NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

vivaILchelik
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la vivaILchelik » 12 maj 2015, 16:23

slika
greska u wiliams klaidonici :D
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

acojepeskir
Kontakt:

Post Postao/la acojepeskir » 13 maj 2015, 08:56

Ima li kakav link za BHT 1? Danas tekma pa da se obezbijedim na vrijeme ;)

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 13 maj 2015, 13:28

acojepeskir je napisao/la:Ima li kakav link za BHT 1? Danas tekma pa da se obezbijedim na vrijeme ;)

http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/

acojepeskir
Kontakt:

Post Postao/la acojepeskir » 13 maj 2015, 13:56

@vivILchelik

Znam ja za ovo gore što si naveo, ali je problem što to radi samo u BiH ;) Nakon stotinu linkova koje sam od jutros pokušao, napokon sam naletio na jedan da radi. Hvala ti za pokušaj pomoći :thumbup:

P.S

Ako nekome još izvan BiH bude trebao link, nek mi se javi u inbox ;)

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 13 maj 2015, 17:07

Mup RS zabranio dolazak Robijasa u I.Sarajevo

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 13 maj 2015, 20:32

[youtube][/youtube]

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 maj 2015, 20:37

Čestitke momci. Veoma zrelo odigrana utakmica, prije svega. Čelik po prilikama možda i nije bio toliko bolji, ali je zaslužio pobjedu samo iz razlog što se Slavija bori za opstanak, a neće da trči, da napada, da bude agresivinija. U odbrani skoro bez greške, i kada se osjetio mali pad u igri nazad, kada je Slavija malo više priprijetila, odmah se uvodi novi štoper, tako da je ovo taktički klupa Čelika sjajno odigrala.

Želim vam od sveg srca još veći napredak, sa ovakvom igrom, i ovakvim ponašanjem momaka, to ste zaslužili. ;)

p.s Imate samo nekog debila u upravi, koji nakon gola pokazuje srednji prst upravi Slavije. :roll:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 maj 2015, 20:44

Pappy je napisao/la: Čestitke momci. Veoma zrelo odigrana utakmica, prije svega. Čelik po prilikama možda i nije bio toliko bolji, ali je zaslužio pobjedu samo iz razlog što se Slavija bori za opstanak, a neće da trči, da napada, da bude agresivinija. U odbrani skoro bez greške, i kada se osjetio mali pad u igri nazad, kada je Slavija malo više priprijetila, odmah se uvodi novi štoper, tako da je ovo taktički klupa Čelika sjajno odigrala.

Želim vam od sveg srca još veći napredak, sa ovakvom igrom, i ovakvim ponašanjem momaka, to ste zaslužili. ;)

p.s Imate samo nekog debila u upravi, koji nakon gola pokazuje srednji prst upravi Slavije. :roll:
Imamo mi pun qrc debila u upravi samo što oni poznaju te "finte" koje obicni smrtnici ne vide.Valjde te finte prolaze tek kod drugostepene s obzirom da i ove godine ni licencu za ligu nisu izganjali.

Slavija me razocarala,kontra Sarajeva ste bili daleko agresivniji i požrtvovaniji,danas realno niste zaslužili ni ovaj bod s obzirom da nakon gola Čelika niste bili u stanju izvršiti bilo kakav pritisak.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 maj 2015, 20:56

Ma kakvi zaslužili. Daleko od toga. Imas u 83. mrtvi zicer da poravnas, on krene da dribla golmana. :roll: Zaslužen poraz nema šta.

edit: I još jedna stvar, koja mi i nije baš najjasnija, u cijeloj vašoj priči oko inicijtive za Čelik.

Zašto su navijačili najavili danas dolazak u Lukavicu, ako je na snazi bojkot utakmica. Je li idete vi na gostovanja, ili je bojkot za sve ?

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 13 maj 2015, 23:04

Bojkot je za domaće, a na gostujuće utakmice se ide. ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 13 maj 2015, 23:12

Pappy je napisao/la:
Zašto su navijačili najavili danas dolazak u Lukavicu, ako je na snazi bojkot utakmica. Je li idete vi na gostovanja, ili je bojkot za sve ?
Bojkot domacih ali ide se na gostujuce.Danas se skupila raja i trebalo se krenuti medjutim MUP RS -a je rekao da ni ne pokusavamo da krenemo.A dobro ni Lesinari nisu bili u Tuzli ?? Ako je istina..Zasto bi mi u Lukavici :D :D

Al bilo je par momaka.
!

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 14 maj 2015, 00:16

bambus je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Bojkot domacih ali ide se na gostujuce.Danas se skupila raja i trebalo se krenuti medjutim MUP RS -a je rekao da ni ne pokusavamo da krenemo.A dobro ni Lesinari nisu bili u Tuzli ?? Ako je istina..Zasto bi mi u Lukavici :D :D

Al bilo je par momaka.
Zabrana za Lesinare i Robijase a Hordama dopusteno u Bijeljinu

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 maj 2015, 00:34

vivaILchelik je napisao/la:
bambus je napisao/la:
Pappy je napisao/la:

Al bilo je par momaka.
Zabrana za Lesinare i Robijase a Hordama dopusteno u Bijeljinu
Jbg oni se bore za titulu :shh:

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 14 maj 2015, 10:45

Pappy je napisao/la:Čestitke momci. Veoma zrelo odigrana utakmica, prije svega. Čelik po prilikama možda i nije bio toliko bolji, ali je zaslužio pobjedu samo iz razlog što se Slavija bori za opstanak, a neće da trči, da napada, da bude agresivinija. U odbrani skoro bez greške, i kada se osjetio mali pad u igri nazad, kada je Slavija malo više priprijetila, odmah se uvodi novi štoper, tako da je ovo taktički klupa Čelika sjajno odigrala.

Nije niko pokazivao srednji prst već kažiprst i ne upravi Slavije već pogledaj igrača na snimku koji je dao go da uzvraća na to odnosno isto to radi. Bio je poseban razlog. Proslava gola poslije kojeg se malo uskomešalo, ali na kraju je prošlo bez problema. Nek je Čelik odigrao pošteno i tako treba da odigra protiv svih klubova do kraja zbog svoje časti i obraza! Nekad ljudi možda nisu razmišljali o tom, ali za iskrenog navijača i simpatizera kluba to mnogo znači. Ko bude bolji pruži mu ruku, ali sve na terenu treba učiniti da se pobijedi.

Igrači trenera Pavića trenutno to rade, nastavljaju sa dobrim rezultatima i svaka im čast. Ipak što se tiče inicijative ona se nastavlja i tu nema predaje pa do ispunjenja cilja, jer organizacija i netransparentnost ostaje i dalje veliki problem za klub, ogromni dugovi su i dalje tu na kojim se ne radi ništa, pitanje opstanka kluba kao pravnog lica će se u budućnosti dovesti u pitanje ako se ne postavi strategija za napredak itd.

Pisao sam o bojkotu, ali u ime NGG "Za Čelik" neću nikog pozivati na isti već ako osjetite i doživljavate ovu borbu za promjene kao svoju onda znate šta nam je činiti, da moramo biti istrajni, dosljedni. Ko ne doživljava nek radi kako misli da je najbolje. Budite pozdravljeni!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 14 maj 2015, 14:53

To sa igračem nisam vidio. Ali kada je krenulo ono prepucavanje sa običnim navijačima, i galama, otrčao sam do one prostorije da vidim šta je, i u tom trenutku lik pokazuje srednji prst, očigledno. Mislim, nemam ništa protiv lika, niti znam ko je on, al' to mi je malo zasmetalo. Jedina da kažem neprijatnost juče od bilo koga iz Čelika. Stvarno su svi bili ekstra.

Kasnije zbog toga neka djevojka, ustvari prije da je žena, ali sa nekim čudnim naglaskom, nije smjela da izađe napolje, bojala se da će zbog tog lika da ih napadne neko. I onda smo je morali ubjeđivati da može sa nama polako.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 14 maj 2015, 16:17

J.ebote shta su ovi vashi igraci poceli konzumirati pa su ovako "poludili",svaka cast!!PS.Ali ipak nemojte da vam zamazu oci rezultatima i poremete vas u vasem cilju,pozzz...
Godine prolaze jubav ostaje...

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 14 maj 2015, 16:19

white1950 je napisao/la:J.ebote shta su ovi vashi igraci poceli konzumirati pa su ovako "poludili",svaka cast!!PS.Ali ipak nemojte da vam zamazu oci rezultatima i poremete vas u vasem cilju,pozzz...
Odgovor na prvi dio komentara si dobio sa ovim krajem. :)
!

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 14 maj 2015, 22:50

bambus je napisao/la:
white1950 je napisao/la:J.ebote shta su ovi vashi igraci poceli konzumirati pa su ovako "poludili",svaka cast!!PS.Ali ipak nemojte da vam zamazu oci rezultatima i poremete vas u vasem cilju,pozzz...
Odgovor na prvi dio komentara si dobio sa ovim krajem. :)
Ako sam dobro shvatio igraci su takodjer uz vas navijace ili grijesim??Joj kako nam Dedic fali u Vitezu,ne znam kako kod vas igra ali nama je bio bitan igrac!!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 14 maj 2015, 22:52

white1950 je napisao/la:
Ako sam dobro shvatio igraci su takodjer uz vas navijace ili grijesim??Joj kako nam Dedic fali u Vitezu,ne znam kako kod vas igra ali nama je bio bitan igrac!!
Na ovo ti niko ne moze dati odgovor.Samo znam da se nece prodati nikom i da kad igraju dobro budu nagradjeni a kad igraju lose budu kaznjeni.Toga su i oni svjesni.A ako zele bolje klubu i ako zele sami sebi dobro podrzat ce ovo...Par njih da,ovo ostalo ne..Moje misljenje.
!

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 14 maj 2015, 23:05

Mamicu im politicku(seosku) sve su sjebali pa i sport.morat cete dobro zapet da ih maknete i bit slozni maximalno.istjerajte gamad..pozz do sljedece utakmice(ako ne ispadnemo) :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, zeljovolimte i 26 gostiju.