Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Sakuragi
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Sakuragi » 25 mar 2013, 13:15

ma dobro nije bog zna sta ta turska zastava.. zamisli da su im postavili zastavu njemacke ili evropske unije :mrgreen: :mrgreen:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 25 mar 2013, 13:18

Treba donjeti zastavu Malte. Kod njih pola drzave igra u repki, neka ko navijat'.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 25 mar 2013, 13:44

Stadion u Rigi prima 9500 gledalaca, evo neki video snimci stadiona..

[youtube][/youtube]

Ocekujem invaziju nasih narocito ovih u Svedskoj radi geografskog polozaja, ali i na ostale ne sumnjam...

slika

Zbog malog kapaciteta njihovog stadiona mislim da bi se to lako moglo pretvorit u "domacinski".
Cak i kad bi prebacili brojku od 1000 navijaca mislim da bi ih nadglasali na tribinama ;)

TrumaTrums
Kontakt:

Post Postao/la TrumaTrums » 25 mar 2013, 17:28

Jel ko bio vec u fanshopu u sarajevu ? Imal oni bjeli duxera ?:D k

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 mar 2013, 17:43

Ma ovo ce biti identicno gostovanje kao i Estoncima u proslim kvalifikacija, uz Marijanov komentar a nece me uopste iznenaditi ako se i istim rezultatom zavrsi kao u toj utakmici.

Nama ce najveci problem biti gostovanje Slovacima, koliko god oni bili losi u ovom trenutku, no ako nas sreca pogleda i ako Grci nekim slucajem kiksaju u Litvaniji tad mogu reci da smo 95% u Brazilu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 25 mar 2013, 18:22

FliX je napisao/la:Stadion u Rigi prima 9500 gledalaca, evo neki video snimci stadiona..

[youtube][/youtube]

Ocekujem invaziju nasih narocito ovih u Svedskoj radi geografskog polozaja, ali i na ostale ne sumnjam...

slika

Zbog malog kapaciteta njihovog stadiona mislim da bi se to lako moglo pretvorit u "domacinski".
Cak i kad bi prebacili brojku od 1000 navijaca mislim da bi ih nadglasali na tribinama ;)
Ja sam cuo da su "svedjani" vec poceli da rezervisu karte. :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 mar 2013, 18:32

Pape najvljuje velike pripreme za ovaj mec s obzriom da ce mnogima uveliko prevestvo biti zavrseno. Ja se samo nadam da ce nas do tada pojacati Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead H. i mozda jos neki novi, ako uspiju sredit papire.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

emir_

Post Postao/la emir_ » 25 mar 2013, 18:36

Elegant je napisao/la:Pape najvljuje velike pripreme za ovaj mec s obzriom da ce mnogima uveliko prevestvo biti zavrseno. Ja se samo nadam da ce nas do tada pojacati Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead H. i mozda jos neki novi, ako uspiju sredit papire.
Od tih nabrojanih niko neće biti na spisku za Latviju, možda za august...
4-IN-A-ROW

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 mar 2013, 18:39

Ako se pomaknu sa mjesta mozda i hoce ali eto najkasnije za Slovacku i Litvaniju.

Sve je do igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 25 mar 2013, 18:40

emir_ je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Pape najvljuje velike pripreme za ovaj mec s obzriom da ce mnogima uveliko prevestvo biti zavrseno. Ja se samo nadam da ce nas do tada pojacati Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead H. i mozda jos neki novi, ako uspiju sredit papire.
Od tih nabrojanih niko neće biti na spisku za Latviju, možda za august...
Za ove nabrojane, se treba maksimalno koncentrisati u sredjivanju papira, niko od njih za sad ne treba da bude na spisku za utakmice kvalifikacija, ali treba se rjesiti papirologija, pa da se neko od njih proba protiv Omana...
Pravda za Papeta!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 mar 2013, 18:41

Seaf H jos uvijek nije za A repke,Vranjes,Panzda,Bicakcic, Kolasinac i Besic su dosta kvalitetniji od njega.Momak nema ni sekunde za 1 tim Arsenala,tako da je on meni barem trenutno vise za mlade repke.Ako vec moramo nekoga pozvati ko nema ni sekunde odigrane u 1 timu onda bi to bio mali Atajic,Jer nam treba treci napadac pod hitno.Mada bi ja licno prije dao sansu Muslimovicu ili Djuricu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 25 mar 2013, 18:58

Na onom index hr se prepucava neki nas protiv kockastih cija je repka bolja,vako nako itd... :D
Nas malo pretjerava a oni poludili kazu da bi nas mogli dobiti ko od sale i da su u stanju nakantati Portugal. :roll:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 mar 2013, 19:27

knabs je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Bio sam na tekmi BiH - Grcka. Iako nije proteklo onako kako sam ja zelio, pred samu utakmicu se nesto desilo a to sad nije bitno. Da vas djaba ne zamaram s tim, to sto je meni bitno nije ostalima...

Sjajna igra nase repke, takticki fantasticno odradjena utakmica. Grcka je nase tekem prilmila samo 1 gol a protiv nas 3, sto znaci da smo sjajno odigrali. Pjanic jest falio ali uspjeli smo da nadoknadim neigranje Pjanica.
Sljedeca protiv Latvije, ako budemo ovako igrali a tu budu jos Pjanic i Salihovic ne bi treali imati problema.

Kad odete u Brazil, igraci, pozdravite mi Dinha. Ja nemogu ici, skupo. :mrgreen:

ona turska zastava ? :D
Kakva turksa zastava?? Ne kontam :lol: :lol: :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 25 mar 2013, 19:29

sedra je napisao/la:Na onom index hr se prepucava neki nas protiv kockastih cija je repka bolja,vako nako itd... :D
Nas malo pretjerava a oni poludili kazu da bi nas mogli dobiti ko od sale i da su u stanju nakantati Portugal. :roll:
Prenesi im da smo ih osvetili za Grcku ;)

Inace sto se tice ovih igraca najvise bi volio da Kolasinac zaigra.. vidim hljeb u njemu :lol: (valjda nece zavrsit kao Besic)

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 25 mar 2013, 20:28

sedra je napisao/la:Na onom index hr se prepucava neki nas protiv kockastih cija je repka bolja,vako nako itd... :D
Ma onaj Saro..
Sigurno da malo preuvelicava, ali on vise njih trola tamo, a Hrvati pucaju od bijesa :mrgreen:
sorry za offtopic

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 25 mar 2013, 21:42

Ehh da hoće do utakmice sa Latvijom završiti onaj trening kamp u Zenici pa da naši reprezentativci tih najavljenih 15 dana treniraju i pripremaju se u super uslovima što su i zaslužili. To bi bila super stvar za sve! :)

p.s. ok hajd da ovdje pitam...... neka mi neko rekne što nismo iskoristili ovaj termin sad u utorak i odigrali s nekim prijateljsku utakmicu? Znam da su igrači imali zafrkanu utakmicu s Grčkom, umor, zaslužili odmor itd... ali opet kontam mogao je Safet izvesti B postavu da proba neke nove stvari, igrače itd..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 25 mar 2013, 21:51

S kim ce igrati ako su kvalifikacije po svijetu? Pitanje ko je jos bio slobodan i gdje bi se to igralo ..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 mar 2013, 21:57

samson je napisao/la:S kim ce igrati ako su kvalifikacije po svijetu? Pitanje ko je jos bio slobodan i gdje bi se to igralo ..
Mogli smo sa grckom u zenici :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 25 mar 2013, 22:00

vrebac86 je napisao/la:Mogli smo sa grckom u zenici :lol: :lol:
Pda, u 100 kermi. Povratna, ko sa frendovima na Fifi ...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 mar 2013, 22:02

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Kao da gledam da ce Lulic kad-tad dobti jos jedan zuti, i to vjerovatno za prigovor. Stalno melje.
Pjanic je haman jos gori.
La piaza skola :lol:
Samo gledam Grke,da smo mi laprdali k'o oni u zenici,nebi nas petoro ostalo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: definitivno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.