodisnja realnost.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 21 feb 2011, 14:08

Eво & % ' " $,та "" " ?" Европа не зна за &!!!!

? & $, $ су у " ? ? " " у ?, $ " ", нове ? " $ са Острва. $ ' & $ / " & " ?, $ је $ & " $ ?.
Све ? & је ? ? на & са " ?, " $ у $ $ у $. На $ на Острву, ове сезоне ? је ? & " $, " то на " ".
$ & & на $ "
$ у " " $ " је у $ на " " Вест " ? " ?, " је % " ? 1:1.
$ " & се & за & ове сезоне " је $ " " на терену " на ".

$ су ? $ ' & ', $ је ? ? " $ $ за &. $ је са $ " са " " & $ & на $ ". " су ? ' " & ?, а ? тога су " $ " ".
$ савез ? " је $ " " $ ? & су ? у $. " " & $ ' $ је $ &, & су ? " ", " ? " у ? ".
" & $ " ", $ - " ? са $ " Астон ? " " ", ' " ? ' се $ $ " за тај ". " та $ ? $ је " ", " " " Black country derby.

" ? & на терену, " $ ? & су ? $ за % ", " $ % " $ $ ? &.
", ове сезоне, у " је ? ? & " $, & $ " ? " $ $. " је $ се $ на " ", " на ?, $ на ' $, % је $ ? ? у ?.
" на ? ? $ ? је пораст " $ на ". " се " то $ на " " ?, у $ ' то је све " ? " у " ?.
slika
slika
$ ? је заправо $ за & $ & на - "!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 feb 2011, 14:22

Kad klubovi shvate da su navijaci na prvom mjestu i njihova sigurnost!Kad klubovi budu obratili paznju na svoj marketing i kad budu u timove dolazili kvalitetni igraci a ne neke bukovine i hrastovine,spodobe po terenu narod nece da gleda,kad utakmice budu lijepe za oko,kad sudjenje dodje na visi nivo,kad sigurnost svih prisutnih na stadionu bude na visokom nivou,kada seljacine i maloumni ljudi prestanu dolaziti na stadione,kada korupciji i lopovluku neko stane u kraj,kada budemo imali normalnu drzavu i normalan fudbalski savez koji zeli da liga napreduje,kada klubovi budu gledali da imaju sto bolju strukturu kluba pocevsi od omladinskih pogona,dvorana novih terena za razvijanje mladih igraca i novih kompleksa za razvoj,kada policija bude normalna i dobije ovlastenje da slomi i razbije svakog ko napravi manji incident(pa makar to i petarda bila)kada prestane nacionalna mrznja,kada navijaci odluce da prestanu sa svojim maloumnim ponasanjem i nekakvih ratovanjem i povrijedjivanjem jedni drugih,oni sebe nazivaju navijacima obicni seljaci svci oni koji prave probleme,fasisticko/nacionalisticke ispade,tuce,razno majmunisanje itd....Ima toga na kamaru nemoze covjek nabrojati sve probleme koji postoje ovdje iskljucivo.......

Kako ce otac odvesti svoje dijete ili porodicu na neku utakmicu??Nikako ni za 1000 godina!Zasto?Zbog majmuna i poremecenih osoba koji idu po tim utakmica(cast izuzetcima)koji dodju na utakmicu da nekome oduzmu zivot,da mu glavu razbiju,da ga smjesti u invalidska kolica,da se siri mrznja sto nacionalna sto obicna ona koja zagovara daljne tuce po raznim stadionima i gradovima......

Nikad se ovo nece desiti da nas narod u svojoj zemlji dozivi da ode na utakmicu,znajuci da je potpuno siguran i da moze uzivati u utakmici kao i sav normalan svijet u neki drugim zemljama,da moze dijete odvesti na 100 utakmica i za 20 godina da njegovo dijete kaze,hvala tata sto si me vodio imam lijepe uspomene na to vrijeme!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 03 maj 2012, 23:50

treba Želju izbaciti iz lige,posjeta je slaba jer su utakmice 18+ pa mladji gledaoci ne smiju gledati slike seksualnog dijaloga
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 04 maj 2012, 01:18

Zeljo,Sarajevo,Sloboda,Velez,Celik,Siroki,Zrinjski,Borac,Olimpic,Zvijezda eto 10 klubova svako kolo derbi
Limvo Likce

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.