Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi

Po Vašem mišljenju, Marjan je...

Klasični uvlakač, prevrtljivac i poltron
111
55%
49
24%
42
21%

Ukupno glasova: 202

legenda reala
Kontakt:

Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi

Post Postao/la legenda reala » 26 jun 2014, 01:24

[youtube][/youtube]
Saki i Svenad :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 jun 2014, 01:24

Ti ćeš nekome reći da je niko i ništa majmune jedan, da neko nije uspio u životu, da si ti neko i nešto kao što se guraš i uvlačiš ne bi bio sportski komentator majmune. Budi zahvalan ovoj raji što te podigla i tražila tvoje prenose kada su te šutnuli sa SK.

Fuj,**** još nije svjesno toga da živi u demokratiji i da svi imaju pravo na mišljenje.

Fuj, j3bem ti svu familiju
Ja te volim, volim Željo..

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 jun 2014, 01:25

imekorisnicko je napisao/la:Ja koliko se sjećam, on kad je tek došao bio je prilično omiljen među rajom, a sad :crazy: inače ima jedan snimak kad ga Baho kritikuje...
To je samo dokaz da raja ne voli ulizice i poltrone.
Dok si normalan raja ce te gotivi.
Cim pocnes pretjerivati donji si.
Marjan je trenutno u sluzbi onih koji ga placaju i reci ce bilo sta.
Igraci, ondnosno Senad ga koriste.
Samo ne znam gdje ce kad ga uskoro Senad sutne ;)
Nema vise prenosa, nema vise reprezentacije. Ako Senad nikoga ne placa, ne vjeruj ni Marijana da ce.
Imam osjecaj da ce se ubrzo u Srbiju vratiti podvijena repa.

Ovog poltrona ne znas je li ruznije slusati ili vidjeti :crazy:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 jun 2014, 01:27

Sta mislite cime ce se baviti kad Face(palm) izgubi i prijateljske? :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 01:28

Consigliere je napisao/la:Sta mislite cime ce se baviti kad Face(palm) izgubi i prijateljske? :mrgreen:
Hokejom na travi. Al' to nema kod nas :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 jun 2014, 01:28

Consigliere je napisao/la:Sta mislite cime ce se baviti kad Face(palm) izgubi i prijateljske? :mrgreen:
Kao što @pisac reče ide podvijena repa u Srbiju, tamo će mu na Areni dati da prenosi Klasuru pardon Clausuru iza 3 sata, da svojim drečanjem poveća share u ta doba.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 26 jun 2014, 01:31

pisac je napisao/la:
imekorisnicko je napisao/la:Ja koliko se sjećam, on kad je tek došao bio je prilično omiljen među rajom, a sad :crazy: inače ima jedan snimak kad ga Baho kritikuje...
To je samo dokaz da raja ne voli ulizice i poltrone.
Dok si normalan raja ce te gotivi.
Cim pocnes pretjerivati donji si.
Marjan je trenutno u sluzbi onih koji ga placaju i reci ce bilo sta.
Igraci, ondnosno Senad ga koriste.
Samo ne znam gdje ce kad ga uskoro Senad sutne ;)
Nema vise prenosa, nema vise reprezentacije. Ako Senad nikoga ne placa, ne vjeruj ni Marijana da ce.
Imam osjecaj da ce se ubrzo u Srbiju vratiti podvijena repa.

Ovog poltrona ne znas je li ruznije slusati ili vidjeti :crazy:
njegov duhovni otac Senad, kako sam kaže,a inače mi je uvijek bio pomalo homosexualan sa onim uzdisanjem dok prenosi :D

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 26 jun 2014, 01:34

Marijane volimo te, pozdrav iz Bihaća :ljepota:
habib

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 jun 2014, 01:36

habib je napisao/la:Marijane volimo te, pozdrav iz Bihaća :ljepota:

Evo hebiba poznatog albanca i navijaca Zelje i Sarajeva :wtf: :wtf: :wtf:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 jun 2014, 01:37

"gdje su sada moji kritičari, gdje ste miševiiiiii" :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 01:37

Kako su u zadnje vrijeme gurali onog malog Vedada i forsirali imam osjećaj da će na novu TV da pređe, koja sad veze nemamo. :damn:
IronMany je napisao/la:Glavu dajem da ima Bahe iza ovog sto je BHT sredio signal i sto su preuzeli prava na prenose utakmica reprezentacije.Ima njegovog dijela i guranja da se to odradi, smijem glavu dati. I neka je....
Nema šanse osim ako nije sredio povratak na male ekrane jer je sa te iste TV bukvalno otjeran i nikada im nije zaboravio. ;)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 26 jun 2014, 01:38

Frajer je dno dna,narkomancina obicna,odakle njemu pravo da vrijedja nekoga ko iznosi svoje misljenje,yebo ti lepi staru kad je cura bila,ne zna ni sam ni ko je ni sta je ni odakle je,kakav je dernek bio kad su ga napravili dobro ne laje,mada nekad podsjeca na to ono njegovo kreveljenje.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 01:42

Janez je napisao/la:
IronMany je napisao/la:Glavu dajem da ima Bahe iza ovog sto je BHT sredio signal i sto su preuzeli prava na prenose utakmica reprezentacije.Ima njegovog dijela i guranja da se to odradi, smijem glavu dati. I neka je....
Nema šanse osim ako nije sredio povratak na male ekrane jer je sa te iste TV bukvalno otjeran i nikada im nije zaboravio. ;)
Nisam znao za to da je otjeran sa BHT-a. Medjutim to ne mijenja cinjenicu da bi mozda od dva zla izabrao ono manje. BHT je ipak javni servis i siguran sam da je pomagao oko toga, kako iznaci nacin da se syebe ovaj sto pozdravlja djevojku u eter tokom prenosa.
Jednostavno se Bahina "mrznja" prema neprofesionalizmu vidi na onom snimku sa youtube gdje pominje Marjana.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 26 jun 2014, 01:48

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2014, 01:49

Samo je državna televizija i imala pravo na prenose Svjetskog prvenstva, ne samo u BiH, nego svugdje.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jun 2014, 01:54

Neutral je napisao/la:Samo je državna televizija i imala pravo na prenose Svjetskog prvenstva, ne samo u BiH, nego svugdje.
To je praksa kod fife, EP i SP se daje državnoj televiziji, da bi što više ljudi moglo besplatno gledati utakmice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 01:55

Neutral je napisao/la:Samo je državna televizija i imala pravo na prenose Svjetskog prvenstva, ne samo u BiH, nego svugdje.
Mislio je on na naredni ciklus kvalifikacija jer je FACE TV do sada imao gostujuće, a BHT iz Zenice. ;)

PS.

Sutra obavezno pratimo obraćanje Makija naciji ima materijala da nas proziva. :rol: :tralala:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2014, 01:58

Plaćajte RTV pretplatu i biće utakmice na BHT-u.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 02:05

imekorisnicko je napisao/la:
Skin'o ga frajer u orginalu :rol:

Samo imam jednu zamjerku: nije spomenuo gdje Ziba vlasnica izlazi, sta voli da pije i to. To mu jedino zamjerim :zviz:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 jun 2014, 02:23

Postoji jedna velika razlika izmedju nas nolajfera i Marjana.

Mi uzimamo odmore da pratimo repku , tebi je placeno. MI placamo da pratimo svoju repku , komentarisemo neovisno i slobodno . Svoje komentare zasnivamo na onome sto vidimo i znamo. Ne plasimo se da cemo izgubiti hljeb i karijeru ako nesto napisemo sto ce nekome zasmetati.

Veceg dupeuvlakaca od tebe Marjane ne vidjoh , pravis pajaca od sebe uvlaceci svima oko tebe , postao si pudlica Senadova .

Tvoj iritantni glas i populisticki pristup prenosenju utakmica ide raji na nerve i svakom normalnom poznavaocu fudbala. Jer pricas nebuloze.

Na kraju da ti kazem , tvoj rok trajanja je veoma kratak. Cim Senad skonta da mu samnjujes popularnost bivsi si.
A smanjit ces vjeruj mi jer si se malo precijenio i sa svojim komentarom udario na ono najstabilnije u nasoj repci.

Navijace .......
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.