Ode bod u Šije.

GoRaN je napisao/la:Vareš 1:1 Napredak
Ode bod u Šije.
cim se ne pobjedi odmah indijanci,ili su sudije krive...Sto indijanci ljudi sami sebi gol dali...kelner je napisao/la:Indijanci iz Sehera-Vis 2:2
Zato sto neznaju igrat,a ne smiju izgubiti...Pogotovo protiv nas!samojuve je napisao/la:cim se ne pobjedi odmah indijanci,ili su sudije krive...Sto indijanci ljudi sami sebi gol dali...kelner je napisao/la:Indijanci iz Sehera-Vis 2:2
![]()
![]()
![]()
pa i ne trebaju vam vise svejedno imate jos jedno kolo..kelner je napisao/la:Zato sto neznaju igrat,a ne smiju izgubiti...Pogotovo protiv nas!samojuve je napisao/la:cim se ne pobjedi odmah indijanci,ili su sudije krive...Sto indijanci ljudi sami sebi gol dali...kelner je napisao/la:Indijanci iz Sehera-Vis 2:2
![]()
![]()
![]()
3 igraca moraju pauzirati najmanje po mjesec dana zbog tih Indijanaca.
Kad se utakmica proda majstore,nece ti niko izudarat igraca kao sto je bio slucaj u Sijama sa Horozovicem,kojeg su publika i domaci trener dobro namlatili...NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi
Ponosiš se time? Smiješno ti? E bolesnik jedan!kelner je napisao/la:Kad se utakmica proda majstore,nece ti niko izudarat igraca kao sto je bio slucaj u Sijama sa Horozovicem,kojeg su publika i domaci trener dobro namlatili...NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi
Kao prvo ta 3 boda su nam trebala jer nismo jednom nogom u drugoj ligi, a kao drugo, utakmica nije prodana. U Utakmici Pobjede i Rudara bilo je 1 : 0 do 89min, a kad su čuli za rezultat u Šijama desio se preokret, zna se zašto. Razlog što nismo jednom nogom u drugoj ligi leži u činjenici da sljedeće polusezone tri utakmice igramo u Zenici, gdje će se svim silama ići da nas pobijede, i tim mogućim porazima gubimo prvo mjesto obzirom da Rudar si štima ulazak u višlji rang. Da li će tako biti ostaje da se vidi, ali to su činjenice!NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi
eh vi bolesnici iz Zavidovica,nema vecih glumaca nego vas,pa onog Horoza treba namlatiti u svlacionici prije pocetka utakmice..A cuj prodali utakmicu nigdje veze kad opet necete uci ulazi RUDAR JASNOOOOOkrivajaš je napisao/la:Ponosiš se time? Smiješno ti? E bolesnik jedan!kelner je napisao/la:Kad se utakmica proda majstore,nece ti niko izudarat igraca kao sto je bio slucaj u Sijama sa Horozovicem,kojeg su publika i domaci trener dobro namlatili...NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi
Šta ti ba pričaš? Kakav preokret? Mi smo čuli za vaš rezultat tek posle utakmice, niko nije znao koji je dole rezultat... I gubili smo do 80 minute. Bzzz ovde širiš dezinformacije, kad nemaš pojma... Mi smo celu *ebenu utakmicu napadali, ali nismo imali sreće, lopta nije htela u gol...krivajaš je napisao/la:Kao prvo ta 3 boda su nam trebala jer nismo jednom nogom u drugoj ligi, a kao drugo, utakmica nije prodana. U Utakmici Pobjede i Rudara bilo je 1 : 0 do 89min, a kad su čuli za rezultat u Šijama desio se preokret, zna se zašto. Razlog što nismo jednom nogom u drugoj ligi leži u činjenici da sljedeće polusezone tri utakmice igramo u Zenici, gdje će se svim silama ići da nas pobijede, i tim mogućim porazima gubimo prvo mjesto obzirom da Rudar si štima ulazak u višlji rang. Da li će tako biti ostaje da se vidi, ali to su činjenice!NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.