Aha , malo za promjenu neka bude 1-0starmo94 je napisao/la:Ma tako je, ne znam sta se s budalama raspravljam..
Nego acovic, sta ocekujes sutra ? Ja se nadam pobjedi, onako 1:0

Aha , malo za promjenu neka bude 1-0starmo94 je napisao/la:Ma tako je, ne znam sta se s budalama raspravljam..
Nego acovic, sta ocekujes sutra ? Ja se nadam pobjedi, onako 1:0
Baš si duhovit dečkoalmirr je napisao/la:sutra cete da osjetite svu snagu sampiona i komiteta naravno da se jedete od muke![]()
eto hocu bas ovdjeacovic1 je napisao/la:Baš si duhovit dečkoalmirr je napisao/la:sutra cete da osjetite svu snagu sampiona i komiteta naravno da se jedete od muke![]()
![]()
![]()
!Vicevi su na drugoj temi
.
samo da ponovite igru iz gradacca i bice to dobro s bozijom pomocistarmo94 je napisao/la:Upravo tako, imamo odlicne igrace koji znaju igrati, ali nekako se osjeca strah u njihovoj igri. Nek se momci samo opuste i igraju svoju igru, bez prevelikog respekta prema protivniku i rezultat nece izostati..![]()
Ocekujem dobru posjetu sutra i sto bolju podrsku da pomognemo nasem Zrinjskom na putu do nove pobjede..
BIt ce uzarena atmosfera i nadam se da nece biti nekih vecih incidenata, ali Ultrasi sigurno nisu zaboravili (i ne trebaju) na događaje s grbavice proteklih godina..
starmo94 je napisao/la:Molim moderatore, da upozore nadrkanog balavca i da pobrisu sra.nja koja je taj shupak zasr'o na prethodnim stranicama..
Ma to nema veze sa tekmom i samo nam može štetiti ako bi radili neke gluposti jer komitet za "abnormalizaciju" jedva čeka da nam otme još love.Sad su kaznili Želju i to im je izgovor za drakonske kazne svima ubuduće.Ja sam već siguran da ćemo mi dobiti žešću kaznu od Želje do kraja sezone.Šteta što je kiša i to će utjecati na posjetu ali valjda će stati prije tekme.starmo94 je napisao/la:Upravo tako, imamo odlicne igrace koji znaju igrati, ali nekako se osjeca strah u njihovoj igri. Nek se momci samo opuste i igraju svoju igru, bez prevelikog respekta prema protivniku i rezultat nece izostati..![]()
Ocekujem dobru posjetu sutra i sto bolju podrsku da pomognemo nasem Zrinjskom na putu do nove pobjede..
BIt ce uzarena atmosfera i nadam se da nece biti nekih vecih incidenata, ali Ultrasi sigurno nisu zaboravili (i ne trebaju) na događaje s grbavice proteklih godina..
Jesam li ja negdje spomenuo da ne trebamo da dobijemo kaznu ? Normalno da trebamo, i dobićemo je svaki put kad napravimo nešto onako, jer takva su pravila.A drugo je što vi sve to gledate kroz neko navlačenje Želji čak i kazne koje dosad iznose preko preko 10 hiljada + ove dvije utakmice bez publike.Ma daj molim te.Niko ne spominje da Željo ima najboljeg igrača i asistenta lige Zebu, najboljeg strijelca lige Adilovića i još mnogo odličnih igrača za ove lige.Pratite malo fudbal, ostavite se politike.lenta crvena je napisao/la:Šta bi vi još da vas se ne kazni? Ko vam je kriv što ste klub koji se forsira, to donosi vam i rezultate ali i posljedice. Vaš problem eto vas tamo.
Nego koliko vas dolazi danas 150?
K'o Maribora ?AboveTheLaw je napisao/la:Rasut ćemo vas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.