RK Derventa

CEVAPI
Kontakt:

Re: RK Derventa

Post Postao/la CEVAPI » 24 feb 2012, 11:08

BROJ1 je napisao/la:Vogosca i Prijedor su vec ispali...Vogosca ima 5 bodova i 9 pobjeda iz 11 utakmica ih tesko ostavlja u ligi...cevapi, Pijetlovic je ok igrac, bio i reprezentativac, iskusan...al sta ce vam onaj Kuzman bek iz Bilece em mu valja placat stan, hranu...skup brate igrac za onakvu mrcinu, ljui si ruku kad dadne go, nidje veze ...Pijetlovic je makar komsija...ko i nama Dobojlije...i ja bi volio da Leotar bude trceci putnik., al trener im je Cio Savcic, imaju nesto i love pa ce biti neizvjesno..Pozdrav vama dvojici...Krivajas pozdravi Crlju i Svrcu...od Ahme
Ma s tim pojačanjima se kod nas pogađa pravo :lol: :lol: kao da se trude da dovedu gore.... Al vidjet ćemo šta će biti! S obzirom na sve oko kluba i na situaciju koja je daleko od poželjne,mislim da nam je mrka kapa.... Pozdrav za vas dvojicu! Sretno!!

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 29 feb 2012, 22:45

lOSA IGRA PROTIV zRINJSKOG, NI SJENA EKIPE IZ JESENJEG DIJELA, SRECA pa imamo zalihu tako da opstanak nebi trebao doci u pitanje...Zrinski solidna mlada ekipica, nista posebno a treci u ligi i to je dokaz jacine lige....Golman im imao 18 odbrana nasi 6, pokupili sto si im nasi ponudili, veliki broj tehnickih gresaka, lose vodjenje s klupe...do 40 minute je bio egal, onda totalni pad...al ajd...fina atmosfera u dvorani 600 ljudi, gosti ispraceni aplauzom...Idemo dalje

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 01 mar 2012, 11:15

BROJ1 je napisao/la:lOSA IGRA PROTIV zRINJSKOG, NI SJENA EKIPE IZ JESENJEG DIJELA, SRECA pa imamo zalihu tako da opstanak nebi trebao doci u pitanje...Zrinski solidna mlada ekipica, nista posebno a treci u ligi i to je dokaz jacine lige....Golman im imao 18 odbrana nasi 6, pokupili sto si im nasi ponudili, veliki broj tehnickih gresaka, lose vodjenje s klupe...do 40 minute je bio egal, onda totalni pad...al ajd...fina atmosfera u dvorani 600 ljudi, gosti ispraceni aplauzom...Idemo dalje

Vidim igra se posteno kod vas ;) Svaka cast na pustanju.Kvalitet Znjiskog nije takav da bi vas mogao dobiti tako lako dobiti u Derventi.Izgleda da bas mora bit i jedan hrvatski klub medju prve tri ekipe.
Nema vise :P

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 01 mar 2012, 11:36

flash je napisao/la:
BROJ1 je napisao/la:lOSA IGRA PROTIV zRINJSKOG, NI SJENA EKIPE IZ JESENJEG DIJELA, SRECA pa imamo zalihu tako da opstanak nebi trebao doci u pitanje...Zrinski solidna mlada ekipica, nista posebno a treci u ligi i to je dokaz jacine lige....Golman im imao 18 odbrana nasi 6, pokupili sto si im nasi ponudili, veliki broj tehnickih gresaka, lose vodjenje s klupe...do 40 minute je bio egal, onda totalni pad...al ajd...fina atmosfera u dvorani 600 ljudi, gosti ispraceni aplauzom...Idemo dalje

Vidim igra se posteno kod vas ;) Svaka cast na pustanju.Kvalitet Znjiskog nije takav da bi vas mogao dobiti tako lako dobiti u Derventi.Izgleda da bas mora bit i jedan hrvatski klub medju prve tri ekipe.
Žalosno je da će ekipa kao što je Zrinjski igrati play off(pored ekipa Čelik,Goražde ,Gradača-dvije od ove tri ekipe neće igrati play off), ali ko je bliže vatri njome se i ogrije...(čitaj komesar lige)!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 01 mar 2012, 12:02

@lifebook

Ma i Celik,Gorazde i Gradacac su kvalitetniji timovi od Zrinjskog za 30%.Ali evo vidimo u drugom dijelu jedini oni dobijaju utakmice bez neizvjesnoti.Toliko o postenoj ligi i sportskim motivima ljudi iz saveza.Haj u SEHA ligi "Bosnjacki","Srpski" i "Hrvatski" klubovi ali sad i u ovoj Premier opet isto i to kao realno?Ma daj!
Nema vise :P

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 01 mar 2012, 13:39

Momci igraju fino, disciplinovano..Gradacac je sa svojim zvjezdicama dozivio brodolom u Derventi...jadno jhe da su u svim tim nabrojanim ekipama glavne zvijezdice i vecina igraca sa strane...Zrinjski ima mladu ekipu....a mi igramo vec trecu utakmicu lose, protiv Prijedora nikakve ekipe, kuci samo bod, u maglaju takodje bod, prijatno me iznenadilo sad nista igra kao protiv prijedora, samo sto je Zrinjski puno kvalitetniji od Prijedora pa su to iskoristili...e sad ko kome steli nemam pojma, sudili su Vejsilovic-Besirevic i sasvim korektno odradili svoj posao uz uobicajene greske al bez namjere da se nekom pomogne....nigdje ovdje nema ekipe u ligi tako da je svejedno ciji je,,sve je ovo smuckaj i prolij...tu je to negdje u 5 deka ...generalno jako nekvalitetno...

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 01 mar 2012, 15:23

BROJ1 je napisao/la:Momci igraju fino, disciplinovano..Gradacac je sa svojim zvjezdicama dozivio brodolom u Derventi...jadno jhe da su u svim tim nabrojanim ekipama glavne zvijezdice i vecina igraca sa strane...Zrinjski ima mladu ekipu....a mi igramo vec trecu utakmicu lose, protiv Prijedora nikakve ekipe, kuci samo bod, u maglaju takodje bod, prijatno me iznenadilo sad nista igra kao protiv prijedora, samo sto je Zrinjski puno kvalitetniji od Prijedora pa su to iskoristili...e sad ko kome steli nemam pojma, sudili su Vejsilovic-Besirevic i sasvim korektno odradili svoj posao uz uobicajene greske al bez namjere da se nekom pomogne....nigdje ovdje nema ekipe u ligi tako da je svejedno ciji je,,sve je ovo smuckaj i prolij...tu je to negdje u 5 deka ...generalno jako nekvalitetno...
I ti sad naosnovu jedne utakmicezaključuješ da je Gradačac loša ekipa...potrefilo Vam se care...niz spletnih okolnosti,Gradačac vas potcijenio jer vas je bio dobio u kupu 5-6-7 razlike,pa kontali opet lako ćemo,a i vi što ste šutnuli to je i ušlo...imate priliku za dokaz "jačine" i da doakažete da ste stvarno razbili Gradačac u Gradačcu...ali ja neću jadikovati niti kritikovati...ti kao misliš da je Zrinjski jača ekipa od Gradačca,Čelika i Goražda e onda ti nemaš pojmao rukometu ,i samo da znaš d ati je ta utakmica što si je gledao(Derventa-Zrinjski) davno ,davno dogovorena...žao mi tih 800 ljudi što su gledali...pozzzz

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 01 mar 2012, 17:53

Dje bi ja ba imao pojma, samo 20 godina aktivnog bavljenja rukometom...Pa ko je kriv Gorazdu sto nikog na strani nedobi, Gradccu, Celiku....Sloga je najbolja i njihovo prvo mjesto ili jedno od prva 3 mjesta su van svake sumnje...ovo ostalo talasika...pa Gorazde glat izgubi u Trebunju, prije toga u Gradaccu i kako takva ekipa misli medju 3, po cemu su toliko bolji? Po tome sto trenere mijenjaju ko na vrpci? Celik promijenio milion igraca i nevidim tu neku extra kvalitetu, Sabanovic i Sahinovic su pola ekipe, prvi se povrijedi drugi ode...Gradacac solidan al nigdje ba ekipe da kazes evo ovo je ekipa, ovo su ili ovaj je igracina...sve luk i voda...Kvalitet Zrinjskog je sto 60 minuta igraju isto, bez zvijezda i zvjezdica u ekipi i tu se pozna rukopis Zorana Dokica, derventska skola rukometa, a kod nas Dobojlija Zoran Petricevic, covjek bio sudija, pa delegat i u svom vrlom trenerskom stazu vodio Tesanj...presmijesan lik...al ajd koliko para toliko muzike i ostat cemo u ligi, a sta i kako dalje...ima uprava zta vrijeme stanke u prvenstvu...Svoje frustracije, poraze i ostalo nemojte pripisivat Derventi...

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 01 mar 2012, 18:05

BROJ1 je napisao/la:Dje bi ja ba imao pojma, samo 20 godina aktivnog bavljenja rukometom...Pa ko je kriv Gorazdu sto nikog na strani nedobi, Gradccu, Celiku....Sloga je najbolja i njihovo prvo mjesto ili jedno od prva 3 mjesta su van svake sumnje...ovo ostalo talasika...pa Gorazde glat izgubi u Trebunju, prije toga u Gradaccu i kako takva ekipa misli medju 3, po cemu su toliko bolji? Po tome sto trenere mijenjaju ko na vrpci? Celik promijenio milion igraca i nevidim tu neku extra kvalitetu, Sabanovic i Sahinovic su pola ekipe, prvi se povrijedi drugi ode...Gradacac solidan al nigdje ba ekipe da kazes evo ovo je ekipa, ovo su ili ovaj je igracina...sve luk i voda...Kvalitet Zrinjskog je sto 60 minuta igraju isto, bez zvijezda i zvjezdica u ekipi i tu se pozna rukopis Zorana Dokica, derventska skola rukometa, a kod nas Dobojlija Zoran Petricevic, covjek bio sudija, pa delegat i u svom vrlom trenerskom stazu vodio Tesanj...presmijesan lik...al ajd koliko para toliko muzike i ostat cemo u ligi, a sta i kako dalje...ima uprava zta vrijeme stanke u prvenstvu...Svoje frustracije, poraze i ostalo nemojte pripisivat Derventi...
Ma bolan kod nas jel nam neki rezultat ne odgovara, odmah je riječ o štimanju, pa takvi što prozivaju nemaju kako drugačije liječiti frustracije. Zrinjski nije slučajno na tabeli dobro plasiran, i zašto bi čudilo pobjeda u Derventi, mada su eto nas u Mostaru uz pomoć sudija 1 razlike dobili. Sinoć je kod nas malo nedostajalo da nas Prijedor pobijedi, jer su momci igrali, dobro, borbeno i da nama nije bilo Purića koji je dao 16 golova, kapitulirali bi ali zasluženo. I da smo kojim slučajem izgubili odmah bi se iz Vogošće bunili da smo pustili, iz Maglaja i ostalih konkurenata za opstanak, tako da svima gore i Zeničanima, i Goraždanima i ostalima priča ne pije vode. Ne kažem, desi se da se naštima, ljudi kupe utakmicu, kupe sudije(najčešća pojava), ali ne može se tako i na taj način 30 bodova osvojiti...
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 01 mar 2012, 19:11

krivajaš je napisao/la:
BROJ1 je napisao/la:Dje bi ja ba imao pojma, samo 20 godina aktivnog bavljenja rukometom...Pa ko je kriv Gorazdu sto nikog na strani nedobi, Gradccu, Celiku....Sloga je najbolja i njihovo prvo mjesto ili jedno od prva 3 mjesta su van svake sumnje...ovo ostalo talasika...pa Gorazde glat izgubi u Trebunju, prije toga u Gradaccu i kako takva ekipa misli medju 3, po cemu su toliko bolji? Po tome sto trenere mijenjaju ko na vrpci? Celik promijenio milion igraca i nevidim tu neku extra kvalitetu, Sabanovic i Sahinovic su pola ekipe, prvi se povrijedi drugi ode...Gradacac solidan al nigdje ba ekipe da kazes evo ovo je ekipa, ovo su ili ovaj je igracina...sve luk i voda...Kvalitet Zrinjskog je sto 60 minuta igraju isto, bez zvijezda i zvjezdica u ekipi i tu se pozna rukopis Zorana Dokica, derventska skola rukometa, a kod nas Dobojlija Zoran Petricevic, covjek bio sudija, pa delegat i u svom vrlom trenerskom stazu vodio Tesanj...presmijesan lik...al ajd koliko para toliko muzike i ostat cemo u ligi, a sta i kako dalje...ima uprava zta vrijeme stanke u prvenstvu...Svoje frustracije, poraze i ostalo nemojte pripisivat Derventi...
Ma bolan kod nas jel nam neki rezultat ne odgovara, odmah je riječ o štimanju, pa takvi što prozivaju nemaju kako drugačije liječiti frustracije. Zrinjski nije slučajno na tabeli dobro plasiran, i zašto bi čudilo pobjeda u Derventi, mada su eto nas u Mostaru uz pomoć sudija 1 razlike dobili. Sinoć je kod nas malo nedostajalo da nas Prijedor pobijedi, jer su momci igrali, dobro, borbeno i da nama nije bilo Purića koji je dao 16 golova, kapitulirali bi ali zasluženo. I da smo kojim slučajem izgubili odmah bi se iz Vogošće bunili da smo pustili, iz Maglaja i ostalih konkurenata za opstanak, tako da svima gore i Zeničanima, i Goraždanima i ostalima priča ne pije vode. Ne kažem, desi se da se naštima, ljudi kupe utakmicu, kupe sudije(najčešća pojava), ali ne može se tako i na taj način 30 bodova osvojiti...
Ma ne osporavam ja uopšte tih 30 bodova,ja govorim za ovu prošlu utakmicu.
I na kraju krajeva,ko to po vama zaslužuje da uđe među prve tri ekipe???Pa slabija će biti liga 6(i ne zanimljivija) nego ova trenutna koja se igra.A doduše ima još devet kola do kraja,ali mislim da je Zrinjski sa ovom pobjedom siguran a naravno i sloga.

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 01 mar 2012, 20:02

Onaj ko osvoji najvise bodova...a ko ce to biti ...vidjet cemo...Previse dobro znam sta je rukomet da ne bi primjetio da je nastimana utakmica...tako da uzroke eventualnog plasmana ili neplasmana u ligu 6 nemojte traziti u losoj formi i losim igrama Dervente ove polusezone, 26 kola 78 bodova u igri..Da sam primjetio i najmanju sumnju da je utakmica nastimana nikad vise ne bi otisao pogledati tekmu...ja nisam ni aktivni igrac ni clan uprave vec samo bivsi igrac koji voli svoj klub i nikad ne bi krocio u dvoranu, kamoli pisao na temu R.K Derventa...Vidim raspored, Zrinjski ima i gostovanja i domacih teskih utakmica, dokazite da ste bolji pa nece biti medju prva 3...

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 01 mar 2012, 20:43

BROJ1 je napisao/la:Onaj ko osvoji najvise bodova...a ko ce to biti ...vidjet cemo...Previse dobro znam sta je rukomet da ne bi primjetio da je nastimana utakmica...tako da uzroke eventualnog plasmana ili neplasmana u ligu 6 nemojte traziti u losoj formi i losim igrama Dervente ove polusezone, 26 kola 78 bodova u igri..Da sam primjetio i najmanju sumnju da je utakmica nastimana nikad vise ne bi otisao pogledati tekmu...ja nisam ni aktivni igrac ni clan uprave vec samo bivsi igrac koji voli svoj klub i nikad ne bi krocio u dvoranu, kamoli pisao na temu R.K Derventa...Vidim raspored, Zrinjski ima i gostovanja i domacih teskih utakmica, dokazite da ste bolji pa nece biti medju prva 3...
Ma nek se sekiraju ovi u klubu što ga vode,iskreno govoreći,RK Gradačac su svi otpisali,jer je sebi zapečatio sudbinu sa Derventom i Gračanicom, i mislim da će teško doći do tog trećeg mjesta,ali baš i ja gledam raspored,pa goražde ima najbolji raspored,doduše ako Gradačac sada u subotu dobije u Visokom,e onda se ne zna ko će osvojiti to treće mjesto.Bit će gusto do kraja...vjeruj mi ,a i ova Vogošća me jako brine,mogla bi mnogima pomrsiti račune,a mislim da je ČElik prvi na tapeti...

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 01 mar 2012, 21:15

lifebook je napisao/la:
BROJ1 je napisao/la:Onaj ko osvoji najvise bodova...a ko ce to biti ...vidjet cemo...Previse dobro znam sta je rukomet da ne bi primjetio da je nastimana utakmica...tako da uzroke eventualnog plasmana ili neplasmana u ligu 6 nemojte traziti u losoj formi i losim igrama Dervente ove polusezone, 26 kola 78 bodova u igri..Da sam primjetio i najmanju sumnju da je utakmica nastimana nikad vise ne bi otisao pogledati tekmu...ja nisam ni aktivni igrac ni clan uprave vec samo bivsi igrac koji voli svoj klub i nikad ne bi krocio u dvoranu, kamoli pisao na temu R.K Derventa...Vidim raspored, Zrinjski ima i gostovanja i domacih teskih utakmica, dokazite da ste bolji pa nece biti medju prva 3...
Ma nek se sekiraju ovi u klubu što ga vode,iskreno govoreći,RK Gradačac su svi otpisali,jer je sebi zapečatio sudbinu sa Derventom i Gračanicom, i mislim da će teško doći do tog trećeg mjesta,ali baš i ja gledam raspored,pa goražde ima najbolji raspored,doduše ako Gradačac sada u subotu dobije u Visokom,e onda se ne zna ko će osvojiti to treće mjesto.Bit će gusto do kraja...vjeruj mi ,a i ova Vogošća me jako brine,mogla bi mnogima pomrsiti račune,a mislim da je ČElik prvi na tapeti...
Ja nikada Rk Gradačac neću otpisati iz bilo čega, naročito nakon ostanka u ligi prije dvije godine, kada su nakon prve polusezone bili u gorem položaju nego Vogošća danas ;)
A što se tiče borbe za treće mjesto, ja sam siguran u pobjedu Gradačca u Visokom, jer ona ekipa Visokog nne može nikoga pobjediti na pošten način, ali samo iz razloga što su ove godine definitivno najlošiji,osim ako ona djeca ne polude nekako(u pozitivnom smislu mislim) pa zaigraju ko "veliki",ali mislim da porazom se dovode u nezgodnu situaciju i možda u borbu za opstanak. Također, Zrinjski pada u Zavidovićima u srijedu, u to budite sigurni, naročito zbog dešavanja iz Mostara prošle polusezone. A po meni, trenutno, najbolje ekipe su Sloga,Vogošća(jest da se bori za opstanak), Gradačac, Goražde pa Čelik. Čelik 100 % gubi u Vogošći, jedino ako Šahinović, poznajući njegove ljudske osobine ne podbaci baš u toj utakmici! ;)

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 02 mar 2012, 08:57

krivajaš je napisao/la:
lifebook je napisao/la:
Ja nikada Rk Gradačac neću otpisati iz bilo čega, naročito nakon ostanka u ligi prije dvije godine, kada su nakon prve polusezone bili u gorem položaju nego Vogošća danas ;)
A što se tiče borbe za treće mjesto, ja sam siguran u pobjedu Gradačca u Visokom, jer ona ekipa Visokog nne može nikoga pobjediti na pošten način, ali samo iz razloga što su ove godine definitivno najlošiji,osim ako ona djeca ne polude nekako(u pozitivnom smislu mislim) pa zaigraju ko "veliki",ali mislim da porazom se dovode u nezgodnu situaciju i možda u borbu za opstanak. Također, Zrinjski pada u Zavidovićima u srijedu, u to budite sigurni, naročito zbog dešavanja iz Mostara prošle polusezone. A po meni, trenutno, najbolje ekipe su Sloga,Vogošća(jest da se bori za opstanak), Gradačac, Goražde pa Čelik. Čelik 100 % gubi u Vogošći, jedino ako Šahinović, poznajući njegove ljudske osobine ne podbaci baš u toj utakmici! ;)
Potpuno se slažem s tobom.

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 02 mar 2012, 09:11

Ma sve ste vi u pravu (pogotovo Krivajaš koji kaže da je Vogošća uz Slogu najbolje ekipa lige)! Bio sam u Doboju na toj tekmi i Slogi su sudije fino navukle sedmerac sa istekom vremena! U najmanju ruku Vogošća zalužila bod! Moj Maglaj katastrofa protiv Dervente (čestitke BROJ 1 na zasluženom bodu)... Imati 21:15 i završiti 26:26 kod kuće :oops: :oops: Crna rupa od 12 minuta bez gola i to i bi... A što se tiče poštenja :lol: :lol: Samo da znate da će Maglaj "zasluženo" pobijediti u Gradačcu! Toliko i sretno svima! P.S Krivajaš mislim da vas moramo pobijediti,a i komšije smo,dat ćete vi to nama,ako mi nemognemo ;) ! Živili!!!!!

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 02 mar 2012, 20:27

CEVAPI je napisao/la:Ma sve ste vi u pravu (pogotovo Krivajaš koji kaže da je Vogošća uz Slogu najbolje ekipa lige)! Bio sam u Doboju na toj tekmi i Slogi su sudije fino navukle sedmerac sa istekom vremena! U najmanju ruku Vogošća zalužila bod! Moj Maglaj katastrofa protiv Dervente (čestitke BROJ 1 na zasluženom bodu)... Imati 21:15 i završiti 26:26 kod kuće :oops: :oops: Crna rupa od 12 minuta bez gola i to i bi... A što se tiče poštenja :lol: :lol: Samo da znate da će Maglaj "zasluženo" pobijediti u Gradačcu! Toliko i sretno svima! P.S Krivajaš mislim da vas moramo pobijediti,a i komšije smo,dat ćete vi to nama,ako mi nemognemo ;) ! Živili!!!!!
Jest da imam želju da vas dobijemo dole kod vas, ne znam zašto valjda radi našeg komšijskog rivaliteta :D , ali volio bih i mislim da će te nas uzeti i da naši neće toliko zapinjati, obzirom da nam ambicije nisu visoke ali su i igrači nezadovoljni zbog slabih primanja a i nismo neka ekipa, vidjet ćeš i sam(stvarno je čudo kako ostajemo u ligi sa ovakvom ekipom svake godine), a još uz to dobri odnosi se trebaju zadržati između naša dva kluba. Tako da bih više volio da vas onda uzmemo sljedeće godine u borbi za 4-5 mjesto ;) Uglavnom dole sam sutra, pa se vidimo ;) Sve najbolje!

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 03 mar 2012, 21:15

Poraz u Goraždu 28-22, poluvrijeme 15-12

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 07 mar 2012, 22:32

Poraz u Gračanoci 28-26

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 10 mar 2012, 21:25

Pobjeda 32-24, od samog pocetka Derventa u vodstvu, fer i korektna utakmica koju umalo nije pokvario imcident na kraju utakmice...iskreno odjednom sam vidio guzvu, napalili se klinci koliko sam cuo, pa su stariji smirili, steta da ostane i najmanja mrlja na fer i korektnu utakmicu...Najveci aplauz na predstavljanju ekipa dobio tehniko Krivaje Ljubisa Crljic-Crlja...ostavio neizbrisiv trag u ovom gradu...

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 17 mar 2012, 22:11

Ocekivan poraz u Doboju 32-24, poluvrijeme 17-11...Idemo dalje, u srijedu u 19 u goste dolazi Čelik

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.