DukeOfWellington je napisao/la:ennis je napisao/la:Respect za Hawkinsa,valjalo se skupit pa uzeti ova 2 frejma,
nisam gledao kako se doveo u ovu situaciju zbog ovog drugog meca,ali je barry fakat mentalno jak

,sto se tice duela s Ronnijem mislim da su mu sanse minimalne.
Judd-Neil,puno nervozan mec,milim da Neil ima totalno pogresnu taktiku,pokusava takticki defanzivnom igrom da dobije mec,mora da igra svoju prepoznatljivu igru ako hoce da dobije inace ce ovo Judd veceras bez problema dobiti,Neil mora da bude agresivniji,bez kalkulacija,to mu je jedina sansa za veceras.
Prva tri framea nije imao neku šansu, kasnije je izgubio sve i jednu taktičku bitku, mogao je otići na 12:9 i 12:10 vrlo lako, ali nije.
Frajer je promjenljiv ko vrijeme ovih dana

,i tako mic po mic do polufinala SP-a,prosle godine finale,ove godine do sad polufinale,Barry da je malo konstantniji imao bi bez problema koju rangirnu titulu vise.
Sto se tice finala Ronnie bi trebao dobiti,nece biti ciscenje kao protiv Murphyja,iako mozda neki ocekuju,bice tu borbe ali definitivno Ronnija vidim u finalu,ne moze to Barry dobiti u 33-max
Sto se tice Selbyja mislim da ima vece sanse protiv Judda,i vidim ga u finalu ako bude igrao protiv Trumpa,ako veceras prodje Robertson,mislim da ima vece sasnse protiv Selbya.