FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 17 apr 2010, 19:52

Kraj 0-0 ja zadovoljan,bravo Mirza 8-)

Sad u srijedu unakaziti Sirokog
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2010, 19:58

miky_hz je napisao/la:Kraj 0-0 ja zadovoljan,bravo Mirza 8-)

Sad u srijedu unakaziti Sirokog
Bas tako,kakva ''guzva'' na BP moze da bude i dobro je sve u svemu.Niko nije ostecen ili zakinut:mrgreen:
Za ovo drugo,podrazumjeva se. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 17 apr 2010, 19:59

Svaki put kad gledam ovu tabelu zamisljam kako bi bilo plus 4 boda izgubljena na početku prvenstvra protiv Slobode i Veleza, hajd Velez al ova mi je Sloboda FUJJJ klub za opstanak se bore i nas sjebase. Kako bi dobro bilo da sad na kontu imamo 42 boda, a domacini direktnim konkurentima, pa zamislite samo da zadnje kolo odlučuje prvaka Sarajevo - Borac, gorilo bi sve, kad se samo sjetim Radnik i petarde u zadnjom kolu :D
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 apr 2010, 20:02

EnZo_85 je napisao/la:Svaki put kad gledam ovu tabelu zamisljam kako bi bilo plus 4 boda izgubljena na početku prvenstvra protiv Slobode i Veleza, hajd Velez al ova mi je Sloboda FUJJJ klub za opstanak se bore i nas sjebase. Kako bi dobro bilo da sad na kontu imamo 42 boda, a domacini direktnim konkurentima, pa zamislite samo da zadnje kolo odlučuje prvaka Sarajevo - Borac, gorilo bi sve, kad se samo sjetim Radnik i petarde u zadnjom kolu :D
Jbg šta je bilo bilo je, ja nikad nisam gledao unazad, jer se to nemože vratiti ! da je Hadžić pogodio čist gol protiv Cluja mi bismo igrali u Europa ligi, al to je sve život ! ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2010, 20:08

EnZo_85 je napisao/la:Svaki put kad gledam ovu tabelu zamisljam kako bi bilo plus 4 boda izgubljena na početku prvenstvra protiv Slobode i Veleza, hajd Velez al ova mi je Sloboda FUJJJ klub za opstanak se bore i nas sjebase. Kako bi dobro bilo da sad na kontu imamo 42 boda, a domacini direktnim konkurentima, pa zamislite samo da zadnje kolo odlučuje prvaka Sarajevo - Borac, gorilo bi sve, kad se samo sjetim Radnik i petarde u zadnjom kolu :D
Opet realno gledajuci nebi bilo nista.Zeljo bi imao 47 tada nakon ovog kola.Tako da ni zadnje kolo nece odlucivati o prvaku i da su pokupili te bodove.Zadnji mec ce biti ako bogda put u Evropu.
A Evropi se ne gleda u zube. ;)
Direktne protivnike perijat na svom terenu a gledat sta se moze umociti na gostovanju kao danas.I to bi bilo to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 apr 2010, 20:10

harishp je napisao/la:
Opet realno gledajuci nebi bilo nista.Zeljo bi imao 47 tada nakon ovog kola.Tako da ni zadnje kolo nece odlucivati o prvaku i da su pokupili te bodove.Zadnji mec ce biti ako bogda put u Evropu.
A Evropi se ne gleda u zube. ;)
Direktne protivnike perijat na svom terenu a gledat sta se moze umociti na gostovanju kao danas.I to bi bilo to.
pokazati ko je najbolji,poderali borca i zelju na gostovanju,ako Bog da i kuci.....od vodecih samo nas je siroki uspio kuci dobiti ito poslije svega onoga uz toliko srece da je ono bilo za plaakati.......
druga stvaqr je sto nas po selendrama "ekipe" deru ...al et i to je zivot,iduce godine 5 kola prije kraja rijesiti titulu ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2010, 20:20

Po selendrama se titula i osvaja. :D
Ali kako rekoh put u evropu,opet plan ispunjen.Pa valjda i uprava dodje pameti.Ako nista nek se promjeni
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 apr 2010, 20:21

harishp je napisao/la:Po selendrama se titula i osvaja. :D
Ali kako rekoh put u evropu,opet plan ispunjen.Pa valjda i uprava dodje pameti.Ako nista nek se promjeni
ma uprav leti imam osjecaj ko fisek :D :D :D

naravno pa nama je evropa pod "PODRAZUMJEVA SE" :D mi nevlimo postiti ko neki :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

alipasha
Kontakt:

Post Postao/la alipasha » 17 apr 2010, 20:25

zahvalite Zelji na evropi :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 apr 2010, 20:35

alipasha je napisao/la:zahvalite Zelji na evropi :D
ha ha ha .....hajd ba razligu tamo .......naucili postiti,pa se malo najeli.....
Nema evrope,ni pobjede u gostima,
bas je jadan tim za koji ja navijam
(Tako Mali 88 )

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 17 apr 2010, 20:36

jel ono vi na titulu idete.... :o :o :o :o
Por que ? Por que somos los mejores...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 apr 2010, 20:37

make je napisao/la:jel ono vi na titulu idete.... :o :o :o :o
ko MI ,,,,,i ko ste VI ??? :D

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 17 apr 2010, 20:41

johnnyHZ je napisao/la:

;) ;) ;) :D :D :D

ma bitno je da idete, a nebitno je ko smo MI, a ko VI...
Por que ? Por que somos los mejores...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 apr 2010, 20:42

make je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:

;) ;) ;) :D :D :D

ma bitno je da idete, a nebitno je ko smo MI, a ko VI...
JEL TE TO SRAM RECI ZA KOGA NAVIJAS :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8-) 8-) 8-) 8-)

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 17 apr 2010, 20:43

Ma Evropa nece doci u pitanje,jer idu cetri prvoplasirane ekipe! :P

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 17 apr 2010, 20:48

Meni ocekivan rezultat, nakon intervjua Mirzinog jucer u nekim novinama gdje je rekao da je najbitnija utakmica protiv Sirokog, a protiv Celika i Zvijezde sta se uradi.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 17 apr 2010, 20:58

snimak danasnje utakmice na tv zenica sada u 21;00
http://www.rtvze.ba/index.php?option=co ... &Itemid=11

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 17 apr 2010, 21:04

E noke nemoze ono nikako ovaj link sto si nam dao.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

alipasha
Kontakt:

Post Postao/la alipasha » 17 apr 2010, 21:05

Ma ljudi meni su neka prepucavanja smijena.Zeljo i Sarajevo su klubovi sa hitorijom tradicijom....zar nam ne bi trebalo biti drago da dva sarajevska kluba bore za evropu i titule a ne neki seoski klubovi(nemam nista protiv njih,ali je tako) ja sam navijac Zeljeznicara ali uvijek dok ste predhodnih godina igrali u evropi pratio sam rezultate i bilo mi je drago .

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 17 apr 2010, 21:10

Ovo nije nikakva zezancija, ali da ne navijam za Čelik navijao bi za Sarajevo...doista je lijepo veceras biti na Bilinom Polju, navijanje Hordi do jaja dobro, mi Robovi prosjecni...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, Google Adsense [Bot], Haksss, HordasDolacMalta, mosarajvosa83, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, rimljanin90, Rodman i 89 gostiju.