Antonio i Marin Jakolissupervizor je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:47Ja za samo jednog znam![]()
onog što poslije Šibenika nije gola dao,a prije Šibenika nekoliko![]()

Braca Laudrup
Antonio i Marin Jakolissupervizor je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:47Ja za samo jednog znam![]()
Mislio sam na Marina...Ne znam jel on "taj" koji će nas pogurat u europskim ciljevima.Čak ne znam jel spada u kolegin opis strašnog i poznatog pojačanja..Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:48Antonio i Marin Jakolissupervizor je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:47Ja za samo jednog znam![]()
![]()
Braca Laudrup
Josipp nikada ne laze.
Ja stojim josipa, za ostale govorim, sjebat ce se nacija.Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 16:01Josipp nikada ne laze.![]()
Hajdemo D&D kakav Mirvic i Mamic![]()
Kamo srece da grad i zupanija prate i infrastruktruru kao sto osmerostruki prvak zasluzuje.![]()
Sarajevo ce biti ozbiljan protivnik a tu nam je i nada da ce Mirza sve zasratiJjoossiipp je napisao/la: ↑02 jul 2023, 16:14Ljudi, ne sekirajte se. Naši to tiho i pametno rade. Ne plaćaju novinare I portale kao Mirvic, Hasic, Kevelj, Ajla….
Dominacija opet.
2 vrhunska pojačanja .
Ove godine opet preko 20 bodova razlike
Eno Partizan nudi milijun eura za onog rominu Ziljkica a Partizan bankrotirao,koji mitomani
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], HordeSaSjevera, Morpheus, supervizor i 17 gostiju.