Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nisam odavno postavio na forum, ali da se malo zaigramo sa Englzima dok ne počnu repke :
Dag & Red - Wycombe Wanderers 2 @ 2,05
Polako dolazi najzanimljivi dio fudbalske sezone, i ostalo je još osam kola do kraja regularnog dijela. Wycombe je od sredine decembra u ozbiljnom padu forme, i doveli su u pitanje direktnu promociju koja je trebala do sada biti možda i rješena stvar. Sa druge strane Daggersi su imali jako loš počtak sezone, ali u zadnje vrijeme su u odličnoj formi koja im je otklonila neke sumje oko borbe za opstanak i sada su tu na stabilnoj sredini. Wycombe je u utorak u meču koji je bio televised pobjedili direktnog rivala Lutona i prikzali su dosta ubjeljiv fudbal (pobjeda je sigurno trebala biti i ubjedljivija) i ova pobjeda bi im jako puno značila s obzirom da će u direktnom duelu Bury-Southend neko morati prosuti bodove. Tim bi trebao biti isti jer su za još mjesec produžene posudbe stoperskog dvojca prvotimaca ( Saunders i Yennaris), dok domaćini nemaju većih problema osim O'Briena koji je već duže vrijeme van terena. Wycombe je ubjedljivo najbolji gost u ligi (imau 40 bodova na strani) i mislim da će danas biti silno motivisani da dođu do pobjede protiv domaćina koji ne može ni gore ni dole.
Northampton Town - Luton Town 1 @ 2,25
Ovdje igram na domaćin bez razmišljanja. Prvo, o Lutonu sam stvarno dosta pisao i nakon nejverovatnog početka sezone dolaze otrplike tu gdje su i realno snagom, i u zadnjih 6 mečeva imaju čak 5 poraza tako da je i play off opasno ugrožen. Cijelu sezonu imaju ogromnih problema sa povredama, a isti slučaj je i danas kada su van tima najbolji igrač u posljednje vrijeme Lee, zatim prvi golman Tyler, prvotimci Grifits i Howells te još jedan defanzivac Franks uz od prije povrijeđene Smitha i Doyla. Posebno problema ima u toj odbrani gdje je na golu golman kojem je prije ov sezon najveće dostignuće bila regionalna konferencija (6. rang) i gdje Still mora igrati sa defanzivcima koji prvi put igraju zajedno u sezoni. U zadnjih 7 mečeva kod kuće, domaćin je ostvario 6 pobjeda dok su Hattersi na strani u zadnjih 7 mečeva bez pobjede. Domaćin se današnjom pobjedom može zadržati u borbi za play off, dok će Luton vjerovatno čekati sljedeći meč da pokuša prekinuti katastrofalni niz u kojem se nalaze.
Još par prijedloga:
Mark Cullen to score @ 3,60
James Gray to score @ 3,25
Barrow - Bradford Park (h0:1) 1 @ 1,85
Hartlepool - Cambridge 1 @ 2,95
Dag & Red - Wycombe Wanderers 2 @ 2,05
Polako dolazi najzanimljivi dio fudbalske sezone, i ostalo je još osam kola do kraja regularnog dijela. Wycombe je od sredine decembra u ozbiljnom padu forme, i doveli su u pitanje direktnu promociju koja je trebala do sada biti možda i rješena stvar. Sa druge strane Daggersi su imali jako loš počtak sezone, ali u zadnje vrijeme su u odličnoj formi koja im je otklonila neke sumje oko borbe za opstanak i sada su tu na stabilnoj sredini. Wycombe je u utorak u meču koji je bio televised pobjedili direktnog rivala Lutona i prikzali su dosta ubjeljiv fudbal (pobjeda je sigurno trebala biti i ubjedljivija) i ova pobjeda bi im jako puno značila s obzirom da će u direktnom duelu Bury-Southend neko morati prosuti bodove. Tim bi trebao biti isti jer su za još mjesec produžene posudbe stoperskog dvojca prvotimaca ( Saunders i Yennaris), dok domaćini nemaju većih problema osim O'Briena koji je već duže vrijeme van terena. Wycombe je ubjedljivo najbolji gost u ligi (imau 40 bodova na strani) i mislim da će danas biti silno motivisani da dođu do pobjede protiv domaćina koji ne može ni gore ni dole.
Northampton Town - Luton Town 1 @ 2,25
Ovdje igram na domaćin bez razmišljanja. Prvo, o Lutonu sam stvarno dosta pisao i nakon nejverovatnog početka sezone dolaze otrplike tu gdje su i realno snagom, i u zadnjih 6 mečeva imaju čak 5 poraza tako da je i play off opasno ugrožen. Cijelu sezonu imaju ogromnih problema sa povredama, a isti slučaj je i danas kada su van tima najbolji igrač u posljednje vrijeme Lee, zatim prvi golman Tyler, prvotimci Grifits i Howells te još jedan defanzivac Franks uz od prije povrijeđene Smitha i Doyla. Posebno problema ima u toj odbrani gdje je na golu golman kojem je prije ov sezon najveće dostignuće bila regionalna konferencija (6. rang) i gdje Still mora igrati sa defanzivcima koji prvi put igraju zajedno u sezoni. U zadnjih 7 mečeva kod kuće, domaćin je ostvario 6 pobjeda dok su Hattersi na strani u zadnjih 7 mečeva bez pobjede. Domaćin se današnjom pobjedom može zadržati u borbi za play off, dok će Luton vjerovatno čekati sljedeći meč da pokuša prekinuti katastrofalni niz u kojem se nalaze.
Još par prijedloga:
Mark Cullen to score @ 3,60
James Gray to score @ 3,25
Barrow - Bradford Park (h0:1) 1 @ 1,85
Hartlepool - Cambridge 1 @ 2,95
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 28 mar 2015, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR 1921!
Jest sve to stoji, ali kad smo mi u pitanju mislim da tu statistika ne igra neku ulogu. Odemo prvi put na SP i oborimo rekord za najbrži autogol.krmpotich je napisao/la:Andorini reprezentativci imaju stalan posao, a repka im je hobi. Nasim igracima fudbal je sve![]()
Niko se nije naigrao a pogotovo nadavao golova na njihovom terenu. Neko je vec iznad postavio te rezultate. Puno bolje repke od nase su im maximalno davale 2 komada. Ako tome dodamo da nasa repka nikada nije bila u goroj formi sto se samih igraca tice onda je po meni value-bet 0-2 gola. 2,88 kvota

Glupi premier ne dozvoljava kombiniranje hendikepa i igrač daje gol. WTF

Kazahstan - Island 3+ 2,38
Ceska - Latvia 3+ 1,84
Hrvatksa - Norveska 2+ 1,4
Izrael - Vels 2+ 1,44
Bugarska - Italija gosti daju gol 1,26
Kvota : 11,12
Ceska - Latvia 3+ 1,84
Hrvatksa - Norveska 2+ 1,4
Izrael - Vels 2+ 1,44
Bugarska - Italija gosti daju gol 1,26
Kvota : 11,12

uplata 10 KM dobitak 15,60 KM

- SteveHeighway
- Kontakt:
Necu da ti pametujem i nadam se da mi neces zamjeriti,ali kako ti se ovako isplati igrati?orbit je napisao/la:
uplata 10 KM dobitak 15,60 KM
Ulozis 10 KM da bi bio u plusu 5 KM,jos naravno postoji rizik od pada,a dobit skoro pa nikakva.
Ali dobro svakom svacije

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
BIH 4+
Nizozemska 1
Belgija 2+
Ceska 1
Hrvatska 1
kvota:6,8 uplata:8
Nizozemska 1
Belgija 2+
Ceska 1
Hrvatska 1
kvota:6,8 uplata:8
Ako ovo ne prodje onda ne treba ni igrati kladionicu. 

Mandžukić daje gol 2.25, daje 1.gol 6.00
Abstex je napisao/la:Prepisete i uzmete pare![]()
![]()
Prepisao, evo plivam u parama

- Evolution87
- Kontakt:

idemo po nastavak serije

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- plavipatriota
- Kontakt:
bukvalno isti sam odigraoEvolution87 je napisao/la:
idemo po nastavak serije

shnjim je napisao/la:Bet-at-home
Moto 2, pole position - Sam Lowes @ 3.25
16:55

Zamalo..situacija11 je napisao/la:Sta mislite mozel proc?
Crawley T. - Gillingham - GG
Rochdale - Yeovil - 1
Bradford - Oldham - GG
Bristol C. - Barnsley - 3+
Kazahstan - Island - 2
Leyton - Port Vale - GG
Kvota : 30.17

Sve je u životu prolazno moj druže..

Mrtvi premier ne dozvoljava kombiniranje igrača i henidkep, golove..

Mrtva Ceska .... 

Nizozemska-Turska penal DA 3.60
Sudi gospodin Brych, utakmica važna za obje ekipe, moguće da bude i crveni ali penal mi je nekako bliža opcija jer očekujem da bude prije crvenog
Sudi gospodin Brych, utakmica važna za obje ekipe, moguće da bude i crveni ali penal mi je nekako bliža opcija jer očekujem da bude prije crvenog

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bolje onda igrati na vise zutih kartona.zgmiky je napisao/la:Nizozemska-Turska penal DA 3.60
Ima li sta vecras NBA sigurica.?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.