2. Bundesliga - Cvajta

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Koji klubovi će ostvariti ulazak u viši rang?

1) Schalke
20
26%
2) Werder
20
26%
3) St. Pauli
11
14%
4) Darmstadt
8
11%
5) Nürnberg
5
7%
6) HSV
12
16%

Ukupno glasova: 76

Pale_Companion
Kontakt:

Re: 2. Bundesliga - Cvajta

Post Postao/la Pale_Companion » 09 dec 2013, 10:37

@sonik

pokušao sam biti sarkastičan ali mi očigledno nije uspijelo :mrgreen: ... Poštujem ja Fortunu ...
Agieren statt reagieren

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 dec 2013, 15:26

nediraj mu Fortunu i Esprit Arenu :D

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 dec 2013, 18:23

samo_lijevo je napisao/la:
I na kraju igrac Furtha priznao sudiji da je gol postigao rukom.Prvo je sudija priznao gol,ali igrac Furtha je prisao sudiji i rekao da je gol postigao rukom.

[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 dec 2013, 19:13

Respekt kralju!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 dec 2013, 10:09

Kakve je samo oscilacije u igri imala Fortuna, nevjerovatno. Imaju ekipu koja je sigurno među tri najbolje u drugoj Bundesligi ali opet se rezultatski pate. Moraće mnogo toga popraviti u svojoj igri da bi završili makar na tom trećem mjestu koji vodi u dodatne utakmice.

Koln je loše krenuo u sezonu ali vremenom su došli na svoje i mislim da su uz Furth i Kaiserslautern favoriti za Bundesligu.

Ima tu još dobrih ekipa ali stanje na tabeli se može brzlo promijeniti recimo za pet pobjeda u nizu (tri domaće utakmice i dva gostovanja), tako da je sve otvoreno.

Dresden se izvukao nakon očajnog starta, a pomalo sam razočaran sa igrama Bochuma i Paderborna.

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 21 dec 2013, 18:10

Evo i ovdje da se javim, cisto da vas sve pozdravim i da kazem da cemo se druziti.Mislim da Kelnu nije mjesto gdje je sada, ali eto ga iskreno nenadano izdvojili smo se na vrhu nista previse al prednost je prednost kakva god bila.Nadam se da ce ovako zavrsiti do kraja FC prvi, pa iza bi iskreno volio FCK i ne znam mozda Karlsruhe

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 dec 2013, 22:55

coloniac je napisao/la:Evo i ovdje da se javim, cisto da vas sve pozdravim i da kazem da cemo se druziti.Mislim da Kelnu nije mjesto gdje je sada, ali eto ga iskreno nenadano izdvojili smo se na vrhu nista previse al prednost je prednost kakva god bila.Nadam se da ce ovako zavrsiti do kraja FC prvi, pa iza bi iskreno volio FCK i ne znam mozda Karlsruhe
auuu bice okrsaja izmedju tebe i paleta. :D
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 21 dec 2013, 23:00

Sutra idem na ovaj nrw derby.citav grad je izljepljen plakatima:fussball kampf

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 21 dec 2013, 23:09

Ima li ko objasnjenje za cotbus.fakat jos vjerujem da se mogu izvuci mada su duboko zaglibili.stiperman i sanogo su pakleni igraci ali neide nesto.bolji su garant od ahlena, armenije ali tabela pokazuje suprotno

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 dec 2013, 23:19

dusseldorf je napisao/la:Ima li ko objasnjenje za cotbus.fakat jos vjerujem da se mogu izvuci mada su duboko zaglibili.stiperman i sanogo su pakleni igraci ali neide nesto.bolji su garant od ahlena, armenije ali tabela pokazuje suprotno
peta liga,amin.

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 21 dec 2013, 23:36

dusseldorf je napisao/la:Ima li ko objasnjenje za cotbus.fakat jos vjerujem da se mogu izvuci mada su duboko zaglibili.stiperman i sanogo su pakleni igraci ali neide nesto.bolji su garant od ahlena, armenije ali tabela pokazuje suprotno
peta liga,amin.
Jedino ako imas nesto licno.ovako su mi drazi od frankfurta, aue, ahlena pa i sandha...armenija je meni licno najmrza od doba ervina skele i fatmira vate a i bilefeld kao grad mi je fuj

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 dec 2013, 23:45

dusseldorf je napisao/la:
peta liga,amin.
Jedino ako imas nesto licno.ovako su mi drazi od frankfurta, aue, ahlena pa i sandha...armenija je meni licno najmrza od doba ervina skele i fatmira vate a i bilefeld kao grad mi je fuj
zbog ovoga. :evil:
slika
sta imas mrziti te nabrojane,sve sama buranija.
Joj Fatmir Vata koji je to cirkusant bio. :lol:
Recimo meni mrzih od Union Berlina tesko da ima,izuzev Bayerna,oni nisu u ovoj konkurenciji.

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 21 dec 2013, 23:56

Onda bi trebao lazio, ajax i milion drugih mrziti.**** to.gdje ove nabrojane necu mrziti .kvare prosjek gledanosti.cuj 3087 gledalaca, cccc.nije daleko ni ingolstad ali njih gotivim sto vozim audi :lol: ...berlin mi je gotiva i kao grad i kao ljudi a union tu i tamo...nemoj na fatmira ba.ljudina je to ;)

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 22 dec 2013, 00:37

coloniac je napisao/la:Evo i ovdje da se javim, cisto da vas sve pozdravim i da kazem da cemo se druziti.Mislim da Kelnu nije mjesto gdje je sada, ali eto ga iskreno nenadano izdvojili smo se na vrhu nista previse al prednost je prednost kakva god bila.Nadam se da ce ovako zavrsiti do kraja FC prvi, pa iza bi iskreno volio FCK i ne znam mozda Karlsruhe
auuu bice okrsaja izmedju tebe i paleta. :D
Evo procitao sam, pofatao sam par stranica nazad :D ajde sutra ce biti dobra tekma nadam se 3 boda :D :mrgreen:

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 22 dec 2013, 00:41

Meni licno najvise "smetaju" klubovi tipa sandhausen, aalen pa recimo i ingolstadt...rado bi tu volio vidjeti rw essen ili duisburg, rostock npr..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 dec 2013, 00:48

Otkad imam majicu Koln-a koju nisam nikad obukao. Bio sam u tom gradu, prelijep je, navijači euforični, šteta pa tako veliki grad ima svog predstavnika tek u drugoj ligi. Sjećam se stariji, ljepših vremena sa Polster-om u napadu.

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 22 dec 2013, 01:04

Neutral je napisao/la:Otkad imam majicu Koln-a koju nisam nikad obukao. Bio sam u tom gradu, prelijep je, navijači euforični, šteta pa tako veliki grad ima svog predstavnika tek u drugoj ligi. Sjećam se stariji, ljepših vremena sa Polster-om u napadu.
Ako ti nije frka de je postavi ovdje da vidim , pa da se dogovorimo :P :D..Nekad su bila bolja vremena za FC, al jbg..sto kazes grad prelijep!! velika armija iza Kelna..ja se ne sjecam jer sam mladji, al stari mi je dosta vremena proveo tamo, radio je jedan period pa je uspio i otici na poneku tekmu..donio je par sitnica, navijackih rekvizita, pa sam se tako i poceo zanimati, kad sam procitao historiju i vidio neke stvari..definitivno sam pogodio klub s dusom, velikom tradicijom..nazalost ljudi ne znaju za takve detalje ajmo reci, isto tako i Nurnberg, Kaiserslautern pa i Monchengladbach :D .Ja se nadam sad ovome realnom ulazak u prvu BL pa nekad i tu evropu aBd :D.Lijep pozdrav druze

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 dec 2013, 13:30

Kasni mec u Dusseldorf.
Vidi ovog eurosport prenose ski skokove. :oops:

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 22 dec 2013, 14:08

Evo pogledajte sada utakmicu Düsseldorf-Köln:

http://www.drakulastream.eu/static/popu ... 49310.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I usporedite s onim GOVWNARIMA iz 1/8finala Kupa Wolfsburg-Ingolstadt!

Btw.
Zuschauer:
52500 (ausverkauft)

TO JE TO!
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 dec 2013, 14:31

0:1 Ujah 8-)

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.