pokušao sam biti sarkastičan ali mi očigledno nije uspijelo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
samo_lijevo je napisao/la:
I na kraju igrac Furtha priznao sudiji da je gol postigao rukom.Prvo je sudija priznao gol,ali igrac Furtha je prisao sudiji i rekao da je gol postigao rukom.
auuu bice okrsaja izmedju tebe i paleta.coloniac je napisao/la:Evo i ovdje da se javim, cisto da vas sve pozdravim i da kazem da cemo se druziti.Mislim da Kelnu nije mjesto gdje je sada, ali eto ga iskreno nenadano izdvojili smo se na vrhu nista previse al prednost je prednost kakva god bila.Nadam se da ce ovako zavrsiti do kraja FC prvi, pa iza bi iskreno volio FCK i ne znam mozda Karlsruhe
peta liga,amin.dusseldorf je napisao/la:Ima li ko objasnjenje za cotbus.fakat jos vjerujem da se mogu izvuci mada su duboko zaglibili.stiperman i sanogo su pakleni igraci ali neide nesto.bolji su garant od ahlena, armenije ali tabela pokazuje suprotno
Jedino ako imas nesto licno.ovako su mi drazi od frankfurta, aue, ahlena pa i sandha...armenija je meni licno najmrza od doba ervina skele i fatmira vate a i bilefeld kao grad mi je fujsamo_lijevo je napisao/la:peta liga,amin.dusseldorf je napisao/la:Ima li ko objasnjenje za cotbus.fakat jos vjerujem da se mogu izvuci mada su duboko zaglibili.stiperman i sanogo su pakleni igraci ali neide nesto.bolji su garant od ahlena, armenije ali tabela pokazuje suprotno
zbog ovoga.dusseldorf je napisao/la:Jedino ako imas nesto licno.ovako su mi drazi od frankfurta, aue, ahlena pa i sandha...armenija je meni licno najmrza od doba ervina skele i fatmira vate a i bilefeld kao grad mi je fujsamo_lijevo je napisao/la:peta liga,amin.dusseldorf je napisao/la:Ima li ko objasnjenje za cotbus.fakat jos vjerujem da se mogu izvuci mada su duboko zaglibili.stiperman i sanogo su pakleni igraci ali neide nesto.bolji su garant od ahlena, armenije ali tabela pokazuje suprotno
Evo procitao sam, pofatao sam par stranica nazadsamo_lijevo je napisao/la:auuu bice okrsaja izmedju tebe i paleta.coloniac je napisao/la:Evo i ovdje da se javim, cisto da vas sve pozdravim i da kazem da cemo se druziti.Mislim da Kelnu nije mjesto gdje je sada, ali eto ga iskreno nenadano izdvojili smo se na vrhu nista previse al prednost je prednost kakva god bila.Nadam se da ce ovako zavrsiti do kraja FC prvi, pa iza bi iskreno volio FCK i ne znam mozda Karlsruhe
Ako ti nije frka de je postavi ovdje da vidim , pa da se dogovorimoNeutral je napisao/la:Otkad imam majicu Koln-a koju nisam nikad obukao. Bio sam u tom gradu, prelijep je, navijači euforični, šteta pa tako veliki grad ima svog predstavnika tek u drugoj ligi. Sjećam se stariji, ljepših vremena sa Polster-om u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.