BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 27 okt 2009, 15:59

Ultra Schalke je napisao/la:Evo nasih naljucih rivala, pozdravljam :mrgreen:

Pozdrav Schalke-ovac...makar mi Schalke bio jedan od najmrzih timova lijepo je vidjeti da neko sa ovih prostora voli Schalke 04... :D

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 28 okt 2009, 20:24

POZDRAV ZA SVE NAVIJACE BORUSIJE DORTMUND 8-)
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 okt 2009, 16:41

Veceras veoma vazna utakmica za BVB na Signal Iduna park-u...poslije ispadanja u kupu pobjeda veceras protiv Herte je neophodna za vracanje relativno dobre atmosfere...Hertha je trenutno zadnja na tabeli ali remi sa Wolfsburgom u zadnjem kolu je mozda najava boljih rezultata:

Borussia Dortmund: Weidenfeller - Owomoyela, Subotic, Hummels, Dede - Bender, Sahin - Kuba, Zidan, Valdez - Barrios.

Hertha BSC: Drobny - Stein, Friedrich, von Bergen, Pejcinovic - Ebert, Lustenberger, Dardai, Raffael - Kacar - Ramos.

EDIT:

1-0 Nuri Sahin
2-0 L.Barrios

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 nov 2009, 22:51

Pehovima za Kehl-a nikad kraja...mora na novu operaciju i nema ga do februara...-jos kad se uzme u obzir da je i Hajnal van terena do januara onda ne treba ocekivati nesto posebno dobre rezultate...Tinga je takodje bio povrijedjen ali sad se vratio pa trebalo bi da on popuni sredinu terena...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 nov 2009, 17:58

U BVB-u su u dilemi koga dovesti na zimu.Da li dovesti Andres D'Alessandro koji je vječiti talenat i igrač koji nikad nije pokazao sav potencijal kojim raspolaže ili Guiliana jednog od najvećih talenata u Brazilu i člana U-20 reprezentacije.Obojica igraju za Internacional.Cijena za obojicu je preko 5 mil eura.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 nov 2009, 19:05

FRANK RIBERY je napisao/la:U BVB-u su u dilemi koga dovesti na zimu.Da li dovesti Andres D'Alessandro koji je vječiti talenat i igrač koji nikad nije pokazao sav potencijal kojim raspolaže ili Guiliana jednog od najvećih talenata u Brazilu i člana U-20 reprezentacije.Obojica igraju za Internacional.Cijena za obojicu je preko 5 mil eura.

Vidio sam ovo za D Alessandra...on je ekstra igrac ali pitanje je u kakvoj je sad formi a ne znam kakav je ovaj Guilian

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 nov 2009, 19:23

adnan24 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:U BVB-u su u dilemi koga dovesti na zimu.Da li dovesti Andres D'Alessandro koji je vječiti talenat i igrač koji nikad nije pokazao sav potencijal kojim raspolaže ili Guiliana jednog od najvećih talenata u Brazilu i člana U-20 reprezentacije.Obojica igraju za Internacional.Cijena za obojicu je preko 5 mil eura.

Vidio sam ovo za D Alessandra...on je ekstra igrac ali pitanje je u kakvoj je sad formi a ne znam kakav je ovaj Guilian
Ja sam ga gledao desetak puta.Zaista igrač koji sve imao što i Kaka.Jedan pravim play sa sjanim zadnjim pasom.Klasična desetka.Puno bolja opcija za budućnost od Argentinca.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 nov 2009, 23:06

FRANK RIBERY je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:

Ja sam ga gledao desetak puta.Zaista igrač koji sve imao što i Kaka.Jedan pravim play sa sjanim zadnjim pasom.Klasična desetka.Puno bolja opcija za budućnost od Argentinca.

Ne znam jel uopšte moguće da se Borussia dvoumi između ove dvojice igrača.D`Alessandro je nikad dokazani veliki talenat,Argentinci su mnogo očekivali od njega.Jedno vrijeme je igrao i za Wolfsburg i naravno nije se pokazao.A ovaj Giulian je sigurno mnogo bolja investicija nego Argentinac.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 nov 2009, 23:12

alan_kardec je napisao/la: Ne znam jel uopšte moguće da se Borussia dvoumi između ove dvojice igrača.D`Alessandro je nikad dokazani veliki talenat,Argentinci su mnogo očekivali od njega.Jedno vrijeme je igrao i za Wolfsburg i naravno nije se pokazao.A ovaj Giulian je sigurno mnogo bolja investicija nego Argentinac.

A dobro...nije ni ovaj Giulian dokazan igrac jest da je sigurno perspektivniji...uostalom-i svaki euro ce biti vazan tako da i mala razlika u cijeni bi mogla odluciti...ja bih bio zadovoljan da bilo ko od njih dodje

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 07 nov 2009, 19:14

Jeste li spremni za poraz :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 nov 2009, 19:31

Greenfingers je napisao/la:Jeste li spremni za poraz :mrgreen:

Radujem se ovom mecu...uvijek su zanimljive utakmice ova 2 tima...prosle godine je bilo 3-3 a sad posto je vama ovaj mec mnogo vazniji ocekujem opustenu igru i pobjedu od 1-3 kao sto sam vec i napisao na vasoj temi :D ...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 nov 2009, 11:59

supersonik je napisao/la:Blizi se tekma, blizi seeeeeeee...
Blizi se poraz,bliziiiiiii :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 nov 2009, 19:26

Morao je Barrios pogoditi...Werder Bremen-Borussia Dortmund 1-1...nastavljamo u pozitivnom ritmu :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 nov 2009, 19:34

Valdes je imao odlicnu sansu za pobjedu. 100% sansa koja se nije smjela ne iskoristiti. Vjerujem da ste zadovoljni sa bodom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 08 nov 2009, 20:17

Šta Neven promaši, i padoh radi njih na kladionici , radi nesposobnosti pojedinaca. Kako ih nije stid promašivati onoliko šansi. X2 golovi i ja padnem....smiješno.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 nov 2009, 20:18

Pastuh je napisao/la:Šta Neven promaši, i padoh radi njih na kladionici , radi nesposobnosti pojedinaca. Kako ih nije stid promašivati onoliko šansi. X2 golovi i ja padnem....smiješno.
yeba te Neven na kladari :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 nov 2009, 20:39

omerbavarac je napisao/la:Valdes je imao odlicnu sansu za pobjedu. 100% sansa koja se nije smjela ne iskoristiti. Vjerujem da ste zadovoljni sa bodom.

Moramo biti zadovoljni jer ipak je to Werder i jos gostovanje iako prema prikazanom-zasluzili smo pobjedu a ponisten je cist gol Barrios-u!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 nov 2009, 14:24

Opet lose vijesti za BvB...teska povreda Dede-a koji ce pauzirati do kraja prvog dijela Bundeslige...u pitanju je povreda koljena...tako se on pridruzio Hajnal-u i Kehl-u na listi igraca koji nece igrati u ovom dijelu sezone...jos su povrijedjeni i Tinga,Bender,Ziegler

pirotehničar
Kontakt:

Post Postao/la pirotehničar » 12 nov 2009, 23:40

Jedna od najzgodnijih navijacica Borusije :D
slika

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 nov 2009, 23:47

slika

slika

slika

slika
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.