FK Krajina Cazin

merdanovic
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la merdanovic » 10 feb 2013, 19:58

FKKrajina je napisao/la:
merdanovic je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:@merdanovic

Ja nema nista protiv kritika i svako za svoju ulaznicu koju plati i dodje na stadion ima pravo govoriti sta zeli. Svako ipak ima svoje misljenje. A govoriti da su neki ljudi tu samo iz svoje koristi i da imaju korist je smijesno.

Da bog da svi oni koji su takvog misljenja bacili toliko para na Krajinu,a dobili zauzvrat to sto ti ljudi imaju od Krajine. Ja im to od srca zelim. :)
Inače ko vidi da može u sportu napraviti nesto on uloži pare a ne "baca".
Takodjer ti ljudi sami mogu podnijeti ostavke na svoje funkcije u Krajini to nije problem u tome ih niko ne može da spriječi.Isto tako obavijest za javnost ili nesto su mogli napisati ,emisiju na TV-u prikazat ili slicno.
Oni od toga ništa uradili nisu i stvar je jasna kao dan.
Njih jedino može da brani neko ko je lud ili neko ko od njih ima nekakve koristi a takvih je mnogo.

Jesi li ti zaradio koliko su oni uložili,kad si tako pametan?
Nisam. Ali i ne prozivam ljude koji daju svoje pare za Krajinu,a nemaju nikakvu korist. Hajd mi recite eto koja je to korist od Krajine ? Molim vas :D Zanima me,jer ne poznajem osobu koja se obogatila u bh sportu :D
Necu ja da ovdje pisem javno ja se jedini nekrijem iza imena a o koristi čaršija bruji :)
bogacenje ide preko ledja sporta.. :( Zaista se nevrijedi raspravljati.Sutra odi u stranku i uclani se ako do sada vec nisi..
Toliko je para ulozito da sad ima 9 igrača i nema omladinskog pogona toliko ...

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 feb 2013, 20:16

Ma jbs Krajinu,ljudi su pokupili pare, obogatili se,sad ih boli briga :P Neka Krajina propada :) Pare su tu :P E jadnici moji. Ko se u Bosni i Hercegovini obogatio preko ledja sporta,taj je nadprosjecno pametna i uspjesna osoba.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 10 feb 2013, 20:21

FKKrajina je napisao/la:Ma jbs Krajinu,ljudi su pokupili pare, obogatili se,sad ih boli briga :P Neka Krajina propada :) Pare su tu :P E jadnici moji. Ko se u Bosni i Hercegovini obogatio preko ledja sporta,taj je nadprosjecno pametna i uspjesna osoba.
Papire i u stranku ...

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 feb 2013, 20:23

FKKrajina je napisao/la:Ma jbs Krajinu,ljudi su pokupili pare, obogatili se,sad ih boli briga :P Neka Krajina propada :) Pare su tu :P E jadnici moji. Ko se u Bosni i Hercegovini obogatio preko ledja sporta,taj je nadprosjecno pametna i uspjesna osoba.
Papire i u stranku ...
Politika me ne zanima. Ovo je sportski forum :) I mislim da nije ovdje mjesto napadima na neke tamo stranke i to. Ponavljam,sport,ne politika sine moj.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 10 feb 2013, 20:38

FKKrajina je napisao/la:
Papire i u stranku ...
Politika me ne zanima. Ovo je sportski forum :) I mislim da nije ovdje mjesto napadima na neke tamo stranke i to. Ponavljam,sport,ne politika sine moj.
Politička uprava u RK I FK Krajini i tačka .Rezultati nikakvi..
A pogledaj Dunde Bears-a ..neka ti bude dosta taj primjer.Sam čovjek okuplja djecu i trenira ih (nastavnik tjelesnog sa svojom platom uspijeva doci do novca da plati termine koji nisu nimalo jeftini i uz trud njegova djeca su najača na kantonu.A najača su samo zato jer u RK Krajini i u upravi tamo je politika uvučena.
A FK Krajina nema piornira nego neka djeca iz Koprivne dolaze da igraju za pionire(TO mi je rekao jedan od roditelja)...
Eto ti tvojih heroja :).
Papire i u stranku :)

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 11 feb 2013, 16:17

Od preuzimanja kluba evo samo nekih primjera šta je ova garnitura ljudi u Krajini uspjela da napravi:
preuzimanjem obećali zajedno sa načelnikom početi gradnju novog stadiona,ništa od toga jer su uvidjeli da nemogu parcelu na kojoj sada igraKrajina raspačati.Obećanja data javno na rtv Cazin.
Po preuzimanju u prvoj ekipi fk Krajina igralo 7 domaćih igrača, pogledajte koliko ih ima danas.
Od trenera zatekli Vujasina zatim doveli H Beganovića pa Račića onda M Berberovića zatim N Nožića i evo sad F Nuhića
i tu vidite dokle su dogurali
U klub doveli bez ikakva izbora ljude koji su njihova politička opcija ako treba mogu ih imenovati od direktora dvorane pa dalje što znači politička uprava.
Po preuzimanju zatekli su 50 do 60 dječaka od pionira do juniora a kako vidimo sad im iz Koprivne dolaze djeca igrati što je najgore i to malo što ima dali su Poboru da ih privatno (trenira)
Dalje 3 za 3 igrali sa Krajišnikom (zbog toga trener Berberović napustio)Goraždem , Čapljinom, i Podgrmečom ,jedan od razloga što nema publike
Niti jedan igrač se nije pohvalio da su ga isplatili nakon jesenjeg djela ,znam ih nekolicinu zbog toga su i napustili klub jer su jednostavno izvarani o tome sam pisao i ranije.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 14 feb 2013, 18:43

Novi trener je Arif Ružnić, njegov pomoćnik je Ekrem Topić.

Fadil Nuhić nema licencu da bude trener ove ekipe.

Opširnije sa izjavom novog/starog trenera: http://fk-krajina.cazin.net/?p=951" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 14 feb 2013, 19:13

Pripreme se zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odvijaju u Sportskoj dvorani. Zasad nema nekih ozbiljnijih pojačanja. Možda vrijedi ponajviše napomenuti da se aktivno pripremama priključio i Keranović, tako da će ostalih 15 utakmica odraditi uglavnom on i Karalić. Tu je i Murat.

Slike i vijest: http://fk-krajina.cazin.net/?p=957" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 16 feb 2013, 14:52

Istupanjem Krajisnika zadan je jak udarac nastojanjima krajien da ostvari prvoligaski status, sa ovim sto sad ima na pripremama proci ce kao i krajisnik mozda malo bolje ako ostane ovih par starijih ali kako cujem tesko da ce ostati jer stanje je užasno kako mi rece jedan igrac. Znaci bit ce teska borba za opstanak ali bojim se kiksa kuci odmah i to bio krah krajine :(

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 16 feb 2013, 16:04

gerijatrija je napisao/la:Istupanjem Krajisnika zadan je jak udarac nastojanjima krajien da ostvari prvoligaski status, sa ovim sto sad ima na pripremama proci ce kao i krajisnik mozda malo bolje ako ostane ovih par starijih ali kako cujem tesko da ce ostati jer stanje je užasno kako mi rece jedan igrac. Znaci bit ce teska borba za opstanak ali bojim se kiksa kuci odmah i to bio krah krajine :(
Ne boj se kiksa protiv Banovica ja mslm da ce Krajina to uzeti 2-1...Kao i Podgrmeč..Samo je Iskra sa izstupanjem Krajišnika dobila svi ostali su izgubili..

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 17 feb 2013, 22:46

Jedna fotografija iz Spomenice FK Krajine: http://fk-krajina.cazin.net/?p=989" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrban i Mujo sutra startaju sa pripremama, tako da će njih dvojica biti u kadru u proljetnom dijelu prvenstva: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1002" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 18 feb 2013, 21:32

Igrači Krajine prvu pripremnu utakmicu igraju u srijedu u Biogradu. Više informacija sa izjavom trenera pročitajte sutra na službenom web portalu FK-Krajina.com.
2012/2013

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 19 feb 2013, 23:20

Sutra u Biogradu: HNK Primorac – FK Krajina
Pozvano 25 igrača

Opširnije na: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1011" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 19 feb 2013, 23:50

Cudno mi je to 25 igraca da ide na pripremnu utakmicu. Kad cete znati konacnu selekciju igraca za proljetni dio ? Sto vam se tice sastava Karalic je u prednosti ispred Kerana, Keran dugo nije branio ( takmicarske utakmice ) a iskustvom je puno slabiji nego Salem. Trebat ce vam jos neki igrac sa strane to je sigurno. Pitajte ove nase da vam ponovo daju Dinu Toromanovica ili jos nekoga koji ne zadovoljni kod nas ( ne mislim da su oni otpatci al ako vam mogu pomoci sto da ne ). Kako god sretnom vam u nastavku ! :D

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 20 feb 2013, 00:12

S obzirom da Krajina ima sedam dana odmora više nego ostatak ekipa iz Prve lige, vjerovatno se konačan igrački kadar neće znati prije marta. Keran je upitan ionako za neke utakmice, jer radi u pošti. Nije Dino bezveze otišao iz Krajine, pitanje je da li bi se vratio.

VIDEO i FOTO sa zadnjeg treninga: http://fk-krajina.cazin.net/?p=1010" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 20 feb 2013, 02:22

tropic je napisao/la:Cudno mi je to 25 igraca da ide na pripremnu utakmicu. Kad cete znati konacnu selekciju igraca za proljetni dio ? Sto vam se tice sastava Karalic je u prednosti ispred Kerana, Keran dugo nije branio ( takmicarske utakmice ) a iskustvom je puno slabiji nego Salem. Trebat ce vam jos neki igrac sa strane to je sigurno. Pitajte ove nase da vam ponovo daju Dinu Toromanovica ili jos nekoga koji ne zadovoljni kod nas ( ne mislim da su oni otpatci al ako vam mogu pomoci sto da ne ). Kako god sretnom vam u nastavku ! :D
Ne trebaju Krajini ti igrači.Ja sam jos pocetkom sezone govorio da imamo boljih igrača od Dine Toromanovica,Šušnjara ili Šahinovica sigurno a to je i Redžić dokazao jer je najmanje 2 klase ispred Toromanovica bio.Babic je dobro zamijenio Šahinovica.U Cazinu je uvijek isti problem što se djeca potcjenjuju.Stambolija je vec nesto sasvim drugo,igrači kakvi nam trebaju.Vidim sa nekima sam imao fizičko u srednjoj skoli i mislim da su ovi daleko kvalitetniji nego ti sto igraju u Jedinstvu samo ne znam kako ce se snaci na velikom terenu ali ce sigurno imati motiv vise da se dokažu.Jedino nisam Palića vidio ne znam da li ce on htjeti ali ukoliko on bude htio ekipa ce opet biti solidna,sa realnim šansama za ostanak.Šteta za Mureta što trenutno nece moci braniti al bice vremena i za njega narednih sezona,veliki je talenat.
Nadam se da u slučaju ostanka u ligi uprava se naredne sezone nece okrenuti igračima iz drugih klubova van opcine Cazin,te da se u sto brzem vremenu igrači dobiju ono što zaslužuju.

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 20 feb 2013, 19:00

kako je krajina prosla danas

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 20 feb 2013, 21:24

dok cekamo RealMoudrida sa rezultatom i izvjestajem iz Biograda da malo i ja prokomentarisem:

od ovih 25 igraca po meni pojacanja bi mogla biti Admir keranović, koji je bio najbolji igrac u Polju i sigurno je mogao i ranije igrati za prvi tim krajine (inace bivsi nas junior) i Nihad porcic koji je nekoliko put vec nosio dres krajine i nije ostavio neki trag, al u ovakvim uslovima on sa prvoligaskim iskustvom je pojacanje (igro za krajisnik). Od ovih ostale mnogi su mi poznati sa malonogomentni turnira (momci iz Buzima,Stijene,Polja) i tesko da nam mogu mnogo pomoci, al nikad se ne zna.
merdanovic je napisao/la: Ne trebaju Krajini ti igrači.Ja sam jos pocetkom sezone govorio da imamo boljih igrača od Dine Toromanovica,Šušnjara ili Šahinovica sigurno a to je i Redžić dokazao jer je najmanje 2 klase ispred Toromanovica bio.Babic je dobro zamijenio Šahinovica.U Cazinu je uvijek isti problem što se djeca potcjenjuju.Stambolija je vec nesto sasvim drugo,igrači kakvi nam trebaju.Vidim sa nekima sam imao fizičko u srednjoj skoli i mislim da su ovi daleko kvalitetniji nego ti sto igraju u Jedinstvu samo ne znam kako ce se snaci na velikom terenu ali ce sigurno imati motiv vise da se dokažu.Jedino nisam Palića vidio ne znam da li ce on htjeti ali ukoliko on bude htio ekipa ce opet biti solidna,sa realnim šansama za ostanak.Šteta za Mureta što trenutno nece moci braniti al bice vremena i za njega narednih sezona,veliki je talenat.
Nadam se da u slučaju ostanka u ligi uprava se naredne sezone nece okrenuti igračima iz drugih klubova van opcine Cazin,te da se u sto brzem vremenu igrači dobiju ono što zaslužuju.
upravu si da se u cazinu djeca potcjenjuju, al pitanje je koliko te nase djece ima kvalitet za prvu ligu. Npr. taj Babic sto ga spominjes i kazes da je dobro zamjenjio sahinovica, ja se u tome nikako ne mogu sloziti .Momak jes odigro solidno bez vecih gresaka al realno nije kalibar za ove lige, sahinovic je daleko kvalitetniji igrac od njega. Isto i za Dinu, koji je po meni veoma dobar igrac, tehnicar al je mlad i dosta grijesi, takodjer bi on sad bio pojacanje za nas. Sad ce napokon nasi momci dobiti priliku pa cemo vidjeti gdje smo.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 20 feb 2013, 23:14

Bože kakve smo mi nehore :(
2012/2013

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 20 feb 2013, 23:32

upravu si da se u cazinu djeca potcjenjuju, al pitanje je koliko te nase djece ima kvalitet za prvu ligu. Npr. taj Babic sto ga spominjes i kazes da je dobro zamjenjio sahinovica, ja se u tome nikako ne mogu sloziti .Momak jes odigro solidno bez vecih gresaka al realno nije kalibar za ove lige, sahinovic je daleko kvalitetniji igrac od njega. Isto i za Dinu, koji je po meni veoma dobar igrac, tehnicar al je mlad i dosta grijesi, takodjer bi on sad bio pojacanje za nas. Sad ce napokon nasi momci dobiti priliku pa cemo vidjeti gdje smo.
Dok mladom igraču nepruzis šansu ne možeš ni znati koliko može.Sto se tiče Babica igrao je srčano i taj neki nedostatak kvaliteta nadoknadio je borbom.Ne znam tacno kad je otisao Šahinović al Babić je koliko znam igrao protiv Slobode i Jedinstva sto su bile dvije jako bitne utakmice i odigrao je iznad očekivanja i ono sto je najvažnije te dvije utakmice smo dobili a da igrači nisu uopšte trenirali.
Kad smo vec kod nekih mogucih pojačanja ja sam da to budu igrali tipa Pavkovica ili Zlotrga koji su bili tandem prije nekoliko godina.I igrači tipa Stambolije koji daje kvalitet vise ekipi.Ali šta je tu je,sad treba momcima dati priliku pa neka se pokazu imaju realne šanse.Mada dosta toga neovisi o njima ali dobro.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.