Meni je idkreno bolji onaj drugi model, ma da su i ove odlicneafa97 je napisao/la:
Danas legle

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni je idkreno bolji onaj drugi model, ma da su i ove odlicneafa97 je napisao/la:
Danas legle
Znaci i dalje je Skenderija aktivna,morat cu otici ,hvalanime_tm87 je napisao/la:@Emire
ja sam svoju kupio na Skenderiji dole u onim prodavnicama, moja je siva i ima jos djepova...
Nije nesto skupo cijene ti se krecu od 80 KM pa gore... uglavnom ima svega naces nesto za sebe.Emir ZENICA je napisao/la:Znaci i dalje je Skenderija aktivna,morat cu otici ,hvalanime_tm87 je napisao/la:@Emire
ja sam svoju kupio na Skenderiji dole u onim prodavnicama, moja je siva i ima jos djepova...
Otprilike cijene ?
Vidjet cemo ove sedmice,hvala ti uglavnom.Mada mislim da su vece mogucnosti da nadjem na Skenderijinime_tm87 je napisao/la: Nije nesto skupo cijene ti se krecu od 80 KM pa gore... uglavnom ima svega naces nesto za sebe.I da svakako produzi malo Ferhadijom prosetaj ima radnji na sve strane ako sta ubodes jeftno dobro je
Ko bi reko da se ja i ti ne slažemoEmir ZENICA je napisao/la:
Farmerke su slicne,u mene su Tommy Hilfinger
Sto se dukserica tice,tu smo isti volim one bez rajfeslusa i istu duksericu adidas imam,samo sto je u mene bijelai malo mi velika
![]()
Dzempere ne volim nikako mada imam jedan dobar na pruge crveno-bijeli lacoste ali ga nikad nisam obukao![]()
I sve nosim na U kragnu,ne volim V nikako.
A ko je rekao da se ne slazemo ? hahahahahalegenda reala je napisao/la:
Ko bi reko da se ja i ti ne slažemo![]()
Imam i ja istu duksericu ko u Nime TM![]()
Ni ja džempere ne volim ,nikad ih ne nosim
Ni ja na V ne volimimam sad majci nekoliko što nikad nisam obuko ,samo zbog tog V
![]()
![]()
Ne volim ni patike na ovaj fazon
Mislio sam na ove što je Nime postavio ,GodyearEmir ZENICA je napisao/la:A ko je rekao da se ne slazemo ? hahahahahalegenda reala je napisao/la:
Ko bi reko da se ja i ti ne slažemo![]()
Imam i ja istu duksericu ko u Nime TM![]()
Ni ja džempere ne volim ,nikad ih ne nosim
Ni ja na V ne volimimam sad majci nekoliko što nikad nisam obuko ,samo zbog tog V
![]()
![]()
Ne volim ni patike na ovaj fazon![]()
Znaci ja izrod,bijela dukserica kod mene![]()
A oko ovog sto se slazemo to je dobro hahaha
A stani sto ne volis patike na ovaj fazon ?
Isto tako ne volim te sto spomines,takav model patika.legenda reala je napisao/la:
Mislio sam na ove što je Nime postavio ,Godyear![]()
ove u tebe na slici su dobre
Obe Godyear sam ja davno nosio udobne i sminka na nozi.Emir ZENICA je napisao/la:Isto tako ne volim te sto spomines,takav model patika.legenda reala je napisao/la:
Mislio sam na ove što je Nime postavio ,Godyear![]()
ove u tebe na slici su dobre
Ajde bar imamo isti ukus
Iste imam...Plivadon je napisao/la:Kako se održavaju ove ? msm na čišćenje
Ne znam ,meni se ne svidja nikako taj model patikanime_tm87 je napisao/la: Obe Godyear sam ja davno nosio udobne i sminka na nozi.Mada sad cu nesto traziti tipe onne druge u mom postu ili nesto ovako
Uh ove sam sad naso dobre pravo. Ma znate kako je kod mene odem u Sport Life i sta mi se najvise svidi tacnije sta mi je najdubonije ,najljepse tako to ide uglavnom. Nikad nemam odredjeno sta trazim odem pa sta ubodem ..
Evo ove patike su mraak.Ali kazu da se raspadnu brzo tako da to odpada najvjerovatnije
Ove tene su odlicne, moj jaran ih je imao i bez problema su mu trajale skoro godinu, dok mu nisu omanjale.the scouser je napisao/la:FP su **** što se tiče kvalitete. Skroz se deformišu nakon 3-4 mjeseca nošenja. Ja bih preporučio adidas superstar. Zbog ove gume naprijed ne deformišu se kao FP, i lakše su za održavanje.
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Google Adsense [Bot], jasmin10, relativizam, VensanKasel i 18 gostiju.