Stara dobra vremena

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Prosjek godina forumasa

1. 13 - 16
50
7%
2. 17 - 20
211
30%
3. 21 - 24
226
33%
4. 25- 29
125
18%
5. +30
82
12%

Ukupno glasova: 694

Soni
Kontakt:

Re: Prosjek godina forumasa ?

Post Postao/la Soni » 28 avg 2012, 00:50

Donnie Darko je napisao/la:al kad se sjetim kad su se tek digimoni pojavili kod nas, pa dragonball z, pa hajp i euforija samo zbog huge retarda. :lol:
Je l' istina ili samo urbana legenda da je mali nazvao da igra Hugu i igrao one avione. pa nakon sto je ispao Mario mu kaze sine kupis plave, a izbjegavas crvene, na sta ce mali njemu:"Mario je.bo te B., TV mi crnobijeli" :lol: :lol: :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 avg 2012, 00:51

Donnie Darko je napisao/la:al kad se sjetim kad su se tek digimoni pojavili kod nas, pa dragonball z, pa hajp i euforija samo zbog huge retarda. :lol:
Digimoni su vrhunski crtani ali brate Pokemone nemoze nista skinit sa trona, kad je to doslo te slicice,te zvake, te albumi, nisi se moga okrenit a da ne vidis nesto o njima :lol:

[youtube][/youtube]

:lol: ovu pjesmu sam zna napamet :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 28 avg 2012, 00:53

Soni je napisao/la:
Je l' istina ili samo urbana legenda da je mali nazvao da igra Hugu i igrao one avione. pa nakon sto je ispao Mario mu kaze sine kupis plave, a izbjegavas crvene, na sta ce mali njemu:"Mario je.bo te B., TV mi crnobijeli" :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Istina je, ja sam kao mali gledao tog Hugu i dobro se sjećam baš te scene. Meni došlo da se smijem, a ne smijem, mama stoji na vratima kuhinje s kuhačom u ruci, pravila večeru. :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 avg 2012, 00:53

Soni je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I ja sam jednom igrao Huge, sjecam se samo da sam plako ko pizda kad sam ispo :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 avg 2012, 00:54

Soni je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pozdravljam mamu, babu, sestru, hugu, hugolinu i male hugiće, učiteljicu, tetku, tetka, amidžu, mamu, babu... :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2012, 00:54

Sheyi je napisao/la:Ovaj zna i ucesnike, mora da ti je taj Nadir neke famelije. :D
Ma nije, ali sjećam se da je frajer cijelu sezonu sve emisije pobjedio 8-) , nije bilo pitanja ni oblasti da nije znao 8-)

Šta Hugo, saberu navijače, a nagrade niko nikad nije dobio, jedan drug je dobio fudbal, drugi biciklo, normalno nikad nagrade nisu stigle :lol: :lol:

Ja Pokemone gledo na RTL-u njemačkom, nekad tamo 97-e, a kod nas došli ej hej :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 28 avg 2012, 00:56

Promjenite naziv teme u nesto drugo , s ovim trenutnim nazivom nema veze :D .

On topic : Meni je nesto najbolji crtani bio Yu-Gi-Oh . I dan , danas imam onih slika , kao i od pokemona , digimona itd. :D .

@soni brate , drago je i meni pricati o starim vremenima , samo nek' se promjeni naziv teme da mozemo normalno nastaviti :P .
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 28 avg 2012, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 28 avg 2012, 00:56

Al' kad kaze da cujemo malo navijace, kad ovaj kuci nije nikog okupio samo njega cujes kako vristi u slusalicu, tacno mi ga zao bude :mrgreen:

@maestro
neka malo da se prisjetimo
Ale Del Piero aleee

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 avg 2012, 00:58

Maestro^^ je napisao/la:Promjenite naziv teme u nesto drugo , s ovim trenutnim nazivom nema veze :D .

On topic : Meni je nesto najbolji crtani bio Yu-Gi-Oh . I dan , danas imam onih slika , kao i od pokemona , digimona itd. :D .
meni jarani kupovali originale :lol: a ja u kineskoj prodavnici za marku kupim čitav špil :lol: :lol: al' vrijedilo je, prije par godina iš'o s jednim od ovih s originalima i zaradio lik 100 KM na tim sličicama :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 avg 2012, 00:59

A kako se zvao onaj show sa lutkarom onim? Mislim da je Mario i tu bio. Sjecam se kad sam gledao to svako jutro kad sam bio drugi ili treci razred.

A pokemone sam zaboravio, svakako najbolji crtani uz prve digimone. Neki dan skinuo prvih par sezona, al nevjerovatno koju nostalgiju probudi muzika u pocetnoj spici.. :mrgreen: Furale se pokemon slicice, igracke, sjecam se da sam plako tri dana kad sam izgubio slicicu pikaćua. :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2012, 01:00

Tema tačno ima veze sa nazivom, prisjećamo se prošlih godina :lol: :lol:

Darko

Lutkokaz se zvao, Mario i ona cura glumili
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 28 avg 2012, 01:00

Donnie Darko je napisao/la:A kako se zvao onaj show sa lutkarom onim? Mislim da je Mario i tu bio. Sjecam se kad sam gledao to svako jutro kad sam bio drugi ili treci razred.

A pokemone sam zaboravio, svakako najbolji crtani uz prve digimone. Neki dan skinuo prvih par sezona, al nevjerovatno koju nostalgiju probudi muzika u pocetnoj spici.. :mrgreen: Furale se pokemon slicice, igracke, sjecam se da sam plako tri dana kad sam izgubio slicicu pikaćua. :mrgreen:
Lutkokaz.
Najgluplja emisija na ovim prostorima prije pojave turskih serija, probudis se u 10 da gledas crtane, on mi pusti lutkokaz, uzeo bi onu kasiku i sam sebe izb'o
Ale Del Piero aleee

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 28 avg 2012, 01:01

anonimni je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Promjenite naziv teme u nesto drugo , s ovim trenutnim nazivom nema veze :D .

meni jarani kupovali originale :lol: a ja u kineskoj prodavnici za marku kupim čitav špil :lol: :lol: al' vrijedilo je, prije par godina iš'o s jednim od ovih s originalima i zaradio lik 100 KM na tim sličicama :D
I ja sam tako radio :lol: , pa kad pocnes igrati duel , pa oni jarani sto slabije znaju o kartama , pa ti dodas neke dodatne moci kartama :lol: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 avg 2012, 01:02

anonimni je napisao/la:

Ja sam dva kartona slicica imao, jedan zamjenio za telefon a drugi prodao za pandzuku ;) Da sam tad imao danasnji mindset, ladno sam picke mogo dobit.

Al svoj dek i dan danas imam. Cak i poigram nekad sa rodjakom :)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 avg 2012, 01:02

To su bili crtani, a ne ovi danas.
Danas je djeci idol onaj BEN 10.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 28 avg 2012, 01:04

Joj kad se sjetim :)
[youtube][/youtube]
YNWA!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 avg 2012, 01:04

Maestro^^ je napisao/la:
anonimni je napisao/la:

I ja sam tako radio :lol: , pa kad pocnes igrati duel , pa oni jarani sto slabije znaju o kartama , pa ti dodas neke dodatne moci toj karti :lol: .
ja sam bio jedan od tih :mrgreen: pa one karte s neograničenim napadom i odbranom, pa ona što spaja 3 u 1 :lol: :lol: a ja uvijek gubio :lol:

sad se sjetih i onih sličica za Ligu prvaka :lol: šta sam se ja para nadav'o na to :D
Donnie Darko je napisao/la: Ja sam dva kartona slicica imao, jedan zamjenio za telefon a drugi prodao za pandzuku ;) Da sam tad imao danasnji mindset, ladno sam picke mogo dobit.

Al svoj dek i dan danas imam. Cak i poigram nekad sa rodjakom :)
:lol: :lol: dobro si proš'o :D ja sam ove svoje fuševe izgubio Bog zna gdje :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 28 avg 2012, 01:04

[youtube][/youtube]

Sjećate li se ovoga? :mrgreen:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 28 avg 2012, 01:05

@Donnie , i ja ovako ponekad s rodjakom poigram . Imam i na pc-u igricu Yu-Gi-Oh , kada se boris protiv Kaibe :D .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2012, 01:06

legenda reala je napisao/la:Tema tačno ima veze sa nazivom, prisjećamo se prošlih godina :lol: :lol:

Darko

Lutkokaz se zvao, Mario i ona cura glumili
I glumio je Žan Marolt pokojni ako se ne varam :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 3 gosta.