BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

seha
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la seha » 10 feb 2011, 20:36

Za_raju je napisao/la:Ljudi moji u napadu moraju striktno igrati Dzeko i Zeko nikakve druge kombinacije nemogu parirati ovoj.
Svaka cast Vedi ali brate kad je on prvotimac mi pusimo redovno tako da on moze sa Muslimom mozda i Avdicem (ako se odluci za nas) na klupu,brate nedavni sam gledao Zeku koji me je ostavio bez daha mi onakvog univerzalnog napadaca nismo nikad imali jer Zeko nije klasicni sidras Zeke ima i u vezi isto kao i u napadu a o njegovoj brzini i tehnici je nepotrebno ista reci...
Volim Vedu, al mislim da je bolja konbinacija Zeko - Dzeko... Zec stalno leta ima ga svagdje neda mira odbrani
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 11 feb 2011, 09:12

Ma ako ne pobijdimo ovu jadnu Rumuniju ne znam sta da radimo onda...Ja necu moci preko toga i morat cu se dobro napiti da ne dodjem sebi 3 dana jer necu moci prezaliti..Sve sem pobjede bit ce veliko veliko razocaranje...Zelim da im uzmemo 4 poena i vratimo im za one kvalifikacije kad su nas dobili oba puta..

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 11 feb 2011, 10:07

Kakvo branjenje, sta vam je ?
Ako se zatvorimo bit ce nam jos gore.

----------------------------------------------------------Hasagic------------------------------------------------------

Mujdza---------------------------Besic------------------------------------Spahic------------------------------Nadarevic

----------------------------------------------------------Rahimic----------------------------------------------------------------

-----Pjanic---------------------------------------------Misimovic----------------------------------------Lulic------------------

--------------------------------------------Dzeko----------------------Vedo------------------------------------------------------

Treba da se raspucamo, da ih pobjedimo, i da pokazemo da smo bolji.
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 feb 2011, 10:17

Care ako stavimo Nadarevica na ljevi bek, mozemo im odmah utakmicu poklonuti. Besic je premlad za stopera u nasoj reprezentaciji, uz to deficiti u skok igri bi nas unistili pri standardima, a Rumuni su tu izgleda posebno jaki ili sretni. Moze se igrati sa dva napadaca, ali i da igramo sa jednim spicem nista ne govori protiv toga, da se vezni igraci jako ukljucuju u napad. Kad se usporedi nasa sa rumunskom reprezentacijom, vidi se da smo od njih najaci u veznom i u napadu. Moramo igrati na posjed lopte, kako bi rasteretili nasu defenzivu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 feb 2011, 10:25

Ma Nadarevic nema mjesta u prvih 11,sta je vama tu trebaju neki novi klinci da ulete kao Besic.Nadarevic nikad nije ni bio za prvih 11 ali zbog nedostatka igraca na toj poziciji je igrao...Trudio se,Borio ali to je sve i ja sam mu zahvalan na tome ali stvarno nema mjesta za njega timu.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

GNN
Kontakt:

Post Postao/la GNN » 11 feb 2011, 10:28

Reportaza: [youtube][/youtube]

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 11 feb 2011, 13:27

Analiticar=Ahmo je napisao/la:Kakvo branjenje, sta vam je ?
Ako se zatvorimo bit ce nam jos gore.

----------------------------------------------------------Hasagic------------------------------------------------------

Mujdza---------------------------Besic------------------------------------Spahic------------------------------Nadarevic

----------------------------------------------------------Rahimic----------------------------------------------------------------

-----Pjanic---------------------------------------------Misimovic----------------------------------------Lulic------------------

--------------------------------------------Dzeko----------------------Vedo------------------------------------------------------

Treba da se raspucamo, da ih pobjedimo, i da pokazemo da smo bolji.
s ovom postavkom igre mozemo postic' 3,4 gola, uz primljenih 5,6...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 feb 2011, 13:51

------------------------Hasagic-----------------------------

Mujdza--------Nadarevic------Spahic----------Subasic

--------------Medunjanin-------------Rahimic------------

-----Pjanic------------Misimovic-------------Lulic-------

--------------------------Dzeko-----------------------------

nihco

Post Postao/la nihco » 11 feb 2011, 14:05

niposto misimovica stqavljati u prvih 11,pa covjek ne igra uopste!
Sent from my Commodore 64

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 feb 2011, 14:08

Treba Misketa uvoditi kad su ubacaji sa strane i korneri, a onda ga opet nekako vratiti na klupu, nesto kao u rukometu.. Lik je postao obicna klada za sve ostale aktivnosti osim nabrojanih..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 11 feb 2011, 14:13

Baja_Zvjerka je napisao/la:Treba Misketa uvoditi kad su ubacaji sa strane i korneri, a onda ga opet nekako vratiti na klupu, nesto kao u rukometu.. Lik je postao obicna klada za sve ostale aktivnosti osim nabrojanih..
Slažem se sa 83% onoga što si istakao. Naravno da svi moramo biti zahvalni čovjeku na zalaganju,na svemu uradjenom do sada kada je reprezentacija u pitanju,ali problem koji on vuče u Galatasarayu definitivno utiče na njegovu trezvenost ali prije svega na stabilnost. Jednostavno u ovom trenutku se mora staviti interes profesionalizma iznad interesa cijenjenja zaslužnog pojedinca.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 11 feb 2011, 16:34

Mujdza---------------------------Nadarevic------------------------------------Spahic------------------------------Subasic(Jahic)

-------------------------------------Rahimic--------------------Besic(Medunjanin)--------------------------------------------

--------------------------------------------------Dzeko----------------------------------------------------------------------------
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 11 feb 2011, 16:43

..................................................hasagic..........................................................................

mujzda..........................pandza...................spahic.........................................jahic

...............................rahimic...............................medunjanin................................

.............................................pjenic........................................................................

..............................................misimovic................................................................

...............................dzeko...................................ibisevic........................................

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 feb 2011, 16:55

Goalgetter je napisao/la:------------------------Hasagic-----------------------------

Mujdza--------Nadarevic------Spahic----------Subasic

--------------Medunjanin-------------Rahimic------------

-----Pjanic------------Misimovic-------------Lulic-------

--------------------------Dzeko-----------------------------
Ovako treba igrati.
Misimovic nije u dobroj formi al be znjega bi tek plakali.
Jedina druga solucija je da se Stila tu stavi al ni to ne znamo kako bi funkcionisalo.
Bicakcic i Coca se trebaju zvati u slijedecoj prijateljskoj sa Stilom kao playmakerom. Besic svaka prijateljska i protiv Luksemburga mora igrati def veznog kao i Suba lijevog beka a i Vranjes kao desni. Miske i Pjana trebaju vise igrati u svojim timovima.
Nadarevic je daleko bolji od Mravca. A Pandza je sve bolji i bolji tako da njega ne treba otpisati.

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 11 feb 2011, 16:55

Ja sam u anketi glasao za dvije pobjede u predstojecim susretima protiv Rumuna. Igra repke se poboljsala, kombinacije se bolje i postoje, sto me jako raduje, dupli pas se uveo takode, i sto me najvise raduje je igra brzim tempom. Kada se sjetim utakmice protiv Turaka u Turskoj, izgledalo mi je kao da nas Turci preletise. No, prekljuce je to jako dobro izgledalo sto se brzine igre tice.
Za formaciju bih predlozio sistem, 4-2-3-1. Mislim da se protiv Francuske vidjelo da BiH nema kapacitet da igra sa jednim zadnjim veznim, zato bih ja igrao barem sa dva. Iza 4 igraca moraju stojati. Ovako bih to po mom misljenju trebalo izgledati, recept jaka odbrana, brza sredina i napad. Kratko i jasno.

na golu za narednih 450 godina:
---------------Hasagic----------------
-Mujdza-Nadarevic-Spahic-Jahic-
------Medunjanin-Rahimic----------
--Zec---------Pjanic-------Salihovic-
---------------Dzeko-------------------

Za prvu utakmicu protiv Rumuna neznam ko bih bio pravo rjesenje na poziciji Salihovica, tako da je ova formacija za drugi susret, i za sve ostale susrete poslije Rumuna.

nihco

Post Postao/la nihco » 11 feb 2011, 18:02

no comment je napisao/la:Ja sam u anketi glasao za dvije pobjede u predstojecim susretima protiv Rumuna. Igra repke se poboljsala, kombinacije se bolje i postoje, sto me jako raduje, dupli pas se uveo takode, i sto me najvise raduje je igra brzim tempom. Kada se sjetim utakmice protiv Turaka u Turskoj, izgledalo mi je kao da nas Turci preletise. No, prekljuce je to jako dobro izgledalo sto se brzine igre tice.
Za formaciju bih predlozio sistem, 4-2-3-1. Mislim da se protiv Francuske vidjelo da BiH nema kapacitet da igra sa jednim zadnjim veznim, zato bih ja igrao barem sa dva. Iza 4 igraca moraju stojati. Ovako bih to po mom misljenju trebalo izgledati, recept jaka odbrana, brza sredina i napad. Kratko i jasno.

na golu za narednih 450 godina:
---------------Hasagic----------------
-Mujdza-Nadarevic-Spahic-Jahic-
------Medunjanin-Rahimic----------
--Zec---------Pjanic-------Salihovic-
---------------Dzeko-------------------

Za prvu utakmicu protiv Rumuna neznam ko bih bio pravo rjesenje na poziciji Salihovica, tako da je ova formacija za drugi susret, i za sve ostale susrete poslije Rumuna.
pa to je otprilike to,ja sam misljenja da jahica treba prekomandovatina stopera i tu drzati do kraja,a na lijevi bek staviti,npr,cocalica ali je istina da js , dosada,na lijevom beku jahic bio najsigurniji. do povratka salihovica, medunjanin bi bio najbolje rjesenje u paru s rahimicem i lulic na desno krilo ...... i meni se cini da prvi put igramo bez stihije i nabijanja lopti.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 11 feb 2011, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 11 feb 2011, 18:02

Sehic

Mujdza ...................Spahic.............Kerla..............Radovanovic

Cocalic..............Dialiby

Bekric.................Stilic...................Pishca (el Pischa)
Dzeko
Zadnja izmjena: Saban, dana/u 11 feb 2011, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 feb 2011, 18:03

Nema teorije da kući igramo sa jednim napadačem. Sve osim pobjede je neuspjeh.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 11 feb 2011, 18:04

Ti Sabane pravi saban :lol:
1921-2011

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 11 feb 2011, 18:06

Saban je napisao/la:Sehic

Mujdza ...................Spahic.............Kerla..............Radovanovic

Cocalic..............Dialiby

Bekric.................Stilic...................Pishca (el Pischa)
Dzeko
:lol: :lol: :lol: To " šabane"
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.