Muhamed Subašić
Re: Muhamed Subašić
Za ovog dosadnog što samo njegovi iz Želje valjaju mogu reći Muhamedu da njega i njemu slične ne sluša i da samo radi jer njegovo vrijeme dolazi.Malo jest i previše napuhano to oko njega ali činjenica je da se bez toga nemože,jer u protivnom neće se ni čut za tebe.Sretno momak i s vjerom u boga ti ćeš otići a.k.b.
I Fenerbahce i Galatasaray bi željeli vidjeti Subašića u svom dresu već u januarskom prelaznom roku, ali će vjerovatno žestoku konkurenciju imati u Glasgow Rangersu, Aston Villi, Hannoveru i Romi, koji također prate ovog talentovanog fudbalera.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ne razumijem sta je tu smjesno ?Željovac je napisao/la:I Fenerbahce i Galatasaray bi željeli vidjeti Subašića u svom dresu već u januarskom prelaznom roku, ali će vjerovatno žestoku konkurenciju imati u Glasgow Rangersu, Aston Villi, Hannoveru i Romi, koji također prate ovog talentovanog fudbalera.

Subasicev problem je sto slabo skace. Ima drugi igraca sto mogu skakati pa neka dva metra u vis. Imaju tu slike na jednom od foruma, neki majstor napravio sliku( profesionalno uradjena slika).
napokon da i mi pocnemo prodavati igrace ko nasi susjedi sa zapada...neke tako i treba, bitno je momka sto bolje prodati, i uz to kvaliteta sto ima, malo srece, i eto nam jos jednog pravog igraca, akobogda
a moje misljenje o njegovom kvalitetu? ma ko sam ja da pricam, ima pametnijih od mene, a ovo je poruka i onima koji podcjenjuju muhameda.

Volim te Bosno!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
xavi26 je napisao/la:napokon da i mi pocnemo prodavati igrace ko nasi susjedi sa zapada...neke tako i treba, bitno je momka sto bolje prodati, i uz to kvaliteta sto ima, malo srece, i eto nam jos jednog pravog igraca, akobogdaa moje misljenje o njegovom kvalitetu? ma ko sam ja da pricam, ima pametnijih od mene, a ovo je poruka i onima koji podcjenjuju muhameda.
ja nevidim da smo ikoga prodali bar ne jos uvijek

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nadam se da se ne vara,cuo sam da je veceras u prvih 11
Nadam se da ce odigrati kvalitetno i pokazati svoj talenat...morat cu ceveras gledati tekmu

Nadam se da ce odigrati kvalitetno i pokazati svoj talenat...morat cu ceveras gledati tekmu

''prodavati'' je nesvrseni glagol, sto znaci da ga jos nismo prodali, i to nije isto sto i ''prodati''...eto akd si vec pitao:)Ponos Torina je napisao/la:xavi26 je napisao/la:napokon da i mi pocnemo prodavati igrace ko nasi susjedi sa zapada...neke tako i treba, bitno je momka sto bolje prodati, i uz to kvaliteta sto ima, malo srece, i eto nam jos jednog pravog igraca, akobogdaa moje misljenje o njegovom kvalitetu? ma ko sam ja da pricam, ima pametnijih od mene, a ovo je poruka i onima koji podcjenjuju muhameda.
ja nevidim da smo ikoga prodali bar ne jos uvijek
Volim te Bosno!!!
Taj se preziva BešićjunioR je napisao/la:Nadam se da se ne vara,cuo sam da je veceras u prvih 11![]()

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ti željovac nemožeš ,a da ne pomeneš željinog igrača.NAAAprijed SUUUbaša!Neka crknu dušmani
Lijepo je sve ovo cuti ali hajmo bit bar malo realni. Kakav Fener, Hanover, Roma i Galata ....pa stvarno..... Ocito je da ko u ovo vjeruje ne poznaje ni nasu ligu ni igraca ni uopste fudbalsko trziste. Nijaz pravi medijsku pompu i euforiju sto bi u konacnici mozda moglo uvecati transfer ali ne u ligu petice. Trenutni domet ovog momka je Ceska, Poljska, Austrija, Belgija itd i transfer do maximalno 300.000 EUR. Ovo ne znaci da za dvije godine ne moze stici do lige petice ali sad odmah iz olimpika tesko, gotovo nemoguce. Da se razumijemo ja bih to volio i licno zelim ali realnost je realnost. Svako ko se imalo bavi fudbalom zna da nasi igraci i klubovi prakticno jedva sastavljaju kraj s krajem i da im je 150,000 EUR budget dovoljan skoro za pola godine. To je u fudbalskom svijetu sica ali kod nas je to za vecinu klubova ogromna lova i to svi koriste. Dok ne popravimo rating lige, i stabilizujemo klubove (da igraci imaju bar redovna primanja) krajnji domet transfera za igraca iz nase lige je 250-300 hiljada.
Čovječe ja sam Slobodaš.Ona mi je svetinja,ali mi nepada na pamet da samo druge ljagam a svoje kujem u zvijezde.Zaista ali zaista mi je drago prvo za Bekrića,pa DŽakmića.Evo sad Šehu i Subašića pa bilo ko ko se uspije probiti vani.To znači da vrijedi.Vrlo dobro mi je poznato da je najteže sa našim,počev od menadžera,trenera ,upravei Ko god izađe na kraj sa njima skidam mu kapu.Naši u Slobodi su toliko talenata upropastili da je danas Sloboda mogla da ima sve od stadiona pa do naj,naj uslova za igrače.Pogledaj samo gdje su naši prodati igrači nasilu-nema ih nigdje,abilo je djece koja nisu dobila šansu zbog njihovih zvijezda.Poznavajući slučaj malog Subašića skidam kapu Graciću kojeg bih volio upoznati lično i čestitati mu što jpravi čovjek.
To je već rečeno, šta me citiraš?! Aha, kod tebe ništa ionako nema smislaharishp je napisao/la:Kao i dusmani.Željovac je napisao/la:Neka crknu naivni

Usput rečeno, bio je i Bekić u Slobodi, što je za Dinamo potpisao. Momak odisao talentom i hvalio sam ga i kad je bio na klupi mlade reprezentacije. Jednostavno očito talentovan momak i zaslužio je daleko više medijske pažnje. Mrsko mi tražiti svoje stare postove. Isto tako je ovaj dečko smiješan lijevi bek za neke solidne inostrane klubove. Bio bi mu uspjeh da u HNL-u bude standardan.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pa to mogu samo igrači Željezničara...soko je napisao/la:Subasicev problem je sto slabo skace. Ima drugi igraca sto mogu skakati pa neka dva metra u vis. Imaju tu slike na jednom od foruma, neki majstor napravio sliku( profesionalno uradjena slika).
Kad bi Subašić kojim slučajem prešao u Želju preko noći bi postao klasa od igrača, i mogao bi skočiti preko 2 metra.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne bi, nema govora. Igra i Radovanović u Želji na toj poziciji. I mali Stanić. Daleko su od klase. Prvi uopšte, a drugi na lijevom beku. Da ne pominjem druge loše igrače Želje. Samo realno. Ja ipak najbolje poznajem igrački kadar prvaka, pa njih i hvalim kad neko iskoči. Ostale uglavnom ne znam.RiNo je napisao/la:Pa to mogu samo igrači Željezničara...soko je napisao/la:Subasicev problem je sto slabo skace. Ima drugi igraca sto mogu skakati pa neka dva metra u vis. Imaju tu slike na jednom od foruma, neki majstor napravio sliku( profesionalno uradjena slika).
Kad bi Subašić kojim slučajem prešao u Želju preko noći bi postao klasa od igrača, i mogao bi skočiti preko 2 metra.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Eh prijatelju i ti nasao budalu pitati sta joj je smijesno? Mozes zamisliti kako se kreveljio kada je pisao ova imena timova i stavljao smajlije...ljudi - moderatori - kurcetori, hocete li maci ovoga idiota sa tema o reprezentaciju koje sve odreda pretvori u nadmudrivanje o Zelji i njegovim igracima ili da mu ja sve na kamari pa da smisljam druge nickove...? Mislim stvarno...B0SANAC je napisao/la:Ne razumijem sta je tu smjesno ?Željovac je napisao/la:I Fenerbahce i Galatasaray bi željeli vidjeti Subašića u svom dresu već u januarskom prelaznom roku, ali će vjerovatno žestoku konkurenciju imati u Glasgow Rangersu, Aston Villi, Hannoveru i Romi, koji također prate ovog talentovanog fudbalera.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Muhamede, prijavljen si. Ako se za nazivanje nekog budalom i idiotom(i moderatore nekom izvedenicom od k...) nikako ne kažnjava, onda ću i ja da koristim te epitete, da vidimo dosljednost administracije.
I sabane lažljivi(dokazano), imena klubova nisam ja lupao, već pisac Škundrić. I nisam stavljao smajliJE
Ja prednost dajem Romi. Prvi su poslali ponudu. I nikako mi nije jasno šta Guardiola čeka. Nema pravu zamjenu za Abidala. Doduše, Subaša se vjerovatno ne bi zadovoljio manjom minutažom, ali to i jeste izazov. Može istisnuti Erica. Samo ako Gracić ne bude tražio više od 10 miliona eura. Treba biti malo objektivan, ipak se radi o domaćoj ligi, iz koje se igrači prodaju za mnogo manje. Čudi me da skauti Barce nisu upratili kako Subaši Balotelli nije mogao ništa. Pa onda i njegov trnoviti put kroz niže lige BiH. Momak je zaslužio da zaigra za Barcu ili Real. I još dobijamo lijevog beka za narednih 15 godina!!! HAJMO, SUBAŠA!!!
I sabane lažljivi(dokazano), imena klubova nisam ja lupao, već pisac Škundrić. I nisam stavljao smajliJE

Ja prednost dajem Romi. Prvi su poslali ponudu. I nikako mi nije jasno šta Guardiola čeka. Nema pravu zamjenu za Abidala. Doduše, Subaša se vjerovatno ne bi zadovoljio manjom minutažom, ali to i jeste izazov. Može istisnuti Erica. Samo ako Gracić ne bude tražio više od 10 miliona eura. Treba biti malo objektivan, ipak se radi o domaćoj ligi, iz koje se igrači prodaju za mnogo manje. Čudi me da skauti Barce nisu upratili kako Subaši Balotelli nije mogao ništa. Pa onda i njegov trnoviti put kroz niže lige BiH. Momak je zaslužio da zaigra za Barcu ili Real. I još dobijamo lijevog beka za narednih 15 godina!!! HAJMO, SUBAŠA!!!
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Momcino stavrno pretjerujes..koji ti je vrag za momkom vise..daj nam reci da ti nije trebu povalio mozda pa ovolike antipatije prema istom
jos si poceo zazirati u njegovu cast i blatiti sve ono sto je momak postenim radom stvorio..imas svoje misljenje,rekao si ga i fertik..sta imas tu baliti vise i kaljati momka ni kriva ni duzna..

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Realno, on pretjeruje u blacenju, no isto tako treba reci da se pretjeruje i u hvaljenju ovog igraca. U utakmici protiv Poljske i nisam bas vidio da se plaho pokazao na svojoj poziciji, dosta je grijesio, gubio lopte ili grijesio u pasovima, zabijao se u igrace... No, nije ni to mozda toliko relevantno jer su momci igrali prvi put skupa... Ne znam, ja bih volio da mali uspije, no sacekajmo malo.adoni je napisao/la:Momcino stavrno pretjerujes..koji ti je vrag za momkom vise..daj nam reci da ti nije trebu povalio mozda pa ovolike antipatije prema istom![]()
jos si poceo zazirati u njegovu cast i blatiti sve ono sto je momak postenim radom stvorio..imas svoje misljenje,rekao si ga i fertik..sta imas tu baliti vise i kaljati momka ni kriva ni duzna..
I objasni mi molim te, sta je on to trenutno postigao? Ako mene pitas, on je jos uvijek malo bolji igrac nase premijer lige, a znamo kakvo je dostignuce igrati u njoj. Za njega je npr. jedan Said Husejinovic napravio "karijeru", a isti truhne na klupi jednog Werdera... Subasic prvo mora da negdje da se proda, a ako se proda, onda i da svoj eventualni kvalitet dokaze.
Znaci, Zeljovac mozda pretjeruje u blacenju ovog igraca, no sta da radimo sada? ovo je forum sa demokratskim principima i on ima pravo da kaze da taj igrac, iako je nas, ne valja onoj stvarki. To je njegovo legitimno pravo i nije istovremeno vrijedjanje vec njegovo, iako mozda podcjenjivacko, misljenje. Isto tako je pravo drugih da misle da je on kadar igrati u jednom Dortmundu, te da je ne znam kakav talenat...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ovdje cim si osoba koja nema visoko misljenje o nekome od nasih igraca i to misljenje izneses,odmah si pacenik,mrzitelj svega Bosanskoga i usput se spomene da ti je taj igrac trebu **** pa sigurno ga zbog toga "pljujes". 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.