Steta bili bi jedan od najlaksih mogucih protivnika u barazu.soko je napisao/la:Albanija ide direktno na EP.
EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
						- 
				bordobijeli
- Kontakt:
albanija se direktno plasiralaPonos Torina je napisao/la:
Neće biti lakog protivnika u ovom baražu, haman da je svejedno ko je nositelj a ko ne...

Željo je život, sve ostalo su sitnice! 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
						Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- 
				bordobijeli
- Kontakt:
zna li neko koje siguran za baraž  i koje ekipe su još u igri za baraz ?

Žalosno je da su oni na EURU ..Ajax je napisao/la:Steta bili bi jedan od najlaksih mogucih protivnika u barazu.soko je napisao/la:Albanija ide direktno na EP.
"We need to suffer. And we need to fight."
						- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma znam citaj sta pise treceplasirani,prije utakmice su bili treci i nije azurirano....Danska umjesto Albanije..bordobijeli je napisao/la:albanija se direktno plasiralaPonos Torina je napisao/la:
					Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 11 okt 2015, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
						- Goalgetter
- Kontakt:
Kakve su nam sanse kad sve scenarije uzmemo u obzir, da budemo nosioci? Nisam pratio, pa ako neko zacas moze objasniti.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jaci ce biti nenosioci u barazu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
						Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa kako se pisalo po ovoj temi ispada da smo 99% nosioci ali vidiš i sam prema ekipama koje će vjerovatno biti u baražu da je to čak i nevažno.Goalgetter je napisao/la:Kakve su nam sanse kad sve scenarije uzmemo u obzir, da budemo nosioci? Nisam pratio, pa ako neko zacas moze objasniti.
 Ja mislim da baraž nije nikad bio izjednačeniji, biti će gusto ali prvo Cipar.
 Ja mislim da baraž nije nikad bio izjednačeniji, biti će gusto ali prvo Cipar."...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nosioci smo 99%, osim u slucaju da u baraz ode slijedeca cetvorka od 5 reprezentacija, jer su svi ispred nas na listi: Njemacka, Holandija, Rusija, Ukrajina i Hrvatska(u slucaju pobjede), a sto je opet nerealno ocekivati...pogotov kada govorimo o Svabama i Rusima, koji ce direktno, vjerovatno i Hrvatska direktno, Holandija otpada ako Turci izvuku makar remi protiv Islanda.Goalgetter je napisao/la:Kakve su nam sanse kad sve scenarije uzmemo u obzir, da budemo nosioci? Nisam pratio, pa ako neko zacas moze objasniti.
Najvjerovatnije:
-nosioci: Ukrajina, BiH, Svedska, Danska
-nenosioci: Irska, Norveska, Turska, Slovenija.
Irska u slucaju remija moze prestici Dansku...ima jos dosta kombinacija, ako pobijede Ukrajinci idu direktno kao naj 3., tada su Madjari nosioci...ako Norvezani iznenade Italiju ili Hrvatska kiksa tada su Hrvati u barazu nosioci a Danska u podredjenom polozaju, itd...uglavnom, mi smo sigurni nosioci neovisno o dr.rezultatima

Imas ovdje sve:
http://www.footballseeding.com/national ... king-2015/
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da je ovako kako pisete 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Prizeljkujem Norvesku ili Sloveniju.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
						2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Hvala druze @hurem.
Slovenija, i mirna Bosna.

Slovenija, i mirna Bosna.

Iz nekog razloga imam želju da odigramo napokon i protiv Iraca mada bi Slovenija trebala biti najlakši (ili najmanje težak) suparnik. Problem je što smo mi obično k.urate sreće u baražu tako da ćemo dobiti najtežeg suparnika od svih (Turska).
Ako ne zayebemo šta kod Kipra, tojest.

Ako ne zayebemo šta kod Kipra, tojest.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ni Turska ništa posebno,bili su se nafurali i protiv Hrvata,pa ih ovi spustili na zemlju jer su kvalitetniji,baš kao što smo i mi kvalitetniji od njih.
Mada opet,više bih volio Sloveniju,Irce bih volio izbjeći ako odu u baraž,vrlo dobro pripremljena ekipa kondiciono i ne bi mogli s njima sto se tice tog aspekta.

Mada opet,više bih volio Sloveniju,Irce bih volio izbjeći ako odu u baraž,vrlo dobro pripremljena ekipa kondiciono i ne bi mogli s njima sto se tice tog aspekta.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
						Fuck Society
Jesi li siguran da Madjarska moze biti nosilac? Mislim na ocekivane rezultate veceras i narednih dana.hurem je napisao/la:Nosioci smo 99%, osim u slucaju da u baraz ode slijedeca cetvorka od 5 reprezentacija, jer su svi ispred nas na listi: Njemacka, Holandija, Rusija, Ukrajina i Hrvatska(u slucaju pobjede), a sto je opet nerealno ocekivati...pogotov kada govorimo o Svabama i Rusima, koji ce direktno, vjerovatno i Hrvatska direktno, Holandija otpada ako Turci izvuku makar remi protiv Islanda.Goalgetter je napisao/la:Kakve su nam sanse kad sve scenarije uzmemo u obzir, da budemo nosioci? Nisam pratio, pa ako neko zacas moze objasniti.
Najvjerovatnije:
-nosioci: Ukrajina, BiH, Svedska, Danska
-nenosioci: Irska, Norveska, Turska, Slovenija.
Irska u slucaju remija moze prestici Dansku...ima jos dosta kombinacija, ako pobijede Ukrajinci idu direktno kao naj 3., tada su Madjari nosioci...ako Norvezani iznenade Italiju ili Hrvatska kiksa tada su Hrvati u barazu nosioci a Danska u podredjenom polozaju, itd...uglavnom, mi smo sigurni nosioci neovisno o dr.rezultatima
Imas ovdje sve:
http://www.footballseeding.com/national ... king-2015/
- 
				bordobijeli
- Kontakt:
naravno prvo treba Kipar rijesiti a sto se tiice Turske nebi volio da igramo s njima al baš nikako ,ušli su u ritam dobili su Holandiju i Česku u posljednje dvije utakmice vodi ih Fatih Terim ,temperamentni su i nisu dobar protivnik za nasGabrielBatistuta je napisao/la:Ni Turska ništa posebno,bili su se nafurali i protiv Hrvata,pa ih ovi spustili na zemlju jer su kvalitetniji,baš kao što smo i mi kvalitetniji od njih.
Trebali bi jer Irska mora izugbiti da bude u barazu (Poljska ne moze stici Madjarsku), Norveska sa remijem ne moze takodjer stici Madjarsku. Naravno, ovo ide sa pretpostavkom da ce Rusija, Hrvatska i Njemacka otici direktno na EURO, a Nizozemska ispasti.Biki je napisao/la: Jesi li siguran da Madjarska moze biti nosilac? Mislim na ocekivane rezultate veceras i narednih dana.