Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ja sam cuo da su "svedjani" vec poceli da rezervisu karte.FliX je napisao/la:Stadion u Rigi prima 9500 gledalaca, evo neki video snimci stadiona..
[youtube][/youtube]
Ocekujem invaziju nasih narocito ovih u Svedskoj radi geografskog polozaja, ali i na ostale ne sumnjam...
Zbog malog kapaciteta njihovog stadiona mislim da bi se to lako moglo pretvorit u "domacinski".
Cak i kad bi prebacili brojku od 1000 navijaca mislim da bi ih nadglasali na tribinama
Od tih nabrojanih niko neće biti na spisku za Latviju, možda za august...Elegant je napisao/la:Pape najvljuje velike pripreme za ovaj mec s obzriom da ce mnogima uveliko prevestvo biti zavrseno. Ja se samo nadam da ce nas do tada pojacati Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead H. i mozda jos neki novi, ako uspiju sredit papire.
Za ove nabrojane, se treba maksimalno koncentrisati u sredjivanju papira, niko od njih za sad ne treba da bude na spisku za utakmice kvalifikacija, ali treba se rjesiti papirologija, pa da se neko od njih proba protiv Omana...emir_ je napisao/la:Od tih nabrojanih niko neće biti na spisku za Latviju, možda za august...Elegant je napisao/la:Pape najvljuje velike pripreme za ovaj mec s obzriom da ce mnogima uveliko prevestvo biti zavrseno. Ja se samo nadam da ce nas do tada pojacati Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead H. i mozda jos neki novi, ako uspiju sredit papire.
Seaf H jos uvijek nije za A repke,Vranjes,Panzda,Bicakcic, Kolasinac i Besic su dosta kvalitetniji od njega.Momak nema ni sekunde za 1 tim Arsenala,tako da je on meni barem trenutno vise za mlade repke.Ako vec moramo nekoga pozvati ko nema ni sekunde odigrane u 1 timu onda bi to bio mali Atajic,Jer nam treba treci napadac pod hitno.Mada bi ja licno prije dao sansu Muslimovicu ili Djuricu.Elegant je napisao/la:Pape najvljuje velike pripreme za ovaj mec s obzriom da ce mnogima uveliko prevestvo biti zavrseno. Ja se samo nadam da ce nas do tada pojacati Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead H. i mozda jos neki novi, ako uspiju sredit papire.
Kakva turksa zastava?? Ne kontamknabs je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Bio sam na tekmi BiH - Grcka. Iako nije proteklo onako kako sam ja zelio, pred samu utakmicu se nesto desilo a to sad nije bitno. Da vas djaba ne zamaram s tim, to sto je meni bitno nije ostalima...
Sjajna igra nase repke, takticki fantasticno odradjena utakmica. Grcka je nase tekem prilmila samo 1 gol a protiv nas 3, sto znaci da smo sjajno odigrali. Pjanic jest falio ali uspjeli smo da nadoknadim neigranje Pjanica.
Sljedeca protiv Latvije, ako budemo ovako igrali a tu budu jos Pjanic i Salihovic ne bi treali imati problema.
Kad odete u Brazil, igraci, pozdravite mi Dinha. Ja nemogu ici, skupo.
ona turska zastava ?
Prenesi im da smo ih osvetili za Grckusedra je napisao/la:Na onom index hr se prepucava neki nas protiv kockastih cija je repka bolja,vako nako itd...![]()
Nas malo pretjerava a oni poludili kazu da bi nas mogli dobiti ko od sale i da su u stanju nakantati Portugal.
Ma onaj Saro..sedra je napisao/la:Na onom index hr se prepucava neki nas protiv kockastih cija je repka bolja,vako nako itd...![]()
Nas malo pretjerava a oni poludili kazu da bi nas mogli dobiti ko od sale i da su u stanju nakantati Portugal.
Mogli smo sa grckom u zenicisamson je napisao/la:S kim ce igrati ako su kvalifikacije po svijetu? Pitanje ko je jos bio slobodan i gdje bi se to igralo ..
Pda, u 100 kermi. Povratna, ko sa frendovima na Fifi ...vrebac86 je napisao/la:Mogli smo sa grckom u zenici![]()
harishp je napisao/la:Pjanic je haman jos gori.Cartman je napisao/la:Kao da gledam da ce Lulic kad-tad dobti jos jedan zuti, i to vjerovatno za prigovor. Stalno melje.
La piaza skola
Samo gledam Grke,da smo mi laprdali k'o oni u zenici,nebi nas petoro ostalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.